1. Luxe bungalow in Overijssel
  2. Mooie en afwisselende omgeving
  3. Veel fiets- en wandel mogelijkheden

Bungalow huren in Overijssel?

Met een drankje aan de rand van het zwembad zitten waarin uw kinderen heerlijk spelen, dat is toch het ultieme vakantiebeeld? Veel mensen denken daarbij niet meteen aan een vakantiehuis in Overijssel, maar eerder aan Zuid-Frankrijk, Spanje of Italië. Toch is het niet nodig om een heel eind te rijden om een mooie vakantie te beleven. Dat tonen we bij bungalowpark De Lindenberg elke dag aan. Want we weten best dat u een leuke vakantie heeft als uw kinderen dat ook hebben. Of als u gewoon elke dag een mooie route kunt fietsen of wandelen. Of als u gewoon een lekker dagje kunt winkelen, natuurlijk. Er zijn zoveel verschillende dingen waar je tijdens een vakantie in een bungalow Overijssel van kunt genieten, en bij ons komen ze allemaal samen. Huur een bungalow op Vakantiepark de Lindenberg geschikt voor 2 tot 6 personen. 

Bungalow in Overijssel

In Overijssel kun je heerlijk genieten van de prachtige omgeving die deze provincie biedt. Ook zijn er talloze kleine dorpjes en steden die je kunt verkennen tijdens je vakantie. Wil je een bungalow in Overijssel huren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben ons totale aanbod van bungalows voor je op een rij gezet van ons vakantiepark in Twente. Ben je op zoek naar een bungalowpark voor senioren of een kindvriendelijk vakantiepark in Nederland? Ook dan kun je zeker bij bungalowpark De Lindenberg terecht! Bekijk hieronder ons aanbod om een geschikte bungalow in Overijssel te vinden.

  • Luxe vakantiehuis in Overijssel
  • Eigen restaurant op het park
  • Verwarmd zwembad
  • Overdekte speeltuinen
  • Fietsen en wandelen in de natuur
Zoek & boek
 

Bungalow in Twente

Bij bungalowpark De Lindenberg vindt u 9 verschillende soorten vakantiehuizen. Daar zit vast wel een vakantiewoning in Overijssel voor u tussen! Alle typen zijn vrijstaand en hebben minimaal 400m2 eigen tuin. Wilt u een vakantiehuis in Twente voor 6 personen? Dan is Luxe Bungalow Type E een zeer geschikt verblijf voor u. Deze luxe bungalow in Twente heeft een gezellige inrichting en is voorzien van o.a. een royaal terras, fietsenberging met oplaadpunt en een eigen parkeerplaats. Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Twente voor 8 personen? Dan is Luxe Bungalow Type G een goede keuze! Dit 8-persoons vakantiehuis in Twente heeft een sfeervolle inrichting, beschikt over vier zeer ruimte slaapkamers en heeft een luxe keuken met o.a. een koelkast met diepvries. Op zoek naar een vakantiebungalow in Overijssel voor een minder groot gezelschap, zoals voor 2 personen? Bekijk ons aanbod om een geschikte bungalow in Overijssel in ons vakantiepark in Twente te vinden.

Boek nu een vakantiehuis in Twente