1. Formule 1 kijken op vakantie
  2. Niks missen
  3. Elke training, kwalificatie en race

Formule 1 kijken op uw vakantieadres

Tijdens uw vakantie hoeft u niets van de Formule 1 te missen. Want op vakantiepark De Lindenberg volgt u in uw accommodatie alle trainingen, de kwalificatie en natuurlijk de race. Live en met Nederlands commentaar. Zo kunt u lekker tot rust komen, maar mist u geen seconde van de races van Max Verstappen.

Op vakantiepark De Lindenberg kunt u tijdens het F1-seizoen op Ziggo Sport elke sessie live volgen. Gewoon lekker met uw eigen familie en vrienden, of met andere gasten op het park. Want met de topprestaties van onze trots Max, wilt u natuurlijk helemaal niets missen. En bij De Lindenberg houden we daar natuurlijk rekening mee! En wie geen zin heeft in Formule 1 kijken op vakantie, heeft natuurlijk ook genoeg te beleven. Op ons geheel vernieuwde vakantiepark kunt u bijvoorbeeld zwemmen, tennissen of heerlijk spelen in de speeltuin. En valt het weer een dag tegen, dan kunt u zich met de kinderen urenlang vermaken in de overdekte speeltuin. En dat kan natuurlijk ook terwijl papa naar de Formule 1 kijkt.

  • Formule 1 kijken op vakantie
  • Elke training, kwalificatie en race
  • Alleen of met andere gasten
  • Geen F1 kijken? Ook dan is er genoeg te doen
  • Geheel vernieuwde accommodaties
 
Zoek & Boek
 
 
Formule 1 kijken vanuit vernieuwde bungalow
 
Formule 1

Geweldige autosport en een prachtige omgeving

Omdat de F1 natuurlijk niet meer dan enkele uren in beslag neemt, is er in de omgeving van ons park ook voldoende te beleven. Ga er bijvoorbeeld eens lekker opuit in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, of beklim met uw fiets de Holterberg. En wilt u gewoon even lekker relaxen na een spannende F1-race op vakantie, dan kunt u zowel op ons park als in het gezellige dorp Holten heerlijk genieten van een lekker drankje en smaakvolle maaltijd.

Boek dus nu een geheel vernieuwde accommodatie op vakantiepark De Lindenberg. Dan beleeft u niet alleen een heerlijke vakantie in de mooiste streek van Nederland, maar mist u tegelijkertijd ook nog eens geen minuut van het spannende Formule 1-seizoen!

 
Boek nu een vakantiehuis