De Lindenberg
Fietsverhuur
Fietsverhuur

Fietsverhuur

  • Fietsen met 7 versnellingen
  • E-Bike's
  • Kinderfietsen
  • Mountainbikes

Vakantiepark met fietsverhuur

Wat is er lekkerder dan een prachtige fietstocht door de ongerepte natuur? Helemaal niets. En zeker niet tijdens een vakantie in eigen land. De Lindenberg is een vakantiepark met fietsverhuur, dus kunt u tijdens uw vakantie op ons bungalowpark een fiets huren. Op die manier kunt u de prachtige natuurgebieden in de directe omgeving nog beter ontdekken!

Met de eigen fietsverhuur op ons vakantiepark in Overijssel bent u verzekerd van een perfecte fiets, waarop u op comfortabele wijze de omgeving kunt verkennen. En in die omgeving is erg veel te ontdekken. Wat dacht u bijvoorbeeld van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, dat bijna grenst aan ons park. Daar fietst u over uitgestrekte heidevelden en door eeuwenoude bossen.

Maar ook natuurgebieden De Borkeld en de Holterberg zijn per gehuurde fiets erg gemakkelijk te bereiken. Dat maakt Salland ook de perfecte streek voor een vakantie op ons vakantiepark met fietsverhuur. En omdat u op De Lindenberg goed onderhouden fietsen met 7 versnellingen kan huren, is ons park de beste uitvalsbasis voor een heerlijke fietsvakantie in eigen land.

Zie hier de fietsverhuur tarieven
 
Vakantiepark met fietsverhuur

Het hele gezin geniet van het vakantiepark met fietsverhuur

Er zijn zo veel routes en knooppunten in de directe omgeving van ons vakantiepark met fietsverhuur, dat u elke dag wel een grote tocht kunt maken door de natuur, maar bijvoorbeeld ook naar leuke dorpen en steden als Holten, Rijssen en Deventer. Deze routes lopen over goede fietspaden die ook zeer geschikt zijn voor E-bikes.

Wij kunnen ons ook voorstellen dat er dagen zijn dat u even helemaal tot rust wilt komen. Ook daarvoor biedt ons park alle mogelijkheden. Op de eerste plaats vanwege de volledig vernieuwde accommodaties die u alle gewenste luxe bieden. Maar ook vanwege het verwarmde zwembad, diverse speeltuinen, tennisbaan en Brasserie de Borkeld, waar kunt genieten van een hapje en een drankje.

Door al deze faciliteiten is vakantiepark De Lindenberg de perfecte plek voor een heerlijke vakantie in eigen land. Het is niet alleen een kindvriendelijk vakantiepark, maar ons park is ook zeer geschikt voor actieve senioren. Boek daarom direct en profiteer van de laagste tarieven en scherpste aanbiedingen!