+31 (0) 548 365 365 info@delindenberg.nl
Natuurhuisje in Overijssel
 
  1. Rustig en kleinschalig vakantiepark
  2. Prachtige natuurgebieden in de buurt
  3. Voor alle gezelschappen

Natuurhuisje in Overijssel

Als u op zoek bent naar een prachtig natuurhuisje in Overijssel dan is De Lindenberg voor u de perfecte vakantiebestemming. Het vakantiepark ligt namelijk dichtbij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, de Holterberg en de Rijssenseberg. Dat betekent dat u geen dag dezelfde fiets- of wandelroute hoeft te volgen, en dat uw huisje in een bosrijke omgeving ligt. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie zijn dus aanwezig!

Op ons park huurt u tegen een scherp tarief een compleet vernieuwd vakantiehuis in Twente. En zodra u van het park af rijdt merkt u dat de omgeving eigenlijk een groot natuurmuseum is, waar u zowel als jong gezin als actieve senioren heerlijk kunt recreëren. En neem gerust uw hond mee, want ook voor hem in de buurt genoeg te beleven. Bijvoorbeeld in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Daar beklimt u de Holterberg, trekt u langs prachtige heidevelden of fietst u kilometers lang door de mooiste bossen.

De omgeving van De Lindenberg

De omgeving van De Lindenberg mag dan schitterend zijn, ook op het park kunt u optimaal genieten. Natuurlijk in de eerste plaats rond uw compleet vernieuwde bungalow, die in een bosrijke omgeving ligt. Binnen is het huisje van alle gemakken voorzien, en buiten beschikt u over een prachtig zonneterras. En wilt u lekker actief bezig zijn, dan kunt u terecht in het verwarmde buitenzwembad of de tennisbaan.
En uw kinderen hoeven zich zelfs op een regenachtige dag niet te vervelen, want in onze overdekte speeltuin in ons vakantiepark met buitenzwembad kunnen ze zich de hele dag uitleven. In combinatie met de gastvrijheid van ons team en het natuurmuseum dat onze omgeving is maakt dit De Lindenberg tot de perfecte vakantiebestemming in eigen land. Boek dus snel een accommodatie, dan heten we u nog dit jaar van harte welkom op ons goedkope vakantiepark in Nederland!

Zoek & Boek