De Lindenberg

Airtrampoline

  • Grote airtrampoline
  • Veilig
  • Springplezier voor de kinderen

Airtrampoline

De hele dag lekker spelen en springen op de airtrampoline en daarna de dag afsluiten met lekker eten en een ijsje. Als het aan de kinderen ligt mag elke vakantiedag er wel zo uitzien. Nou, op ons park kan dat. Want bij ons kindvriendelijk vakantiepark hebben we alle faciliteiten die uw kinderen lekker laten genieten, terwijl u helemaal tot rust kunt komen. Zo geniet u allebei optimaal van uw vakantie. In de speeltuin van ons vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin heeft De Lindenberg een grote airtrampoline van wel 80 vierkante meter groot. Hier kunnen uw kinderen naar hartelust de hele dag spelen met alle leeftijdsgenootjes op het park. En omdat de airtrampoline erg veilig is, kunnen zelfs de allerkleinsten erop spelen. Ons recreatieteam houdt bovendien een oogje in het zeil.

Zo kunt u ondertussen heerlijk van de ruimte en de rust genieten in de bosrijke omgeving. Een heerlijke wandeling of mooie fietstocht maken door één van de vele natuurgebieden in de omgeving, bijvoorbeeld. Maar ook als u gewoon een gezellige dag wilt hebben op het park is dat natuurlijk geen probleem. De Lindenberg beschikt over alle faciliteiten om u een zorgeloze vakantie te bezorgen.

  • Airtrampoline van 80 vierkante meter
  • Springplezier voor alle kinderen
  • Complete speeltuin op het bungalowpark
  • Bosrijke en rustige omgeving
  • Zorgeloos genieten in eigen land

Genieten op de airtrampoline

Als uw kinderen genieten, dan kunt u dat ook. Het klinkt misschien als een cliché, maar het is gewoon zo. Bij ons vakantiepark in Twente hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Met een grote speeltuin, een zwembad en een omgeving waarin veel te beleven is vermaakt iedereen zich. En wilt u gewoon een dag heerlijk tot rust komen bij uw gezellige accommodatie? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

 
Airtrampoline de lindenberg
Airtrampoline vakantiepark de lindenberg