1. All-weather tennisbaan
  2. Voor beginners en gevorderden
  3. Nog bespeelbaar tot 1 oktober 2021
  4. Sportieve vakantie

Tennisbaan

Nieuws: De tennisbaan krijgt vanaf 1 oktober 2021 een nieuwe bestemming en zal dan niet meer bespeeld kunnen worden.
Later meer nieuws over de ontwikkelingen!

Op bungalowpark De Lindenberg is voor iedereen genoeg te beleven. Sportievelingen kunnen bijvoorbeeld lekker tennissen op onze all-weather tennisbaan. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich heerlijk uitleven op deze baan. En vanwege de speciale ondergrond van de tennisbaan kan dat bovendien het hele jaar. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren voor een bungalowpark. De één wil kunnen zwemmen en spelen, de ander zoekt prachtige fiets- en wandelroutes. Veel van onze gasten die een bungalow in Overijssel hebben, willen ook lekker sportief bezig kunnen zijn. Dat kan bijvoorbeeld op onze all-weather tennisbaan, waarop u het gehele jaar een balletje kunt slaan. Maar ook in één van de drie grote natuurgebieden in de omgeving van ons bungalowpark.

Heeft u geen spullen meegenomen, maar wilt u toch lekker een uurtje tennissen? Bij de receptie van ons park zijn alle benodigde materialen te verkrijgen.

  • All-weather tennisbaan voor beginners en gevorderden
  • Het hele jaar sporten in een bosrijke omgeving
  • Voldoende mogelijkheden om helemaal tot rust te komen
  • Veel andere faciliteiten, zoals een zwembad en een grote speeltuin
  • Veel ruimte om uw accommodatie

Uitrusten na het spelen op de tennisbaan

Natuurlijk is er bij ons veel meer te doen dan alleen tennissen op onze eigen baan. U kunt bijvoorbeeld ook heerlijk tot rust komen met een kop koffie en gebak in ons restaurant of op ons terras. De kinderen kunnen zich lekker uitleven in de (overdekte) speeltuin of in het zwembad. En wilt u er een dagje tussenuit? In de omgeving is genoeg te beleven. Zo kunt u een dagtripje maken naar bijvoorbeeld Deventer, Rijssen, Holten of Hellendoorn. Onze medewerkers vertellen u er graag over. Samen zorgen we ervoor dat u een ontspannen en zorgeloze tijd beleeft.

 
Tennisbaan