Juni aanbieding type F

25% korting in juni op type F
Meer

Kleinschalig vakantiepark Twente

 
  1. Twente is gastvrij
  2. Twente is fietsen
  3. Twente is wandelen
  4. Twente is thuiskomen
 
Twente landschap

Als u met het hele gezin op vakantie wilt, of gewoon lekker een paar dagen wilt recreëren in eigen land, dan is een kleinschalig vakantiepark in Twente de ideale bestemming. Want in Twente is van alles te beleven.

 

Op ons vakantiepark De Lindenberg vindt u namelijk niet alleen alle faciliteiten die u zich wenst, in de omgeving van het park is ook veel te beleven. Zo wordt een bungalow huren in Twente ineens wel heel aantrekkelijk!

Een week op een kleinschalig vakantiepark met buitenzwembad, tennisbaan en overdekte speeltuin is natuurlijk geweldig voor jonge gezinnen. Maar op ons park zijn ook actieve senioren helemaal in hun element. Dat komt door de mooie omgeving. Denk bijvoorbeeld aan Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, waar u vanaf ons park zo in rijdt of loopt. En de unieke Hanzestad Deventer, met al haar historie, mag u ook niet overslaan. Bij De Lindenberg is het dus voor elk wat wils.

  • Kleinschalig vakantiepark met persoonlijke benadering
  • Vakantiepark met buitenzwembad
  • Recent vernieuwde vakantiehuizen in Twente
  • Voor jonge gezinnen, actieve senioren en hondenbezitters
  • Prachtige natuur en gezellige steden
 
Zoek en boek

Kom tot rust op ons kleinschalig vakantiepark in Twente

Waar u tijdens een vakantie ook naar op zoek bent, bij De Lindenberg kunt u het vinden. Lekker zwemmen in ons verwarmde bad, tennissen op de eigen tennisbaan of lekker wandelen of fietsen in de omgeving. Maar wilt u lekker een dagje niets doen, dan komt u tijdens uw recent vernieuwde bungalow helemaal tot rust. U hoeft niet eens zelf te koken, want in onze brasserie staan we altijd voor u klaar. Bovendien is Twente de streek die bekendstaat om haar gastvrijheid, en daar doen we bij De Lindenberg ook onze uiterste best voor. Een bungalow huren in Twente is bij ons dus wel heel aantrekkelijk. Zeker in combinatie met onze scherpe tarieven en interessante aanbiedingen. We kunnen dus maar een ding zeggen: tot snel op vakantiepark De Lindenberg, dan laten we u ultiem genieten van een vakantie in Twente!

Vakantiehuizen