De Lindenberg
Bungalow Twente

Vakantiebungalows in Twente

  • Kleinschalig bungalowpark in Twente
  • Midden in de natuur
  • Vlak bij de Holterberg

Een gastvrij bungalowpark in Twente in de natuur

Als u op ons bungalowpark in Twente vakantie viert kunt u veel verschillende dingen ondernemen. Ga bijvoorbeeld een stukje fietsen of wandelen in één van de drie grote natuurgebieden in de nabije omgeving. Maar wilt u gewoon lekker luieren, zwemmen en een drankje drinken? Dan kan dat natuurlijk ook! Want op Vakantiepark De Lindenberg is alles aanwezig wat u daarvoor nodig heeft. Niet voor niets boeken steeds meer mensen graag een bungalow in Twente. En u hoeft zich al helemaal geen zorgen te maken of uw kinderen het wel naar hun zin hebben. Met een zwembad, verschillende speeltuinen en veel andere kinderen is er voor hen genoeg te beleven op ons vakantiepark in Overijssel. Komt u binnenkort genieten in een bungalow in Twente?

Vind & boek¬†hieronder eenvoudig uw bungalow in Twente¬†‚¨áÔłŹ

 

Bungalow huren in Twente

Een bungalow huren in Twente is mogelijk voor 2 tot maximaal 8 personen. Al onze bungalows zijn vrijstaand, gelijkvloers en hebben een tuin van minimaal 400 m². Meer dan genoeg ruimte dus, mocht u met kinderen of uw hond komen! Ons bungalowpark in Twente is de ideale bestemming voor gezinnen met jongere kinderen en (actieve) senioren. Zo is er niet alleen veel te doen & beleven in de directe omgeving, ook op het park zijn er veel faciliteiten. Fietsliefhebbers kunnen zelfs een bungalow in Twente boeken met fietsenberging én stroomaansluiting.

Onze faciliteiten:

  • Buitenzwembad met kleuterbad
  • Binnen- en buitenspeeltuin
  • Huiskamer De Borkeld
  • Animatieteam (in het hoogseizoen)
  • Fietsverhuur

Sfeerimpressie van ons bungalowpark in Twente

Vakantie vieren in een bungalow in Twente

Wat zoekt u tijdens een welverdiende vakantie in een bungalow¬†in Twente? De belangrijkste ingredi√ęnten staan waarschijnlijk in het volgende rijtje: rust, natuur, water, leuke dorpjes, gastvrijheid, luxe. In dat geval hebben we goed nieuws voor u: als u een bungalow op ons bungalowpark¬†in Twente boekt, bent u van al deze dingen verzekerd. Want Vakantiepark De Lindenberg ligt op de grens tussen Twente en Salland. Misschien geen heel bekende regio, maar in deze regio weet iedereen dat het er prachtig is. En we willen graag dat u daar ook van komt genieten. Wilt u dus vakantie vieren op een bungalowpark¬†in Twente, midden in de natuur, dan is Vakantiepark De Lindenberg echt iets voor u!

Boek een bungalow in Twente
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

U vindt ons hier ‚§Ķ

Veelgestelde vragen

Welk bungalowpark in Twente beschikt over een zwembad?

Vakantiepark De Lindenberg beschikt over een openluchtzwembad met apart kleuterbad, dat geopend is van mei tot half september. Dit kleinschalige bungalowpark in Twente is heel geschikt voor jonge gezinnen, maar ook actieve senioren komen hier graag. 

Waar boek ik een bungalow in Twente midden in de natuur?

Een vakantie midden in de natuur boekt u bij Vakantiepark De Lindenberg. Onze bungalows in Twente liggen vlak bij de Holterberg én de Sallandse Heuvelrug. Maar ook op het park geniet u van veel groen dankzij de tuin van minimaal 400 m² bij de bungalows.