+31 (0) 548 365 365 info@delindenberg.nl
Kindvriendelijke vakantie Nederland
Kindvriendelijk vakantiepark Nederland
Kindvriendelijke vakantie Nederland
Kindvriendelijk vakantiepark Nederland
Kindvriendelijke vakantie Nederland
Kindvriendelijk vakantiepark Nederland
 1. Kindvriendelijk vakantiepark in Overijssel
 2. Uitgebreid animatieprogramma
 3. Zwembad en indoorspeeltuin

Kindvriendelijk vakantiepark Nederland

Op zoek naar een kindvriendelijk vakantiepark in Nederland om samen met uw kinderen te genieten? Of bent u op zoek naar een leuk vakantiepark voor peuters? Dan moet u beslist eens naar ons kindvriendelijk vakantiepark in Overijssel komen. Onze faciliteiten, de omgeving en de prachtige vakantiehuisjes maken dit de perfecte plek voor jonge gezinnen. En als de kinderen kunnen genieten van bijvoorbeeld de indoor speeltuin of het buitenzwembad, dan kunnen de ouders dat ook tijdens een kindvriendelijke vakantie in Nederland!

Kindvriendelijk vakantiepark Overijssel

Onze kindvriendelijke vakantiepark in Overijssel ligt middenin een bosrijke omgeving. Dat zorgt ervoor dat zowel ouders als kinderen zich de hele dag lekker kunnen uitleven tijdens een vakantie met kleine kinderen in Nederland. Bijvoorbeeld door mee te doen aan de leuke activiteiten uit het animatieprogramma, of door gewoon lekker te gaan zwemmen in ons vakantiepark met zwembad. Maar ook buiten het park is voor de kinderen veel te beleven. U bent bijvoorbeeld binnen enkele minuten van ons kindvriendelijk vakantiepark in Overijssel op de prachtige Holterberg, waar de kinderen de natuur kunnen ontdekken in het Bos van Daantje Das. En er zijn ook vele kilometers aan wandel- en fietspaden, zodat u er met het hele gezin lekker op uit kunt trekken. En regent het een keer? Dan gaan ze toch lekker spelen in de indoor speeltuin. Een fijnere vakantie in Nederland met kinderen heeft u nog niet gehad!

 • Kindvriendelijk vakantiepark in Nederland
 • Vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin
 • Uitgebreid animatieprogramma
 • Leuk vakantiepark voor peuters

Goedkope kindvriendelijk vakantiepark Nederland

Dat onze provincie zich perfect leent voor een vakantie met kinderen, maar ook een vakantie met peuter is bekend, maar de omgeving van ons goedkope kindvriendelijk vakantiepark in Nederland is wel helemaal perfect. Op een steenworp afstand liggen namelijk niet alleen drie prachtige natuurgebieden, maar ook een aantal heel gezellige dorpen en steden. Holten bijvoorbeeld, met een gezellig centrum. Maar ook de historische Hanzestad Deventer. In combinatie met de bosrijke omgeving op en rond ons vakantiepark nabij Deventer maakt dit De Lindenberg tot een perfecte vakantie in Nederland met kinderen. Bovendien hebben wij als goedkope kindvriendelijke vakantiepark in Overijssel altijd aantrekkelijke kortingsacties en scherpte tarieven. Bekijk onze accommodaties en boek vandaag nog een heerlijke vakantie op een kleinschalig, kindvriendelijk vakantiepark in Overijssel!

Boek dit kindvriendelijk vakantiepark

Ontdek de omgeving

Bekijk onze faciliteiten

In het kort:

 • Faciliteiten voor jong en oud
 • Uitgebreid animatieprogramma
 • Verwarmd buitenzwembad
 • Binnen- en buitenspeeluin
 • Met o.a. zandbak en airtrampoline
 • Dichtbij een subtropisch zwemparadijs
 • Waterspeelplaats
 • Kinderboerderij in de omgeving
 • Nabij Avonturenpark Hellendoorn