De Lindenberg
De Lindenberg
De Lindenberg
De Lindenberg
De Lindenberg
De Lindenberg
De Lindenberg

Nieuwe website en reserveringsprogramma

Een nieuwe website en reserveringsprogramma voor vakantiepark De Lindenberg in Holten. Na hard werken is onze nieuwe website klaar en daar zijn we trots op.


Maar naast dat hopen we natuurlijk dat u als gebruiker snel en op een prettige manier de informatie vindt die u zoek.

Zo is het nu bijvoorbeeld op deze website mogelijk om eenvouding uw keuze te verfijnen door middel van het maken van selecties. bijvoorbeeld wel of geen openhaard of fietsenbergen. Zo vindt u snel de juiste keuze bungalow voor u en kunt u optimaal genieten van uw vakantie in Holten.

Ook geven we u een overzichtelijk weergave van alle activiteiten in de omgeving. Met de kaart weergave ziet u precies waar alles zich bevind het hoever het van het vakantiepark is.

Het is door het nieuwe reserveringssysteem mogelijk geworden om aantrekkelijke arrangementen te maken. Houdt dus ook in de toekomst de website goed in de gaten, zo mist u geen enkele aanbieding meer!

Mocht u toch nog bebaalde informatie niet kunnen vinden of nog tips voor ons hebben dan horen wij die uiteraard graag, Graag verbeteren wij de website door uw feedback. Dus kijk en klik gerust wat rond op de website!

Veel plezier!

Met vakantiegroet

Jacob