De ontwikkelingen over het coronavirus (COVID-19) zorgen voor vele vragen. In dit bericht proberen wij al zoveel mogelijk veel gestelde vragen te beantwoorden.

Update 09-12-2020

We mogen u ontvangen en daar zijn we heel blij mee! Want niet voor niets is onze slogan al jaren: Rust, sfeer, ruimte en privacy

Verblijf:
We doen er alles aan om uw verblijf zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Zoals u weet zijn alle bungalows vrijstaand en staan ze op zeer ruime kavels. U kunt dus heerlijk genieten van de natuur op uw eigen terras en gelukkig mag uw auto bij de bungalow staan.

Faciliteiten:
Omdat wij een kleinschalig vakantiepark zijn kunnen wij bijna alle faciliteiten open houden, mits dit binnen de richtlijnen van het RIVM mogelijk is. Dus de 1,5 meter moet in acht worden genomen. U kunt dus wel broodjes afhalen, een krantje kopen, fietsen huren in de receptie en maaltijden en/of snacks afhalen in de brasserie. Het verwarmde buitenzwembad is geopend tussen 1 mei en half september) onder bepaalde voorwaarden. De belangrijkste is de 1,5 meter regel in het bad voor personen boven de 12 jaar. U krijgt bij aankomst hier meer informatie over. 

Veiligheid:
Wij doen er alles aan om de 1,5 meter in acht te nemen. Dat stellen wij als voorwaarde aan u maar ook aan onszelf en onze medewerkers. 

Zo geldt voor de receptie dat er 1 persoon tegelijk naar binnen mag en is er een 1-richtingsverkeer ingesteld. Ook staan er diverse hygiënezuilen waar u uw handen kunt desinfecteren. Op de receptiebalie zijn schermen geplaatst en is het voor u en onze veiligheid verplicht om een mondkapje te dragen. Bij grotere aankomsten met mooi weer houden wij buiten receptie.

Hygiëne:
Hygiëne heeft bij ons altijd topprioriteit, wij vinden dit een zeer belangrijke factor op een kleinschalig familiepark. In deze tijd, besteden we hier nog meer aandacht aan, zowel in de bungalows als ook in de receptie en brasserie.

Bewegen is gezond:
Naast dat u kunt genieten van het feit dat u er even tussenuit bent, kunt u ook lekker gaan fietsen en wandelen in de prachtige omgeving. U kunt vanaf het vakantiepark alle kanten op zonder in de drukte terecht te komen. Holten kent veel meer mooie natuur dan alleen de Sallandse heuvelrug (de Holterberg) Er zijn diverse mooie buurtschappen met elk haar eigen karakter. Of een uitstapje naar natuurreservaat ‘De Borkeld’. Allemaal binnen fietsafstand. 

En nu?
We snappen dat uw vakantie er anders uit gaat zien dan onder "normale" omstandigheden. Helaas zal dit ook niet iets zijn wat snel zal veranderen. Wij vragen u om positief te blijven, dat blijven wij ook. Probeer in mogelijkheden te denken en niet in beperkingen en geniet van de mooie dingen.
U zult zien dat er nog genoeg leuks overblijft wat de moeite waard is en we realiseren ons dat dit voor u ook wat aanpassingen zal vragen. We hopen dat u daartoe bereidt bent! Aan ons zal het niet liggen, wij zullen ons best doen om uw verblijf tot een succes te maken. Dat beloven we! We kijken er naar uit om u binnenkort te ontvangen met een warme glimlach! 

Heeft u vragen? Stel ze gerust, we staan u graag te woord.

Jacob en Anneke van Lindenberg

 
 
 
 
 
 
  1. Rust
  2. Sfeer
  3. Ruimte
  4. Privacy
  5. Het nieuwe "normaal"
  6. Samen sterk
  7. 1,5 meter samenleving
 
 
 
Hygiëne zuil