Wist u dat het parcours van één van de gezelligste en mooiste hardloopevenementen van Nederland bijna langs ons vakantiepark loopt?

We hebben het hier natuurlijk over de Diepe hel Holterbergloop, die jaarlijks in oktober gehouden wordt. Wilt u de Diepehelloop dus eens meemaken als deelnemer of toeschouwer, dan is een verblijf op ons park heel geschikt.

Hardlopen over Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, en dan ook nog eens over paden die het park in het hart doorkruisen. Dat kan maar één keer per jaar en dat is tijdens de Diepe Hel Holterbergloop, ook wel Diepehelloop genoemd. Over een parcours van 5, 10 of 20 kilometer kunt u dan genieten van de prachtige natuur, terwijl u uw eigen uithoudingsvermogen op de proef stelt. Dat klinkt u waarschijnlijk als muziek in de oren, maar u heeft nog wel een uitvalsbasis nodig. Nou, met De Lindenberg is die gauw gevonden.

  • Maak de Diepehelloop van dichtbij mee
  • Voorbereiden en uitrusten in een gezellige bungalow
  • Parcours van de Diepehelloop ligt om de hoek
  • Ideaal vakantiepark voor het hele gezin
  • Bungalows voor kleine en grotere groepen
Diepe hel Holterberg loop

Genieten rond de Diepe Hel Holterbergloop

Dit hardloopevenement heeft haar naam in Nederland inmiddels meer dan gevestigd.Jaarlijks komen dan ook honderden atleten naar Holten om aan deze fantastische wedstrijd deel te nemen. Ons park is dan ook de perfecte plek om als uitvalsbasis te gebruiken. Ook als u niet van sporten houdt en alleen komt om een bekende aan te moedigen. Op ons bungalowpark vindt u namelijk alle faciliteiten voor een paar heerlijke dagen, zoals een zwembad, een eigen brasserie,speeltuinen en nog veel meer.

Boeken en contact

Wilt u verzekerd zijn van een bungalow tijdens de Diepe hel Holterbergloop? Boek dan direct het speciale arrangement op onze website. U vindt hier bovendien altijd de scherpste aanbiedingen. En wilt u ons eerst nog iets vragen of heeft u speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

In de omgeving
- , 175