De Lindenberg affiliate programma

Ons kleinschalige vakantiepark is gelegen in Holten en wordt gekenmerkt door de rust, sfeer, ruimte en privacy. We beschikken over verschillende typen bungalows, geschikt voor 2 tot 8 personen. Gasten kunnen zich vermaken in het verwarmde buitenzwembad, op de midgetgolf- of tennisbaan en kunnen aanschuiven in het restaurant. Alles wordt eraan gedaan om de gast te laten genieten van hun welverdiende vakantie! Het affiliate programma van De Lindenberg wordt aangeboden door het gerenommeerde netwerk TradeTracker.

Wat biedt De Lindenberg?

 • Je ontvangt 6% commissie;
 • Er vindt geen ontdubbeling plaats; 
 • De tracking duurt 30 dagen en vindt plaats op basis van cookies en fingerprint;
 • Wij werken met een Custom Attributie Model van TradeTracker. Hierbij worden alle publishers op een eerlijke wijze beloond; 
 • Wij maken gebruik van automatisch gegenereerde feeds.
 

Ons aanbod

De Lindenberg beschikt over diverse vakantiehuizen geschikt voor 2 tot 8 personen. Gasten kunnen dus kiezen voor een romantisch weekendje weg met z'n tweeën of voor een vakantie met het hele gezin. Alle vakantiehuizen zijn gelijkvloers en vrijstaand met tuin van minimaal 400m². Zo kunnen gasten genieten van veel ruimte én privacy. Ook in de omgeving is genoeg te beleven. Zo liggen Avonturenpark Hellendoorn, een subtropisch zwemparadijs en de Holterberg op slechts korte afstand van ons vakantiepark. Zo is er voor jong én oud genoeg te ontdekken!

Onze faciliteiten

 1. Buitenzwembad
 2. Speeltuin met airtrampoline
 3. Indoor speelplaats
 4. Sportvelden
 5. Waterspeelplaats
 6. Dierenweide

Meer informatie en aanmelden

Wil je profiteren van het succes van De Lindenberg? Meld je dan nu aan als affiliate via TradeTracker. Of wil je meer informatie over het affiliate programma, heb je vragen of ben je op zoek naar geschikt beeldmateriaal? Neem dan contact met ons op via support@bookingboosters.nl.

Meld je aan voor het affiliate programma