1. Vakantiepark in de omgeving van de Holterberg
  2. Veel fiets- en wandel mogelijkheden
  3. Nabij de Sallandse Heuvelrug

Vakantiepark bij de Holterberg

Op zoek naar een vakantiepark in de omgeving van de Holterberg? Dan ben je bij Vakantiepark De Lindenberg aan het juiste adres! Ons bungalowpark is gelegen ten zuiden van de Holterberg. De Holterberg is een deel van de Sallandse Heuvelrug en met ca. 35 km2 één van de meest schitterende natuurgebieden van Nederland en bovendien het grootste aan één gesloten heidegebied van West-Europa. Genoeg te doen dus tijdens je vakantie op ons vakantiepark in Holten!

Vakantiepark nabij de Sallandse Heuvelrug

De Sallandse Heuvelrug is een beschermd natuurgebied. Het is de enige plek waar de korhoen nog in het wild voorkomt. Daarnaast zijn er natuulijk nog tal van andere soorten dieren en planten in dit bijzondere gebied. Om het gebied goed te kunnen verkennen zijn tal van fiets- en wandelroutes uitgezet. Tijdens uw verblijf, op ons vakantiepark in de buurt van de Sallandse Heuvelrug, kunt u deze routes gemakkelijk vinden. U kunt ze eenvoudig zelf samenstellen met behulp van het fiets- en wandel knooppuntennetwerk Twente

Ook worden er excursies georganiseerd door Staatsbosbeheer en door één van de oudste particuliere musea van Nederland: "natuurmuseum/diorama De Holterberg". Zo kunt u onder andere ochtendwandelingen maken en vogels spotten onder begeleiding van een ervaren boswachter tijdens uw vakantie in Twente. Voor kinderen worden er zelfs speciale thema-excursies georganiseerd. Misschien spot u de Korhoen wel! Wilt u na het fietsen of wandelen even een lekker glaasje drinken of wat eten? Op de Holterberg is een goed aanbod van diverse horeca en natuurlijk kunt u op ons Vakantiepark in de buurt van de Holterberg ook een bezoek brengen aan onze brasserie. 

 
Zoek & Boek
 

Vakantiepark Salland

Bij ons vakantiepark nabij Salland vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Boek een vakantiehuis in de buurt van Salland en geniet van een heerlijke accommodatie op een kleinschalig vakantiepark in Nederland! Alle bungalows zijn vrijstaand en staan op ruime kavels van minimaal 400 vierkante meter. Meer ruimte en privacy ziet u nergens! Bovendien hebben wij op ons vakantiepark bij de Holterberg een zwembad, een tennisbaan en een midgetgolfbaan en diverse speeltuinen.

 
Boek nu een bungalow