De Lindenberg
Overdekt spelen

Indoor speelplaats

  • Veilige indoor speelplaats
  • Ideaal bij slecht weer en warm weer
  • Ultiem vermaak voor kinderen
  • Verwarmd en gekoeld

Indoor speelplaats (verwarmd en gekoeld)

Voorafgaand aan een vakantie heeft u nooit zekerheid over het weer, of u nou naar het buitenland gaat of lekker in Nederland blijft. Maar een beetje regen hoeft het plezier van onze gasten op vakantiepark De Lindenberg niet in de weg te staan. Bijvoorbeeld omdat we op ons park een indoor speelplaats hebben. In deze overdekte speeltuin kunnen de kinderen ongehinderd spelen terwijl u heerlijk tot rust kunt komen. De indoorspeeltuin is verwarmd en gekoeld. Dus het hele jaar door een ideale speelplek.

Voor een kleinschalig vakantiepark zoals De Lindenberg is het bijzonder om te zien hoeveel faciliteiten er toch op het park zijn. Bijvoorbeeld de overdekte en indoor speeltuin, die speciaal geschikt is voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar. Daar kunnen onze jonge gasten klimmen, klauteren, springen en spelen. De indoorspeelplaats is uitgebreid met een 30 m2 bouwhoek, zodat ook de creatieve kinderen zich lekker kunnen vermaken in een prettige temperatuur.

Ondertussen kunt u natuurlijk met ze meespelen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ongestoord tot rust te komen. Dat kan bij uw accommodatie, waar altijd veel ruimte omheen is, of bij onze brasserie De Borkeld.

  • Overdekte en indoorspeeltuin op ons vakantiepark
  • De kinderen vermaken zich, ook bij slecht weer
  • Bij koud weer wordt de binnenspeeltuin verwarmd
  • Bij heel warm weer is er veel schaduw en wordt de binnenruimte ook extra gekoeld
  • Veilig en kindvriendelijk speeltoestellen

Indoor speelplaats voor de jonge kinderen

Als de kinderen het tijdens een vakantie naar hun zin hebben, dan heeft u dat ook. Dat lijkt een cliché, maar u weet dat het klopt. Nou hoeft u zich over de kinderen op De Lindenberg geen zorgen te maken. Met een zwembad, speeltuinen en onze verwarmde en gekoelde indoor speelplaats is er genoeg te doen. Maar ook voor uzelf biedt De Lindenberg veel afleiding. Bijvoorbeeld in de brasserie of door de vele fiets- en wandelroutes in de omgeving van ons park. Natuurlijk kunt u ook tot rust komen bij uw accommodatie, waar privacy gegarandeerd is.

 
Indoorspelen