BELANGRIJKE TELEFOON NUMMERS:

 

 

 • Alarm nummer      112

(Er is een AED bij de receptie)

 

 • Artsenpraktijk       0548-363.553 (Buiten de kantooruren 0570-501.777)

Vanaf De Lindenberg: Holten centrum doorrijden tot vlak voor spoorviaduct. Hier linksaf Keizersweg in. Dan ongeveer 750 meter aan de linkerkant. Of Ziekenhuis Deventer (A1 afslag 24 Deventer-Oost: volg borden ziekenhuis)

 

 • Apotheek:      0548-361.111

Vanaf De Lindenberg: Holten centrum doorrijden tot vlak voor spoorviaduct. Hier linksaf Keizersweg in. Dan ongeveer 850 meter aan de linkerkant.

 

 

 • Beheerder      0548-365.365         b.g.g.: 0630-387839

                                
 • Tandarts        0548-362.884        of         0548-361.787
   

 

 • Taxi                     0548-536.000         
   

 

 • TIP- Holten    0548-801.930       (Toeristisch Informatie Punt)
   

 

 • Dierenarts      0548-745.046         of        0548-362.004
   

 

 • ZorgAccent           0655-698706  of      0655-698707

(thuiszorg en uitleen van hulpmiddelen)

 

Voor meer informatie v.w.b. de mogelijkheden voor hulpmiddelen in uw bungalow kunt u terecht bij de receptie.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

WAT TE DOEN BIJ AANKOMST

 

Leest u allereerst deze informatiemap rustig en aandachtig door, het geeft namelijk antwoord op de meeste vragen. Uiteraard staan wij altijd open voor opmerkingen of suggesties om de kwaliteit van ons park te verbeteren. Ook wanneer u op- of aanmerkingen heeft over bijv. schoonmaak, het eventueel ontbreken van inventaris of het niet goed functioneren van het een of ander kunt u bij de receptie terecht. Een inventaris lijst vindt u achter in deze map. Wilt u dit dan wel direct na aankomst aan ons melden. U begrijpt, ook wij zijn mensen en kunnen fouten maken of dingen over het hoofd zien, maar op deze manier kunnen we dan proberen het zo spoedig mogelijk voor u op te lossen. Dus schroom niet en kom er mee!!

 

SUBTROPISCH ZWEMBAD / OVERDEKTE IJSBAAN

 

De openingstijden van het subtropisch zwemparadijs en de overdekte ijsbaan zijn bekend bij de receptie en staan in het “Wegwijzertje” die u bij aankomst heeft meegekregen. Toegangsbewijzen hiervoor kunt u afhalen bij de receptie. Deze worden per kalenderdag verstrekt. Indien u toegangsbewijzen voor zondag wilt, kunt u deze het beste afhalen op zaterdag. Dit in verband met de openingstijden van de receptie op zondag. Let op! Wij vergoeden niet achteraf zelf aangekochte toegangskaarten van de “Scheg”.
 

AUTO’s en/of AANHANGWAGEN

 

Het park bestaat uit een kleine zestig bungalows met elk een eigen parkeerplaats. U kunt dus bij elke bungalow uw eigen auto parkeren gedurende uw vakantie. De eventueel tweede auto dient op de centrale parkeerplaats bij de receptie geparkeerd te worden. Dit op last van de brandweer, ambulance en politie i.v.m. calamiteiten.

Aanhangwagens (groot of klein) moeten om dezelfde reden op de dag van aankomst direct na het uitpakken geparkeerd worden op het speciaal daarvoor bestemde aanhangwagenveldje.
De aanhanger niet op slot zetten. De toegangssleutel van het veldje kunt u ophalen bij de receptie.

Het is niet toegestaan om voertuigen anders dan fietsen of scootmobielen op te laden bij uw bungalow.

 

TENTEN, PARASOLS en/of ZWEMBADJES

 

Tenten (klein of groot) mogen niet bij de bungalow geplaatst worden. Parasols en/of zwembadjes
graag ’s avonds terugzetten op het terras dit i.v.m. het behoud van de grasmat.

 

SPORT en SPEL (animatie, tennisbaan en midgetgolf ect.)

 

De tennis- en midgetgolf- alsmede de jeu-de-boulesbaan zijn het hele jaar open. De benodigdheden hiervoor zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Het is niet toegestaan om met zwarte zolen de tennisbaan te betreden.
De binnenspeeltuin is gelijktijdig geopend met de receptie.

 

FIETSVERHUUR

 

Genieten van de prachtige omgeving van Holten kan natuurlijk ook per fiets. Fietsen zijn te huur in allerlei soorten en maten evenals zitjes voor- en/of achterop. U kunt hiervoor terecht bij de receptie.
Wanneer u een elektrische fiets wenst, kunt u deze het beste van te voren reserveren.
Bij de receptie zijn tevens de knooppunten fietsroutes te verkrijgen zodat u zelf naar eigen inzicht uw route kunt samenstellen.

 

BRASSERIE  DE BORKELD

 

Lekker eten kunt u in onze gezellig ingerichte brasserie. 6 dagen per week staat er een gevarieerd buffet voor u klaar. (bij voldoende deelname en dinsdag niet)
Reserveren is i.v.m. de voorbereidingen wel minimaal 1 dag vooraf noodzakelijk!
De openingstijden zijn seizoensgebonden en staan  in het “Wegwijzertje” die u bij aankomst heeft ontvangen. Verder is er een ruim ijs en snack assortiment.
Bent u net terug van bijvoorbeeld een mooie fiets- of wandel tocht? Kom dan nog even lekker nagenieten onder het genot van een heerlijk koffie, verse thee of een goed glas wijn. Wij serveren ook diverse borrel plankjes en ambachtelijke bitterballen. U kunt onder alle weersomstandigheden plaats nemen op het deels overdekte terras.
Het nieuwe bromfietsmuseum is separaat en op afspraak tegen een kleine vergoeding te bezichtigen.

 

WINKELS

 

Ruime, zeer gevarieerde winkels zijn er in het centrum van Holten (afstand ± 1,5 km) of Rijssen (afstand ± 5 km). Er zijn in Holten o.a. een Albert Heijn, Aldi en Coöp, een Keurslager, Dio, Kruidvat, Hema en Zeeman enz. De bakkerij in het centrum van Holten is ook aan te bevelen. Brood en/of gebak kunt u voor de volgende dag bestellen bij de receptie. Het centrum is met de auto goed te bereiken en overal is gratis parkeergelegenheid, mits de auto voorzien is van een parkeerschijf in de blauwe zone. Grote steden in de buurt om te winkelen zijn o.a. Deventer, Zutphen, Rijssen, Enschede en Apeldoorn.
maar denkt u ook eens aan Duitsland.  
Koopavond in Holten is op donderdag. Bent u afhankelijk van het openbaar vervoer dan is vlakbij het bungalowpark een bushalte. Tijden zijn bekend bij de receptie medewerkers.

 

MARKTEN

 

Maandag                Rijssen                   08.00-13.00 uur

Dinsdag                  Ommen                  08.00-13.00 uur

Woensdag              Lochem                  08.00-13.00uur

                            Raalte                     08.30-12.30 uur

                            Hengelo                  08.30-17.00 uur

Donderdag             Markelo                  08.30-12.30 uur

                            Almelo                   08.00-14.00 uur

Vrijdag                  Deventer                08.00-14.00 uur

                            Holten                     13.00-17.30 uur

Zaterdag                Almelo                   08.00-17.00 uur

                            Deventer                09.00-17.00 uur

                            Hengelo                  08.30-17.00 uur

                            Enschede                08.00-17.00 uur

                            Nijverdal                11.00-17.00 uur
                            Rijssen                   09.00-17.00 uur

 

WASSERETTE

 

Als gast van “De Lindenberg” kunt u gebruik maken van de wasserette. Deze is geopend van 09.30 uur tot 16.00 uur. Op wisseldagen (maandag en vrijdag) in overleg. De muntjes voor de wasmachine, droger en centrifuge kunt u verkrijgen bij de receptie. Het strijken is gratis. Mocht u een bungalow gehuurd hebben met een afwasmachine en/of wasmachine, dan zijn er afwastabletten en/of waspoeder te verkrijgen bij de receptie.

 

DE POST en KRANTEN

 

De post kunt u afhalen bij de receptie. Op zaterdags is dit laat namelijk rond 15.00 uur, de overige dagen rond 10.00 uur. De post, die u gedeponeerd hebt in de rode brievenbus bij de receptie, gaat elke dag om 17.00 uur weg. Kranten zijn elke dag verkrijgbaar. Controleert u regelmatig of er ook post voor u is. Ook als u niets verwacht! Het gebeurd namelijk regelmatig dat er post blijft liggen.

 

MILIEUSTRAAT

 

Tussen de centrale parkeerplaats en de tennisbaan is een moderne milieustraat met diverse containers. Wij zamelen het huisvuil gescheiden in. Er is een container voor restafval, papier, glas en plastic. Lege batterijen kunt u bij de receptie inleveren. Is het voor u om welke reden dan ook niet mogelijk om uw huisvuil weg te brengen, dan hoeft u het maar te zeggen en wij doen het graag voor u. Zet u het dan wel a.u.b. gescheiden klaar!

 

OPENHAARD (binnen of buiten)

 

Geen hout, takken of iets dergelijks gebruiken!

Mocht u een bungalow gehuurd hebben met een openhaard, dan mag u die alleen gebruiken met de speciaal daarvoor bestemde openhaard - blokken. Deze zijn bij de receptie verkrijgbaar. De openhaard mag alleen met dit soort blokken gestookt worden. DIT op last van de Brandweer!!

 

HUISDIEREN

 

Heeft u een huisdier dan dient u zelf voor een mand of kleed te zorgen. Het huisdier mag dus niet op het meubilair van de bungalow komen. Het huisdier dient op het park altijd aangelijnd te zijn. Het is niet toegestaan om met uw huisdier binnen in de recetpei en de brasserie te komen. Verder is het ook om begrijpelijke redenen, dat u de sanitaire stop van het dier buiten het vakantiepark laat plaats vinden. Let op: U bent in Rijssen-Holten verplicht om een poepzakje bij u te hebben en om de hondenpoep op te ruimen. Ook in het buitengebied. Hier wordt op gecontroleerd en bekeurd! Wij raden u aan om bij het uitlaten goed zichtbare kleding/verlichting te dragen in het donker op de openbare weg door bijvoorbeeld een veiligheidshesje aan te doen.
 

 

KERKDIENSTEN

 

Informatie over  kerkdiensten zijn te verkrijgen bij de receptie.

 

RECREATIE TIPS

 

Bij aankomst heeft u het boekje “Tips voor Trips” ontvangen, in dit boekje staan de leukste uitjes. Voor sommige uitjes zijn er kortingsbonnen verkrijgbaar bij de receptie.

Bij de receptie is een folderkast, waar o.a informatie in staat betreffende attractieparken, bezienswaardigheden en dergelijke die in de buurt liggen. Toch hierbij een kleine opsomming:

Natuur Diorama Holterberg en het Bezoekers Centrum Staatsbosbeheer te Holten; Kinderboerderij Dondertman Holten; Avonturenpark Hellendoorn; Ponypark Slagharen; Recreatiepark De Waarbeek; Dolfinarium Harderwijk; Noorder Dierenpark te Emmen; Burgers Dierentuin te Arnhem; Apenheul te Apeldoorn; Paleis ’t Loo te Apeldoorn; de Twentsche Stoomtrein te Haaksbergen; Speelgoed en Blik museum te Deventer; Openlucht museum te Arnhem; Zuivelboerderij Effink te Markelo; Pelmolen te Rijssen; Dijkerhoekse molen te Holten; Manege Snorrewind in Markelo. Verder is het altijd leuk als u zo dicht bij Duitsland zit even te gaan winkelen in Gronau (leuke woonboulevard). Voor nog meer informatie kunt u terecht bij het TIP kantoor midden in Holten, bij de receptie of www.delindenberg.nl

 

BEZOEK

 

Krijgt u bezoek dan dient u dit vooraf te melden bij de receptie. Er wordt dan per persoon groot of klein een vergoeding gevraagd. Ook als het bezoek blijft overnachten, dient dit vooraf bij de receptie doorgegeven te worden (dit o.a. op last van brandweer en gemeente).

Er is echter één “maar”, het totale aantal overnachtende bezoekers mag niet meer bedragen dan het totale aantal slaapplaatsen van de gehuurde bungalow.
Bezoekers mogen geen huisdieren mee brengen.

 

BARBECUE

 

Barbecue is alleen toegestaan indien de weersomstandigheden dit toelaten (dus niet bij extreme droogte). Bij twijfel kunt u terecht bij de receptie. Wilt u zo vriendelijk zijn om na gebruik de kolen op te ruimen en NIET in het bos te gooien.

 

ROKEN

 

Zoals u wellicht gezien heeft zit er een sticker op de deur van de bungalows met het dringende verzoek om niet te roken. Dit omdat er na u ook weer gasten komen en deze veel overlast kunnen ondervinden van het feit dat er gerookt is in de bungalow. Het kost ons heel veel tijd om een bungalow waarin gerookt is weer fris/schoon te maken. Wij en de volgende gasten verzoeken u daarom om niet in de bungalow te roken, dus ook niet in het portaal/bijkeuken. Wij zijn u daarvoor zeer erkentelijk.

 

INTERNET

 

Uitsluitend als gast van vakantiepark “De Lindenberg” kunt u met uw eigen laptop, tablet en/of smartphone gebruik maken van het internet, dus ook in en rondom uw bungalow. De toegangsvoucher kunt u tegen een vergoeding verkrijgen bij de receptie. In de receptie en de brasserie is gratis WiFi en tevens staan daar computers gratis voor u ter beschikking met internet- en e-mailmogelijkheden. U kunt daar ook uw eigen fiets-, wandel- en autoroutes plannen. Dus ook vanuit uw vakantieadres hoeft u niets te missen. Op de receptie zijn wij u graag van dienst voor het uitprinten van toegangsbewijzen en/of routebeschrijvingen naar de diverse attracties.
 

 

TV – ZENDERS


Hieronder vindt u een lijst met tv-zenders op de televisie:

 

Nederland 1

Nederland 2

Nederland 3

RTL 4

RTL 5

SBS 6

RTL 7

RTL 8

NET 5
ARD
ZDF
WDR
Eén

Veronica
Discovery
Eurosport
Nickelodeon
Das Erste
RTL Television

Film 1

Ziggosport1


 (wijzigingen in de programmering voorbehouden)

 

Doet u tv het niet? Controleert u alstublieft eerst de stekkers of deze er in zitten. Mocht de tv nog niet doen, dan drukt u het “verstopte” knopje in. Deze zit aan de achterkant (rechts of onder) van de tv.

 

 

WAT TE DOEN BIJ UW VERTREK

 

De sleutel van de bungalow dient vóór 10.00 uur  (zondag 13.00 uur) ingeleverd te zijn bij de receptie. Is er tijdens uw verblijf inventaris gebroken, gaan we er vanuit dat u dit even meldt. U kunt dan de kosten tegen inkoopsprijs vergoeden. Koopt u a.u.b niet zelf inventaris omdat we dan een mix krijgen van allerlei soorten.

Het eventueel gehuurde linnengoed en/of de handdoeken kunt u bij elkaar in een kussensloop drukken en dan bij de deur van de bungalow te zetten a.u.b.

Het kindermeubilair kunt u in de bungalow laten staan.

Met het opstellen van de prijslijst zijn wij er vanuit gegaan dat de bungalow in ieder geval bezem schoon achtergelaten wordt en dat de afwas gedaan is. Dit geldt ook voor de vaatwasser. Deze moet uitgepakt zijn. Het is dus niet de bedoeling dat deze nog draait en/of vol staat na uw vertrek. Indien u meerdere bungalows heeft gehuurd, zorg dan aub dat de inventaris in elke bungalow weer compleet is. 

 

 

Wij wensen u nogmaals een aangenaam verblijf.

Familie van Lindenberg en medewerkers.

 

Inventarislijst

* Is gelijk aan het aantal waarvoor de bungalow is ingericht + 2

 

1

1

1

1
1

 

 

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

*

1

*

1

1

3

1

1

1

*

*

1

1

3

3

1

1

3

1

1

 

 

*

*

*

*

*
*
*
 

          Woonkamer

Bloemenvaas

Fruitschaal

Televisie
Internet router
Radio/CD/DVD speler
 

          Keuken

Aardappelstamper

Asbak (voor lucifers)

Aardappelmesje

Afdruiprek

Afvalemmer

Afwasteiltje

Magnetron

Vaatwasser

Blikopener

Broodmandje

Broodmes

Broodtrommel

Snijplank

Citroenpers

Compoteschaaltjes

Dienblad

Eierdopjes

Garde

Groente rasp

Kunststof lepels

Kaasschaaf

Waterkoker

Koffiezet apparaat

Bekers

Kop en schotels

Kurkentrekker/flesopener

Melkkannetje

Onderzetters

Schalen

Suikerpot

Vergiet

Voorraadbussen

Schaar

Maatbeker      

         

       Bestek

Steakmessen

Broodmessen

Vorken

Lepels

Theelepels
Gebaksvorkjes
Eierlepeltjes

1

1

1

1

 

 

*

*

*

*

 

 

*

*

*

*

 

 

1

1

1

1

 

 

1

1

3

1

1

 

 

1

1

1

1

1

1

1

3

1

1

1

1

1

1


 

1
1

1

1

1

Aardappellepel

Groentelepel

Sauslepel

Slacouvert

 

          Borden

Diepe borden

Ontbijt borden

Platte borden

Gebaksbordjes

 

          Glazen

Bierglazen

Borrelglazen

Limonadeglazen

Wijnglazen

 

          Lepelrek

Juslepel

Schuimspaan

Soeplepel

Vleesvork

        

          Pannen

Braadpan

Koekenpan

Pannen

Steelpan

Soeppan / stampotpan

         

          Diversen

Bijbel

Closetborstel & houder

Droogrek

Vloertrekker per badkamer

Was- en droog machine

Emmer

Harde/zachte bezem

Kleerhangers p.p.

Stoffer en blik

Stofzuiger

Dweilstok met dweil

Terrasstoel p.p.

Terrastafel
Parasolvoet

 

           Kinder- bestek en borden
Mes
Vork
Lepel

Bordje
Beker