De Lindenberg
Informatie

Informatie

BUNGALOWVERHUUR GAAT ALS VOLGT:

Bij vakantiepark De Lindenberg is het mogelijk om op eenvoudige en veilige manier een bungalow online te reserveren. U doorloopt in slecht enkele stappen het reserveringsproces en ziet, voordat u definitief reserveert, of de door u gekozen bungalow nog vrij is en wat de totale kosten bedragen. Zo komt u dus niet achteraf voor vervelende verrassingen te staan. Nadat uw reservering door ons is ontvangen en ingeboekt, krijgt u een reserveringsbevestiging toegestuurd. Hierop staan al uw gegevens en wensen nogmaals overzichtelijk weergegeven. Ook het bedrag van de eventuele aanbetaling staat op deze bevestiging. Bij aankomst ontvangt u de factuur en wordt het eventuele restant verrekend. Pinnen is mogelijk. Echter, om u en anderen sneller te kunnen helpen, adviseren wij u om het restantbedrag minimaal 14 dagen voor aankomst over te maken.

ANNULERINGSFONDS

Deelname aan het annuleringsfonds is wenselijk doch niet verplicht. Het kan u veel financieel leed besparen. De kosten van deelname zijn 6% van de huursom met een minimum van € 28,50 per bungalow. Let op! Er kan in totaal maximaal € 1500,- netto huur gewaarbord worden. Verder worden zoals gebruikelijk, geen assurantiebelasting en afsluitprovisie berekend. Deelname aan het fonds kan alleen gelijktijdig met de boeking van de bungalow(s).

AANKOMST EN VERTREK

U kunt de door u gehuurde bungalow vanaf 15.00 uur betrekken. Mocht u eerder dan deze tijd arriveren, voorziet onze horeca u graag van een lekker kopje koffie of een andere keuze van onze gevarieerde (lunch)kaart. U kunt tot 19.00 uur de sleutel afhalen bij de receptie. Denkt u dat uw aankomst later wordt, dan graag hierover overleg.
Op de dag van vertrek dient u de sleutel voor 10.00 uur in te leveren.

EERSTE BOODSCHAPPEN

Uw eerste boodschappen kunt u prima en gemakkelijk doen in het gezellige en mooie dorpje Holten. Het centrum is circa 1,5 km vanaf vakantiepark De Lindenberg en biedt een gevarieerd winkelaanbod. Het parkeren is hier gratis. In Holten treft u voor boodschappen de Aldi, Albert Heijn en COOP aan. Voor een kleine vergoeding kunt u uw boodschappen laten bezorgen door COOP. Op vrijdagavond zijn COOP en Albert Heijn tot 21.00 uur geopend. Koopavond is op donderdagavond en de markt is op vrijdagmiddag.

BEZOEK

In verband met de explosief stijgende energiekosten verzoeken wij u vriendelijk uw bezoek (vooraf) te melden bij de receptie. Er wordt p.p. per dag (klein of groot) € 1,25 berekend als tegemoetkoming in de kosten. Uw bezoek kan ook blijven slapen mits het totaal aantal overnachtende personen in de bungalow niet meer is dan de totaal geboden slaapplaatsen. (Dit om vergunningtechnische reden) Kosten zijn € 2,95 p.p.p.nacht. Uw bezoekers mogen geen huisdieren meebrengen. Onder bezoekers verstaan wij alle personen die niet voor de totale huurperiode geboekt staan.

HUISDIEREN

U mag maximaal twee huisdieren per bungalow meebrengen. Per huisdier wordt er € 4,75 per nacht berekend. Huisdieren dienen buiten de bungalow aangelijnd te zijn en het mag voor zich spreken dat overige gasten geen hinder mogen ondervinden. Tevens dient u zelf voor een mand of een kleed te zorgen. Katten en/of poezen zijn niet toegestaan. Bezoek mag geen huisdier meebrengen.

INTERNET (WiFi) in en rondom uw bungalow

Uitsluitend als gast van Vakantiepark De Lindenberg kunt u met uw eigen laptop, tablet of smartphone GRATIS gebruik maken van ons uitstekende WiFi netwerk. Dus ook in uw bungalow. Zo kunt u niet alleen uw eigen e-mail bekijken en verzenden (Denk wel aan uw eigen inloggegevens voor webmail), maar nartuurlijk kunt u ook opzoeken wat er te zien en te doen is in de omgeving of u w eigen fiets-, wandel- en autoroutes plannen. 
Dus ook vanaf uw vakantieadres hoeft u niets te missen.

SPECIFICATIE VAN DE BEDDEN

Alle bedden zijn voorzien van dekbedden, 1 molton en 1 of 2 synthetische kussens met ondersloop. (synthetisch i.v.m. CARA).

BEDLINNEN + evt. OPMAKEN VAN DE BEDDEN

Bedlinnengoed kunt u zelf meenemen of vooraf reserveren bij boeking. 
De kosten hiervoor zijn € 8,00 p.p. Tevens kunt u ervoor kiezen om de bedden op te laten maken. De kosten hiervoor zijn € 4,25 per bed.

WASSERETTE

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van onze moderne wasserette. U kunt wassen, centrifugeren en drogen. Het strijken is gratis. In verband met de omgeving is het niet toegestaan om was of dergelijke buiten op te hangen tenzij dit gebeurt op het aanwezige droogrekje.

Bungalow type CL, F en G zijn voorzien van een wasmachine en een wasdroger. Het gebruik hiervan is uiteraard gratis.

RECREATIETEAM

Tijdens het zomerseizoen is er een recreatieteam aanwezig.

TENTEN

Tenten (klein of groot) mogen niet bij de bungalow neergezet worden. Wilt u in verband met het gazon eventuele parasols en/of waterbadjes 's avonds weer op het terras zetten?

DIERENREN

De dierenren bestaat uit kleinvee. (geitjes, kipjes, konijnen, ganzen, eendjes ect.)

MIDGETGOLF

Onze 18 – holes midgetgolfbaan is het hele jaar open.

AANGEPASTE BUNGALOWS

Met name bungalow type F is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Dit betekent dat er binnen in de bungalow geen drempels zijn, sowieso geen instapdouche, er (bijna) op alle plaatsen naar wens beugels gemonteerd kunnen worden, er bedden verhoogd kunnen worden ect.
Ook is er een goede samenwerking met CARINOVA. Dit is de regionale thuiszorgorganisatie. Zij kunnen u alle hulpmiddelen leveren. Hierbij kunt u o.a. denken aan verhoogde toiletten en hoog/laag bedden, rolstoelen en rollator(s). Ook is het mogelijk om zuurstof te laten brengen. Wij zullen er dan voor zorgen dat de hulpmiddelen in uw bungalow klaar staan.

FIETSENVERHUUR

U kunt bij ons verschillende soorten fietsen huren voor alle leeftijden. Tevens hebben we ook tandems, mountainbikes en elektrische fietsen. Deze laatste kunt u wel het beste vooraf even reserveren. Zitjes - voor en/of achter - zijn ook te huur.

AUTO

Bij alle bungalows mag één auto geparkeerd worden tijdens uw gehele verblijf, mits deze is voorzien van een parkeerkaart. Deze parkeerkaart ontvangt u gratis bij aankomst. In verband met brandpreventie en hulpdiensten is het niet toegestaan om meer dan één auto bij uw bungalow geparkeerd te hebben staan. De eventueel tweede auto moet dus naar de centrale parkeerplaats. Elke aanhangwagen moet (na uitpakken) centraal geparkeerd worden.
Dit ook om reden van brandpreventie, alsmede eventuele tuinwerkzaamheden. 
Vakantiepark De Lindenberg kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor welke schade dan ook toegebracht aan auto, aanhangwagen en/of welk ander vervoermiddel ook op ons park aanwezig.

VERWARMDE ZWEMBADEN

Eigen verwarmd zwembad (26 graden) op het park voor groot en klein! Gratis. Waterdiepte van 0.30 m tot 1,40 m. Het gemeentelijk zwembad is op 1 km afstand. Het buitenzwembad is geopend vanaf media mei t/m medio september.

TENNIS MOGELIJKHEDEN

Sportievelingen kunnen als gast van De Lindenberg lekker tennissen op de prachtige tennisbanen van TC Holten. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich heerlijk uitleven op deze kunstgrasbanen. De tennisbanen van TC holten liggen op ± 2 km vanaf het park. 
U kunt een tijd reserveren bij onze receptie. U krijgt dan de sleutel van het tennispark.

JEU DU BOULE / TAFELTENNIS

Gelegen bij het restaurant.

UW EIGEN POST LATEN OVERKOMEN?

Voor snelle ontvangst van uw eigen post is het adres:
Borkeldsweg 57, 7451 TA te Holten, t.a.v. ..........................
Ook kunt u eventuele waardecheques van de Telegraaf , Algemeen Dagblad, Trouw en Volkskrant bij ons inleveren.