Graag stellen we ons voor:

Vakantiepark De Lindenberg is nog een echt familiebedrijf waarbij inmiddels de derde generatie aan het roer staat. 
Of u nu een weekend, midweek of langer bij ons verblijft... wij beseffen dat uw vakantie één van de hoogte punten van het jaar is en dat het iets is waar u naar toe heeft geleefd. Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vakantie en het is ons doel om uw vakantie tot een succes te maken.
Dat beloven we!

Wij bieden gelijkvloerse bungalows die allemaal vrijstaand op ruime kavels staan. Het park ademt een ongedwonge sfeer. Hierdoor heeft u rust, ruimte en privacy.  De vakantiehuizen zijn in verschillende typen van eenvoudig tot luxe met ieder de juiste prijs-kwaliteit verhouding. 

Vakantiepark De Lindenberg ligt ten zuiden van het gezellige dorpje Holten met een uitstekend winkel aanbod. De bossen en heidevelden van de Sallandse heuvelrug (de Holterberg) beginnen op ruim 1 km en zijn goed te bereiken. Daarnaast kent de omgeving ook het riviertje de Regge waar u prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken.

We hopen dat u een prettige vakantie bij ons heeft.

Met vriendelijk groet en graag tot ziens,

Jacob en Anneke van Lindenberg

 

gezin
 

Faciliteiten

Vakantiepark De Lindenberg biedt op het vakantiepark zeer veel faciliteiten aan. Voor jong en oud is er genoeg te doen en te beleven. Bekijk hier al onze faciliteiten!

Vakantiehuizen

Geniet van een heerlijke vakantie in een comfortabele bungalow op Vakantiepark De Lindenberg! Al onze vakantiehuizen hebben minimaal 400 m2 eigen tuin. Bekijk hier ons aanbod!

Activiteiten

Op het vakantiepark zijn goede voorzieningen maar ook in de omgeving zijn tal van bezienswaardigheden, attracties en overige voorzieningen voor kinderen en volwassenen. Zo kunt u bijvoorbeeld eindeloos fietsen, wandelen of mountainbiken over Nationaal park De Sallandse heuvelrug. Maar ook Deventer, Zutphen, Enschede zijn het bezoeken waard.