Een hartelijke ontvangst, een comfortabele bungalow voor senioren en een bosrijke ligging: wat heeft u nog meer nodig voor een zorgeloze vakantie? Als u bij ons een bungalow voor actieve senioren boekt, dan vindt u het allemaal! En dan hebben we het nog niet eens gehad over het gezellige restaurant en de uitstekende fiets- en wandel mogelijkheden direct vanaf het park en in de directe omgeving.

Actieve senioren
actieve senioren

Een hartelijke ontvangst, een comfortabele bungalow voor senioren en een bosrijke ligging: wat heeft u nog meer nodig voor een zorgeloze vakantie? Als u bij ons een bungalow voor actieve senioren boekt, dan vindt u het allemaal! En dan hebben we het nog niet eens gehad over het gezellige restaurant en de uitstekende fiets- en wandel mogelijkheden direct vanaf het park en in de directe omgeving.

Een heerlijke vakantie in eigen land is dus heel erg dichtbij. Een vakantie waarin u kunt genieten van kilometerslange wandelpaden en fietsroutes door de mooiste natuurgebieden. En de gastvrijheid van de mensen in Salland en Twente. Alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf zijn dus aanwezig op dit vakantiepark voor senioren.

  • Comfortabele bungalow voor actieve senioren
  • Vakantiepark wordt omringd door natuurgebieden
  • Veel faciliteiten op het vakantiepark
  • Gunstige arrangementen en kortingen voor een bungalow voor senioren
  • Mooie ligging en goed bereikbaar

Een bungalow voor actieve senioren boeken

Dat we ons park hier omschrijven als een vakantiepark voor senioren wil niet zeggen dat we ons niet op andere doelgroepen richten. We benadrukken het alleen maar omdat onze accommodaties allemaal zeer geschikt zijn voor senioren. Bijvoorbeeld omdat ze gelijkvloers zijn en van alle gemakken voorzien.

Maar niet alleen rond de accommodatie op ons vakantiepark voor senioren is er veel te beleven, ook buiten het park verveelt u zich geen moment. Houdt u bijvoorbeeld van fietsen of wandelen in de vrije natuur, dan bent u hier aan het juiste adres. En ook gezellige dorpen en steden als Holten, Rijssen en Deventer zijn dichtbij. En wilt u even een dagje uitrusten? Ga dan heerlijk zwemmen in ons verwarmde zwembad of eten in ons eigen brasserie de Borkeld. En neemt u uw kleinkinderen mee? Ook zij vervelen zich geen moment.

Holten met de Holterberg

Vakantiepark De Lindenberg is ten zuiden van De Holterberg gelegen. De Holterberg is met ca 35 km2 één van de meest schitterende natuurgebieden van Nederland.

De Borkeld

Natuurreservaat De Borkeld strekt zich uit tussen de plaatsen Holten, Markelo en Rijssen. Dit Natuurgebied is met 700 hectare zeker net zo mooi als de Holterberg.

Wandelen

Vakantiepark De Lindenberg is precies gelegen aan het Twentsch wandelnetwerk. U kunt dus vanaf het vakantiepark beginnen aan prachtige uitgezette wandelingen door Twente en Salland en zo Holten met de Holterberg (Sallandse Heuvelrug) ontdekken.

Natuurdiorama Holterberg

Natuurdiorama Holterberg is een van de oudste particuliere musea in Nederland. Hier kunt u 11 schitterende levensechte diorama's bewonderen. Daarnaast heeft het één van de grootste collecties Europeesche diersoorten. Het museum organiseert met grote regelmaat excursies op de Holterberg en tevens wordt er, naast de reguliere collectie, vaak een rondleiding door het museum gegeven en zijn er exposities te zien. Het museum is ook het hoofdsteunpunt van de Holterberg. Van daaruit kunt u wandelen en fietsen. Er zijn tal van routes uitgezet. Ook is er een leuke souvenirshop.

Steden en dorpen

Vakantiepark De Lindenberg is door haar centrale ligging en goede bereikbaarheid een perfecte uitvalsbasis voor het maken van dagtrips. Deventer is op 15 minuten.

Canadese Begraafplaats Holten

Een indrukwekkende plek van rust, bezinning en respect. Een unieke plek die u tijdens een verblijf op vakantiepark De Lindenberg bovendien niet mag missen. Dat is de Canadese Begraafplaats in Holten, de begraafplaats waar bijna 1.500 Canadese soldaten begraven liggen die in 1945 zorgden voor de bevrijding van Noord- en Oost-Nederland.

De Reggestreek

Er kan wel gezegd worden dat de Reggestreek opnieuw op de kaart is gezet. Door diverse regionale, landelijke en Europese subsidies heeft de Regge en haar directe omgeving een ware metamorfose ondergaan. Waar het eerst een simpele rivier betrof, is het nu een waar verblijfsgebied waarin volop gewandeld en gefietst kan worden over perfecte fietspaden. Uiteraard hoort kanovaren en vissen ook tot de mogelijkheden. Verschillende instanties spelen in op de nieuwe Regge. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een fluisterbootje huren of met de Enterse zomp afvaren waarbij u zelfs een overtoom nodig heeft om voorbij de stuw te komen.

Tennisbaan

Op bungalowpark De Lindenberg is voor iedereen genoeg te beleven. Sportievelingen kunnen bijvoorbeeld lekker tennissen op onze all-weather tennisbaan. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich heerlijk uitleven op deze baan. En vanwege de speciale ondergrond van de tennisbaan kan dat bovendien het hele jaar.

Wereldtijdpad ©

Uniek in Nederland en eigenlijk wel in de wereld....... Het wereldtijdpad! U kunt direct vanaf vakantiepark De Lindenberg het wereldtijdpad lopen.

Vissen op vakantie

Of u nu een doorgewinterde sportvisser bent of gewoon eens een hengeltje wilt uitgooien, vanaf bungalowpark De Lindenberg zijn tal van vis mogelijkheden op korte afstand.