Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

2235 beoordelingen
  1. 9,1

    we hebben weer genoten de reden dat we vandaag naar huis zijn gegaan is de warmte , het was warm ook in huisje

    Augustus 2022 - V. verbleef in Luxe bungalow type F (1 tot 4 pers.) 

  2. 7,6

    Rust ruimte en zwembad

    Augustus 2022 - Regina K. verbleef in Bungalow type A (1 tot 4 pers.) 

  3. 7,8

    Kleinschalig

    Augustus 2022 - Hans V. verbleef in Luxe bungalow type DL (1 tot 4 pers.) 

  4. 8

    Het is altijd weer gezellig als je weer " bekende"gezichten tegen komt De gastvrijheid is top!

    Augustus 2022 - P. v. verbleef in Luxe bungalow type F (1 tot 4 pers.) 

  5. 8

    Het is echt een kindvriendelijke camping maar iets minder voor wat ouderen! Wel mooie omgeving voor honden, jammer dat het iets te heet was maar daar kunnen jullie niets aandoen

    Augustus 2022 - Johannes D. verbleef in Bungalow type A (1 tot 4 pers.) 

  6. 8,4

    Prachtige locatie veel privacy bij huisje. Gastvrij en omgeving heerlijk om te fietsen. Gr Nico en Cindy

    Augustus 2022 - Nico S. verbleef in Comfort bungalow type C (1 tot 2 pers.)  

  7. 8,7

    Leuke en vriendelijke eigenaars, gezellig en vriendelijk personeel. Je kan er heerlijk eten voor een goede prijs. Een lekker huisje en een mooie omgeving.

    Augustus 2022 - JCM T. verbleef in Comfort bungalow type C (1 tot 2 pers.)  

  8. 9,1

    De familie Van Lindenberg lijkt werkelijk iedereen op het park te kennen. Wat een fijne, warme en persoonlijke manier van met mensen omgaan! We komen volgend jaar met veel plezier terug.

    Augustus 2022 - Jennifer Z. verbleef in Luxe bungalow type F (1 tot 4 pers.) 

  9. 8,4

    Voor de derde keer geboekt bij dit vakantiepark. Een week met de kleinkinderen (die het erg fijn hebben gehad) en een week voor ons zelf (veel gedaan, maar heerlijk ontspannen). Eigenaren en personeel zijn enorm gastvrij en behulpzaam. We boeken beslist nog eens, maar dan een wat luxere bungalow. In Holten is het voor ons ondertussen óók een beetje thuiskomen. Kortom, aanrader voor anderen!

    Augustus 2022 - Pim F. verbleef in Bungalow type A (1 tot 4 pers.) 

  10. 8,8

    Gemoedelijke, ongedwongen sfeer. Laagdrempelig contact met de eigenaar en personeel. En iedereen wordt op gelijke manier behandeld. Geen onderscheid in wie welk huisje heeft en geen onderscheid in wie welke taak heeft op t park. Kinderen kunnen er fijn vrij spelen. Zwembad is prima en toegankelijk. Echt heel fijn park. En op korte afstand van prachtig natuurgebied en vele leuke plaatsjes om te bezoeken. Nog lang niet uitgekeken in de omgeving waardoor voor volgend jaar opnieuw geboekt!

    Augustus 2022 - G en H H. verbleef in Comfort bungalow type D (1 tot 4 pers.) 

2235 beoordelingen
8,5

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,5.