De Lindenberg
Charles Dickens festijn Deventer

Charles Dickens festijn Deventer

  • 10 min met de trein
  • Gratis parkeren bij station Holten
  • Boek een voordelig arrangement

Charles Dickens festijn Deventer

Overnachten tijdens het Charles Dickens Festijn? Boek een Charles Dickens arrangement bij ons vakantiepark nabij DeventerDe oude binnenstad van Deventer wordt in het weekend van 16 en 17 december 2023 weer omgetoverd tot de stad van Charles Dickens, waarbij bezoekers zich wanen in het Engeland van de 19e eeuw. Wie dit Dickens Festijn optimaal wil beleven kan bij ons een speciaal Dickens-arrangement boeken.

Eind december komt u ze in Deventer in levende lijve tegen tijdens het beroemde Dickens Festijn. Ieder jaar komen ruim 150.000 bezoekers naar de historische Hanzestad om te genieten van een evenement om nooit te vergeten. En u kunt dit spektakel ook meemaken

Om alle charme en sfeer van het festijn mee te maken hebben wij voor u een speciaal Dickens-arrangement samengesteld. Op die manier bent u dichtbij de stad waar het schouwspel zich afspeelt, maar kunt u genieten van een overnachting op ons kindvriendelijke bungalowpark.

Bereik het Dickens festijn in Deventer in 15 minuten

Ons kleinschalige vakantiepark bevindt zich op slechts 15 autominuten van Deventer. Wilt u geen tijd verliezen aan het zoeken naar een parkeerplaats? Ga dan met het openbaar vervoer. Vanuit Holten – waar u gratis kunt parkeren – bent u in een kwartiertje in Deventer, waar u nog slechts twee minuten hoeft te lopen om bij het Dickens Festijn te komen. Geniet dus van een heerlijk weekend weg vlak voor de kerstdagen en boek een ontspannen overnachting vlakbij Deventer. Want met het speciale arrangement op De Lindenberg maakt u het bijzondere festijn van dichtbij mee!

Boek nu tijdens het Charles Dickens event
 
 
Charles Dickens festijn Deventer