1. Gelegen aan het fietsknooppunten netwerk
  2. Fietsverhuur uit ruim assortiment (ook elektrisch)
  3. Bungalows met fietsenberging en oplaadpunt
  4. Goede verharde fietspaden
 

De Holterberg, de Sallandse Heuvelrug, gezellige dorpen en steden: rond vakantiepark De Lindenberg is er genoeg te doen. Bovendien is de omgeving perfect om per fiets te verkennen. Dat kan natuurlijk op uw eigen fiets, maar op ons park kunt u ook goede fietsen huren.

Houdt u ervan om tijdens een vakantie mooie fietstochten te maken, dan bent u bij ons op de juiste plek. Want met Salland, Twente en de Reggestreek is het aanbod niet alleen uitgebreid, maar ook nog eens zeer gevarieerd. En omdat wij alle mooie plekjes in de omgeving kennen kunnen we mooie tochten voor u samenstellen. Bovendien is de omgeving zodanig dat u de omgeving  ook met de kinderen kunt verkennen.

  • Gevarieerde natuur rond vakantiepark De Lindenberg
  • Leuke dorpen en steden op fietsafstand
  • Fietsen huren op het gezellige bungalowpark
  • Ultiem genieten van de rust en de ruimte
  • Zelf een route samenstellen langs verschillende knooppunten
 
Fietsen holten
 

Fietsen door een schitterende omgeving

Rond ons vakantiepark is een uniek knooppuntensysteem aangelegd dat het mogelijk maakt om zelf een route samen te stellen. Zo bepaalt u zelf hoe lang de tocht wordt en waar u allemaal terecht komt. Natuurlijk helpen we u daar graag bij.

In de buurt zijn bovendien mooie routes voor mountainbikers. Het glooiende landschap leent zich perfect voor een stevige tocht. Mountainbikes zijn ook bij ons te huur.

Maar ook de recreatieve fietsers kunnen de heuvels in de omgeving goed aan. En fietst u elektrisch? Op ons bungalowpark komt u niet alleen tot rust, maar kunt u ook de accu van uw fiets opladen.

ATB holten De Lindenberg
Meer informatie over mountainbiken

Fietsenverhuur

Vakantiepark De Lindenberg heeft al jaren een uitstekende samenwerking met Jan Stam fietsverhuur. Hierdoor bent u altijd verzekerd van topkwaliteit fietsen en hulp bij evt. pech onderweg.

Uiteraard kunt u de fietsen gewoon uitzoeken op De Lindenberg.

U heeft een ruime keuze uit tal van soorten fietsen die u kunt huren. Oók elektrische fietsen! Hiervoor is reserveren noodzakelijk!

Fietsenverhuur Holten
 

April: 7 daags voorjaarsarrangement (Let op: 6 nachten ivm Koningsdag)

Speciale aanbieding: 6 nachten in een bungalow van 20-04 t/m 26-04
 
 
 
 

April: 8 daags fiets arrangement inclusief luxe fietsen

Verken de omgeving van Holten per luxe fiets en ontdek de mooiste plekjes van deze streek.
 
In de omgeving: 0km

Meer Activiteiten, Omgeving, 50 plus en Kindvriendelijk

Holten met de Holterberg

Vakantiepark De Lindenberg is ten zuiden van De Holterberg gelegen. De Holterberg is een deel van de Sallandse heuvelrug en met ca 35 km2 één van de meest schitterende natuurgebieden van Nederland en bovendien het grootste aan één gesloten heidegebied van West-Europa

Subtropisch zwemparadijs

Op slechts 15 autominuten van vakantiepark De Lindenberg vindt u subtropisch zwemparadijs De Scheg, het mooiste zwembad van Overijssel!

Uitgebreide speeltuin

Als u met kinderen op vakantie gaat is het natuurlijk erg leuk om een uitgebreide speeltuin op het bungalowpark te hebben. Daarmee weet u namelijk altijd zeker dat de kinderen zichzelf kunnen vermaken als u even lekker tot rust wilt komen bij uw accommodatie. Kies daarom voor een verblijf op bungalowpark De Lindenberg, want bij ons is er voor de kinderen altijd iets te beleven.

Brasserie De Borkeld

Laat u na een lange wandeling of fietstocht heerlijk in de watten leggen in onze brasserie met deels overdekt terras.

De Borkeld

Natuurreservaat De Borkeld strekt zich uit tussen de plaatsen Holten, Markelo en Rijssen. Dit Natuurgebied is met 700 hectare zeker net zo mooi als de Holterberg.

Wandelen

Vakantiepark De Lindenberg is precies gelegen aan het Twentsch wandelnetwerk. U kunt dus vanaf het vakantiepark beginnen aan prachtige uitgezette wandelingen door Twente en Salland en zo Holten met de Holterberg (Sallandse Heuvelrug) ontdekken.

Mountainbikevakantie

Weekend mountainbiken? Kies voor Nederlands mooiste mountainbike omgeving met routes die als beste bekroond zijn. Vakantiepark De Lindenberg biedt volop faciliteiten voor mountainbikers. Uiteraard is midweek, of volle week verblijven ook mogelijk.

Airtrampoline

De hele dag lekker spelen en springen op de airtrampoline en daarna de dag afsluiten met lekker eten en een ijsje. Als het aan de kinderen ligt mag elke vakantiedag er wel zo uitzien. Nou, op ons park kan dat. Want bij De Lindenberg hebben we alle faciliteiten die uw kinderen lekker laten genieten, terwijl u helemaal tot rust kunt komen. Zo geniet u allebei optimaal van uw vakantie.

Natuurdiorama Holterberg

Natuurmuseum de Holterberg is een van de oudste particuliere musea in Nederland. Hier kunt u 11 schitterende levensechte diorama's bewonderen.

Steden en dorpen

Vakantiepark De Lindenberg is door haar centrale ligging en goede bereikbaarheid een perfecte uitvalsbasis voor het maken van dagtrips. Deventer is op 15 minuten.

Indoor speelplaats

Voorafgaand aan een vakantie heeft u nooit zekerheid over het weer, of u nou naar het buitenland gaat of lekker in Nederland blijft. Maar een beetje regen hoeft het plezier van onze gasten op vakantiepark De Lindenberg niet in de weg te staan. Bijvoorbeeld omdat we op ons park een indoor speelplaats hebben. In deze overdekte speeltuin kunnen de kinderen ongehinderd spelen terwijl u heerlijk tot rust kunt komen.

Canadese Begraafplaats Holten

Een indrukwekkende plek van rust, bezinning en respect. Een unieke plek die u tijdens een verblijf op vakantiepark De Lindenberg bovendien niet mag missen. Dat is de Canadese Begraafplaats in Holten, de begraafplaats waar bijna 1.500 Canadese soldaten begraven liggen die in 1945 zorgden voor de bevrijding van Noord- en Oost-Nederland.

De Reggestreek

Er kan wel gezegd worden dat de Reggestreek opnieuw op de kaart is gezet. Door diverse regionale, landelijke en Europese subsidies heeft de Regge en haar directe omgeving een ware metamorfose ondergaan. Waar het eerst een simpele rivier betrof, is het nu een waar verblijfsgebied waarin volop gewandeld en gefietst kan worden over perfecte fietspaden. Uiteraard hoort kanovaren en vissen ook tot de mogelijkheden. Verschillende instanties spelen in op de nieuwe Regge. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een fluisterbootje huren of met de Enterse zomp afvaren waarbij u zelfs een overtoom nodig heeft om voorbij de stuw te komen.

Verwarmd zwembad

Tijdens een welverdiende vakantie op een vakantiepark mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Op vakantiepark De Lindenberg kunt u rond 1 mei tot half september genieten van een verwarmd zwembad.

Kinderboerderij Dondertman Holten

Kinderboerdeij Dondertman is een activiteit voor elke leeftijd. Er zijn tal van dieren. Er is ook een groot dierenknuffelverblijf.

Tennisbaan

Op bungalowpark De Lindenberg is voor iedereen genoeg te beleven. Sportievelingen kunnen bijvoorbeeld lekker tennissen op onze all-weather tennisbaan. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich heerlijk uitleven op deze baan. En vanwege de speciale ondergrond van de tennisbaan kan dat bovendien het hele jaar.

Avonturenpark Hellendoorn

Dichtbij vakantiepark De Lindenberg vindt u één van de populairste pretparken van Nederland: Avonturenpark Hellendoorn.

Waterspeelplaats

Wat is er voor een kind nou mooier dan lekker met water spelen? Met name op een warme zomerdag zorgt het voor veel plezier en verkoeling. Daarom hebben we bij vakantiepark De Lindenberg een speciale waterspeelplaats gemaakt, waar onze jongste gasten zich naar hartenlust kunnen uitleven. En als uw kinderen het naar hun zin hebben, kunt u ook onbezorgd genieten. Want daar is het ons om te doen!

Tierpark Nordhorn in Duitsland

Tierpark Nordhorn ligt net over de grens in Duitsland en is ongeveer drie kwartiertjes rijden vanaf vakantiepark De Lindenberg.

Wereldtijdpad ©

Uniek in Nederland en eigenlijk wel in de wereld....... Het wereldtijdpad! U kunt direct vanaf vakantiepark De Lindenberg het wereldtijdpad lopen.