De Lindenberg
Fietsweekend Nederland

Fietsweekend Nederland

  • Fietsweekend in Twente
  • Kleinschalig bungalowpark
  • Nabij de Sallandse Heuvelrug en de Holterberg

Fietsweekend in Nederland

Is fietsen een van uw favoriete hobby’s? Haal uw stalen ros dan maar uit de schuur en vertrek voor een fietsweekend naar Twente. Hier vindt u nog pure rust en ruimte; een ideaal vakantie- en fietsgebied! Vakantiepark De Lindenberg biedt een perfecte uitvalsbasis voor uw fietsweekend. Ons kleinschalige park ligt namelijk tussen de Sallandse Heuvelrug, met de Holterberg, en natuurreservaat De Borkeld in. De mooiste fietsroutes vindt u hier! Na een dagje op de fiets is niets zo fijn als ontspannen in een fijne bungalow met 100% privacy. En dat lukt zeker bij De Lindenberg: onze bungalows bevinden zich op kavels van 400 m². Boekt u binnenkort een fietsweekend in Overijssel?

Bekijk direct ons aanbod
 

✅ Laagste prijs via deze website
✅ Veilig en eenvoudig online boeken

Fietsweekend bij De Lindenberg

Hup, de fiets achterop de auto en vertrekken maar! Klaar voor een onvergetelijk fietsweekend in Nederland bij De Lindenberg. Neemt u liever niet uw eigen fietsen mee? Geen probleem: op ons park kunt u alle soorten fietsen huren: e-bikes, kinderfietsen, mountainbikes, zegt u het maar. De fietsen zijn van uitstekende kwaliteit en worden goed onderhouden. En kiest u voor een elektrische fiets? Bij de bungalows zit een fietsenberging met een oplaadpunt. Een fietsweekend met uw partner, gezin of vrienden? Het is allemaal mogelijk: onze bungalows zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Binnen geniet u van een knusse inrichting, buiten van enorm veel ruimte. 

Een greep uit de faciliteiten van De Lindenberg:

✦ Fietsverhuur
✦ Buitenzwembad
✦ Binnen- en buitenspeeltuin
✦ Midgetgolfbaan
✦ Animatieteam
✦ Huiskamer De Borkeld

 
 

Drie tips voor uw fietsweekend in Overijssel

1️⃣  De Holterberg
De Holterberg bezoeken is een must tijdens uw fietsweekend in Nederland. Vooral voor wielrenners en mountainbikers! De Motieweg is met haar stijgingspercentage van 10% erg beroemd. Maar ook op uw ‘gewone’ stadsfiets biedt de Holterberg uitstekende fietsroutes over vriendelijkere heuvels.

2️⃣  De Sallandse Heuvelrug
Ook de Sallandse Heuvelrug is alles behalve vlak, maar dat maakt uw fietsweekend in Twente juist extra bijzonder. Want wat is er nu mooier dan een adembenemend uitzicht na een klim? De fietsroutes op de Sallandse Heuvelrug zijn goed bewegwijzerd. Verdwalen kan bijna niet.

3️⃣  De Borkeld
Bos, heide, leemkuilen, akkers, graslanden en hoogveen: ja, dat is natuurreservaat De Borkeld. Fietsen is een mooie manier om dit unieke natuurgebied te ontdekken! Ook hier zijn de fietspaden opgenomen in het knooppuntennetwerk. Ontdek dit prachtige stukje Nederland tijdens uw fietsweekend.

Wij geven u uiteraard graag nog meer tips voor uw fietsweekend in Twente!

 
Boek uw fietsweekend in Overijssel
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid