Vlakbij heerlijk eten

Wilt u er liever op uit, in plaats van eten op het park? Natuurlijk biedt het gezellige dorp Holten ook voldoende alternatieven voor een heerlijk diner of verrukkelijke lunch. Veel restaurants zijn zelfs op loopafstand van ons vakantiepark!

Wilt u bijvoorbeeld lekker lunchen of dineren op een mooi terras in de zon? Dan is Tastoe in Holten een aanrader. Daar zijn ze zo blij met uw komst, dat u er als gast van De Lindenberg 10 procent korting krijgt! Lunch met vers belegde broodjes of geniet van de heerlijke (streek)gerechten. En ondertussen natuurlijk lekker genieten van de bedrijvigheid op het dorpsplein.

Na een heerlijke wandel- of fietstocht kunt u gezellig eten in gezinsrestaurant Woody’s Pancakes & Steaks op de Holterberg. Daar eet u midden in de vrije natuur. Misschien ziet u wel wilde dieren!

Kiest u voor een avond gezellig tafelen: geniet van perfect bereide klassiekers bij Bistro De Holterberg. De uitgebreide kaart laat u kiezen uit een overheerlijk drie-gangen keuzemenu, waar uw hele gezin van zal smullen.

Natuurlijk zijn dit slechts enkele van de vele restaurants in de buurt van Vakantiepark De Lindenberg. Wilt u nog meer te kiezen hebben? Wij helpen u tijdens uw verblijf graag aan het perfecte tafeltje.

 
Terug naar Brasserie De Borkeld
 
Gezellig centrum van Holten