De ontwikkelingen over het coronavirus (COVID-19) zorgen voor vele vragen. In dit bericht proberen wij al zoveel mogelijk veelgestelde vragen te beantwoorden. 

Update 26 maart: Het park is gesloten!
Op 26 maart heeft de veilighiedsregio Twente besloten dat alle vakantieparken gelegen in Twente direct moeten sluiten. Voor ons onbegrijpelijk, gezien de kleinschaligheid van het park en de ruimte rondom de bungalows in combinatie met ons eerder gedaande genomen maatregelen. Wij weten niet voor hoelang deze maatregelen gelden. Wij houden het nieuws nauwlettend in de gaten en hebben contacten binnen de regio zodat wij bij wijzigingen in de maatregel, direct kunnen handelen. Voor alle gedaande boekingen in deze periode, geldt dat u contact kunt opnemen met ons via info@delindenberg.nl of via 0548-365365 (het liefst per mail) zodat u voor de gemaakte totaalkosten van uw boeking een voucher ontvangt die u op een later tijdstip kunt verzilveren. Deze is onbeperkt geldig. Voor nu wensen we iedereen veel sterkte toe in deze bizarre tijd, maar bovenal een goede gezondheid! We hopen elkaar weer te ontmoeten in betere tijden. 

 

Update 23 maart:

De uitbraak van het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat wij diverse maatregelen hebben moeten nemen. Hierbij volgen wij altijd de richtlijnen van het RIVM, waarbij veiligheid en gezondheid van u  en ons personeel de hoogste prioriteit heeft. 

Wij zijn een kleinschalig park, bungalows bieden veel ruimte en privacy wat maakt dat wij, met de hieronder genoemde maatregelen, wel gewoon open kunnen blijven. Deze maatregelen gelden voor iedereen tot en met 1 juni:

  • De Brasserie is gesloten, wel kunt u maaltijden en snacks ophalen. Let dan wel op de aangepaste openingstijden.
  • van de ontbijtservice kunt u nog altijd gebruik maken, wij brengen u graag een ontbijtmand bij uw bungalow. 
  • De tennisbaan, midgetgolf en speeltuin zijn toegankelijk, mits men hier 1,5 meter afstand kan behouden en niet met meerdere gezinnen tegelijk van deze voorzieningen gebruik gaat maken. 
  • In de receptie hebben wij schermen geplaatst, voor u en onze veiligheid. Daarnaast laten wij 1 gast per moment toe in de receptie en hanteren wij aangepaste openingstijden. 
  • Wij besteden op het hele park extra zorg aan schoonmaak en hygiëneregels. 

 

Veel gestelde vragen:

  • Is het door de ontwikkelingen rondom het coronavirus nog mogelijk om op vakantie te gaan naar 'De Lindenberg'?

U bent op dit moment nog altijd meer dan welkom op vakantiepark De Lindenberg. Net zoals thuis is hier 'social distance' hier ook goed realiseerbaar. U verblijft op een kleinschalig park met veel ruimte en privacy rondom uw bungalow. Vakantiepark 'De Lindenberg' ligt in een prachtige en gevarieerde omgeving met volop mogelijkheden om er toch even op uit te kunnen gaan, hierbij zult u net zoals thuis zich goed kunnen houden aan de 1,5 meter afstand tot elkaar. Maar wat denkt u van een goed boek lezen voor uw bungalow in het voorjaarszonnetje? En even geen zin in koken: op het park is er een afhaalservice! 

 

Kortom; zowel voor u als uw kinderen zijn er volop mogelijkheden om met het aankomende lenteweer even lekker weg te zijn, alles van thuis even los te laten en samen nieuwe energie op te doen! 

Wij nemen extra maatregelen ter bevordering van de hygiene. Met wat extra zorg, liefde en aandacht voor elkaar, bezorgen we elkaar vast een onvergetelijk periode. 

 

  • Krijg ik mijn geld terug als ik mijn geplande vakantie bij 'De Lindenberg' in verband met het coronavirus wil afzeggen?

Net zoals thuis zijn ook hier de mogelijkheden beperkter. Maar zoals hierboven beschreven is 'De Lindenberg' gewoon geopend en misschien juist nú uw adres om even uw aandacht te verzetten en nieuwe energie op te doen, zodat u er daarna met z'n alles thuis weer beter tegenaan kunt! 

Ongerustheid en bezorgdheid zijn dan ook begrijpelijk, maar met de juiste maatregelen van alle partijen uit, kunt u dus nu steeds van uw geboekte verblijf genieten. Wanneer u ervoor kiest om toch af te zien van uw huidige boeking, krijgt u van de gemaakte kosten een voucher met een onbeperkte geldigheid. U kunt hierover contact opnemen via mail info@delindenberg.nl of telefonisch 0548-365365

 

  • Welke faciliteiten zijn open/gesloten tot 1 juni?

Check daarvoor onze corona-update bovenaan deze pagina

 

  • Het antwoord op uw vraag niet gevonden? 

Neem contact via mail; info@delindenberg.nl of telefonisch 0458-365365. We doen ons uiterste best om uw vraag zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden. Wij geven u graag de gedachte mee, dat dit voor ons ook een ongebruikelijk en ongewenste situatie is.