• Grootste theaterfestival van Oost Nederland
  • Slechts 20 minuten rijden
  • 1 t/m 3 juli 2022

Deventer op Stelten

Kleinkunst, theater, dans en muziek: elk jaar wordt de binnenstad van Deventer het eerste weekend van juli compleet op zijn kop gezet voor Deventer op Stelten. En door het grandioze succes van de afgelopen edities is het evenement uitgegroeid tot het grootste theaterfestival van Oost Nederland! Een prachtig evenement dus, en perfect te bereiken vanaf ons kleinschalig vakantiepark in Twente.

Vanaf ons vakantiepark bent u binnen 20 minuten in de binnenstad van Deventer. En daar kunt van 1 t/m 3 juli 2022 genieten van Deventer op Stelten. Jong en oud genietne van professionele theatergroepen die op straat hun voorstellingen spelen, soloartiesten die in een intieme setting de show stelen en muzikanten die op elke straathoek van zich laten horen. 

Boek nu een overnachting nabij Deventer op Stelten

Overnachten nabij Deventer op Stelten

Hoewel voor enkele voorstellingen tickets nodig zijn, is het festival voor het overgrote deel geheel gratis te bezoeken. Dat maakt van Deventer op Stelten het perfecte evenement voor het hele gezin. Maar als u een hele dag heeft genoten van theater, kunst en cultuur, wilt u daarna natuurlijk heerlijk tot rust komen in een gezellige bungalow in de buurt van het evenement. Boek daarom direct een accommodatie voor 1 tot 8 personen bij Vakantiepark de Lindenberg. Op die manier combineert u dit mooie evenement met heerlijk ontspannen in de prachtige natuur rondom ons vakantiepark. 

 
Deventer op Stelten