1. Kleinschalig vakantiepark
  2. Schoon
  3. Animatieteam
  4. Prachtige omgeving met veel activiteiten
 

20% korting in Juli 2018

Boek nu met extra korting en vele extra's in de periode 06-07 tot 20-07 (verblijf minimaal 3 nachten)
 
In de  zomer op vakantie met het gezin

Juli aanbieding vakantiepark De Lindenberg

Wilt u in zomer naar een vakantiepark in Nederland, dan hebben we een wel heel aantrekkelijke aanbieding deze zomervakantie voor u. Want in juli, een van de mooiste maanden van het jaar, hebben we een speciale korting op onze compleet vernieuwde bungalows. Dat betekent dat u deze zomer met uw gezin tegen heel aantrekkelijke tarieven de mooiste streek van Nederland kunt komen ontdekken!

In juli naar een vakantiepark in Nederland gaan, is een geweldig idee. Natuurlijk omdat het dan volop zomer is, en de prachtige natuur volop in bloei staat. Zeker als u naar ons vakantiepark komt in de zomervakantie. Dat wordt namelijk omgeven door prachtige natuurgebieden, zoals Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en de Borkeld. Daar liggen vele fiets- en wandelkilometers voor u klaar waarmee u uzelf dagen kunt vermaken.
En uw kinderen zullen het in juli ook geweldig vinden op ons park. Bijvoorbeeld omdat ze kunnen meedoen aan de activiteiten van ons professionele animatieteam, of omdat ze kunnen zwemmen. En regent het onverwacht een dagje? Dan gaan ze toch lekker spelen in de overdekte speeltuin!

  • Speciale juli aanbieding
  • Vakantiepark in juli omgeven door bloeiende natuur
  • Volop activiteiten voor de kinderen
  • Compleet vernieuwde bungalows tot 8 personen
  • Direct boeken met de hoogste korting
 
Boek nu voor deze zomer
 

Goedkoper op vakantie met speciale juli aanbieding voor ons vakantiepark

Maar bovenop de prachtige natuur, de uitgebreide faciliteiten en de complete accommodaties komen nu de speciale aanbiedingstarieven. Die zorgen ervoor dat u in juli naar ons vakantiepark kunt komen tegen heel aantrekkelijke prijzen.
Het enige wat u hoeft te doen is op onze site een vakantie te boeken. Dan profiteert u namelijk direct van de hoogste kortingen. Er vervolgens kan de voorpret beginnen. Gaat u tijdens uw verblijf op ons vakantiepark in juli wandelen op de Holterberg, slenteren door de historische binnenstad van Deventer, of gewoon heerlijk ontspannen op uw privéterras naast uw bungalow? Het kan namelijk allemaal. Tot snel!