De Lindenberg
Bungalow Overijssel

Bungalow Overijssel

  • Vrijstaande bungalows
  • Voor 2 tot 8 personen
  • In het buitengebied van Holten
  • Small-scale stay

Ruime bungalows in Overijssel

Met een drankje aan de rand van het zwembad zitten waarin uw kinderen heerlijk spelen, dat is toch het ultieme vakantiebeeld? Veel mensen denken daarbij niet meteen aan vakantie in een¬†bungalow in Overijssel, maar eerder aan Zuid-Europa.¬†Toch is het niet nodig om een heel eind te rijden om een mooie vakantie te beleven. Onze¬†vrijstaande en gelijkvloerse bungalows in Overijssel bieden alles wat u nodig heeft. En bovendien kunt u bij ons niet alleen in de zomer terecht, maar het gehele jaar! Kom een weekendje met z'n twee√ęn of boek een langere vakantie met het hele gezin. Voor welke bungalow in Overijssel kiezen jullie?

Enthousiast? Zoek & boek hieronder meteen een bungalow¬†‚¨áÔłŹ

 

Bungalow huren in Overijssel bij De Lindenberg

Bij De Lindenberg vindt u verschillende soorten bungalows. Alle typen zijn vrijstaand en hebben minimaal 400 m² eigen tuin. Een bungalow huren in Overijssel is mogelijk voor 2 tot 8 personen. Wilt u toch met een groter gezelschap komen? Dan kunt u gewoon meerdere bungalows boeken. En daadwerkelijk iedereen mag mee, want niet alleen is ons bungalowpark kindvriendelijk, alle bungalows zijn ook nog eens huisdiervriendelijk. Wat er nog meer zo fijn is aan verblijven in een bungalow in Overijssel? U boekt altijd voor een aantrekkelijke prijs! Bij ons kan iedereen genieten van een welverdiende vakantie.

De Lindenberg:

  • Huisdiervriendelijk
  • Kindvriendelijke faciliteiten
  • Verwarmd zwembad
  • Ideale wandel- en fietslocatie
  • Veel rust & privacy
 
 

Eropuit in Overijssel

Onze bungalows in Overijssel liggen op een unieke locatie, namelijk vlak bij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Dit biedt de mogelijkheid elke dag een mooie route te wandelen of fietsen door dit natuurgebied vanuit uw bungalow in Overijssel. Tip: het uitzicht vanaf de Holterberg is waanzinnig en de klim meer dan waard! Voor een middagje winkelen kunt u terecht in Holten of Rijssen, waar u ook gezellig op een terrasje kunt plaatsnemen. Voor een dagje uit met de kinderen gaat u natuurlijk naar Avonturenpark Hellendoorn. Voor zowel jong als oud is er in de omgeving veel te beleven, vervelen is er niet bij!

Boek een bungalow in Overijssel
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

U vindt ons hier ‚§Ķ