1. Last-minute vakantie in Overijssel
  2. Bungalows midden in de natuur
  3. Zeer voordelige prijzen

Last-minute naar Overijssel?

Heb je op het laatste moment besloten om op vakantie te gaan naar Overijssel en wil je nu snel een goedkope last-minute actie vinden op dé perfecte plek in deze provincie? Het kost veel tijd om alle vakantiebestemmingen die je hebt bekeken te vergelijken. Bij Vakantiepark De Lindenberg in Holten vind je precies wat je zoekt! Hier boek je het hele jaar door een bungalow met korting en daarnaast is dit park ook gelegen op een prachtige plek midden in de natuur van Overijssel. Bekijk onze actuele aanbiedingen en boek een bungalow in Overijssel mét last-minute voordeel.

De Lindenberg is met 60 bungalows een kleinschalig vakantiepark en ligt in de Overijsselse natuur. Beleef een heerlijke vakantie in een van de vrijstaande bungalows en ontdek tijdens een lange wandel- of fietstocht de schitterende groene omgeving. Het vakantiepark ligt vlakbij de Holterberg en de Sallandse Heuvelrug. Zodra je in de buurt komt van het park, merk je al snel dat je je op een prachtige en natuurrijke plek bevindt waar je heerlijk kunt recreëren. Neem gerust je hond mee op vakantie, want ook voor jouw trouwe viervoeter is er in de buurt genoeg te beleven!

Boek een last-minute in Overijssel
 

Last-minute bungalow in Twente

Heb je een last-minute in Twente geboekt bij Vakantiepark De Lindenberg, dan geniet je tijdens je vakantie van alle ruimte die onze bungalows je bieden. Je kunt erop vertrouwen dat je na je vakantie bij Vakantiepark De Lindenberg weer helemaal uitgerust thuiskomt. Je hebt geen last van andere bezoekers op het park, omdat elke bungalow beschikt over minimaal 400 m2 eigen tuin. Niets is fijner dan je tijdens je vakantie even af te zonderen van de rest en lekker je eigen gang te kunnen gaan. Onze last-minute bungalows in Twente zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, dus je kunt samen met je partner komen of zelfs met het hele gezin! 

Op het park kun je onder andere een balletje slaan op de all-weather tennisbaan en kun je genieten van een hapje en een drankje in het sfeervolle restaurant. De kinderen vermaken zich prima in de uitgebreide speeltuin of de indoor speelplaats. In het hoogseizoen worden er door het professionele animatieteam activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Laat het weer het toe, dan kun je ook nog een duik nemen in het verwarmde buitenzwembad om even af te koelen. Voor jong en oud is er dus van alles te doen op ons vakantiepark. Boek nu een last-minute bungalow in Overijssel en beleef een welverdiende vakantie op deze fantastische plek! Wanneer mogen wij jou verwelkomen?

Alle parkfaciliteiten op een rij:​

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Binnen- en buitenspeeltuin
  • Airtrampoline
  • Waterspeelplaats
  • Animatieteam (hoogseizoen)
  • Restaurant
  • Sportvelden
Boek een last-minute bungalow
 

Bekijk alle faciliteiten

Voor jong en oud is er genoeg te beleven op ons park. Neem een duik in het zwembad en leef je uit op de sportvelden!

Ontdek de omgeving

Geniet van de afwisselende natuur en bezoek de bruisende steden en dorpen in de buurt, zoals Deventer, Zutphen en Rijssen.