• Wandeltocht door de prachtige natuur
  • 30 mei t/m 2 juni 2022
  • Bungalows voor kleine en grote groepen

Avond4Daagse Holten

Wat is er nou mooier dan een wandeltocht door de prachtige natuur van Salland? Langzaam trekken de glooiende landschappen aan je voorbij, waarbij je telkens nieuwe dingen ontdekt. Tijdens de Avond4Daagse Holten kun je dit vier dagen lang meemaken! En dat maakt het evenement zeer geschikt voor een korte vakantie op ons vakantiepark in Overijssel

 

Avond4daagse voor jong en oud

Komt u met het gezin, met vrienden of alleen naar Holten voor de Avond4Daagse? Alles is mogelijk. Er zijn namelijk routes met verschillende afstanden, waaraan altijd honderden wandelaars deelnemen. Denk bijvoorbeeld aan het korte parcours (4-6 kilometer), dat perfect is voor jonge kinderen die het wandelen ontdekken. Maar ook aan de lange tochten (10-12 kilometer), die zelfs voor geoefende wandelaars een uitdaging vormen.

De Avond4Daagse in Holten wordt in 2022 gehouden van 30 mei t/m 2 juni 2022. Dat is natuurlijk een ideale periode voor een korte vakantie in eigen land. Want het weer is mooi, de natuur staat in bloei en ons vakantiepark is voor u geopend.

Het evenement in het kort

  • Deelnemen aan de Avond4Daagse Holten
  • 30 mei tot en met 2 juni 2022
  • Kort, middellang of lang parcours
  • Samen met kinderen, of met een groep vrienden
  • Speciale arrangementen op ons vakantiepark

Ontdek de natuur tijdens de Avond4Daagse Holten

Bent u al eens in Holten of omgeving geweest? Dan weet u dat het een aaneenschakeling is van prachtige natuurgebieden. De avondvierdaagse is het perfecte evenement om ze allemaal te ontdekken. Bijvoorbeeld De Sallandse Heuvelrug, waar het glooiende landschap achter iedere heuvel een nieuw uitzicht biedt.

En wilt u niet alle avonden meedoen, maar alleen tijdens de door u gekozen wandelingen? Ook dat is geen probleem. En wilt u graag een hond meenemen? Ook zij mogen – mits aangelijnd – gezellig met u meelopen. Boek dus direct een van onze speciale arrangementen, dan bent u verzekerd van deelname en heeft u direct een prachtige korte vakantie in eigen land in het vooruitzicht!

Boek uw verblijf tijdens de vierdaagse