De Lindenberg
Golfen

Golfen

Golfen nabij De Lindenberg

Wilt u tijdens uw vakantie op ons vakantiepark in Holten eropuit om te golfen? Dat begrijpen wij als geen ander! Lekker ontspannen een middagje de golfbaan op en wie weet slaat u wel een hole-in-one. In de nabije omgeving van Vakantiepark De Lindenberg vindt u diverse golfbanen. Onze tip: op slechts 15 minuten rijden vanaf ons park vindt u Golfclub De Koepel; u ervaart hier gegarandeerd een bijzondere golfbelevenis!

 

Met korting golfen bij Golfclub De Koepel

Op deze gastvrije en bovendien gezellige golfclub speelt u op een uitdagende 18 holes par 70 baan, geschikt voor spelers met zowel een hoge als lage handicap. De golfclub is gelegen in het mooie Wierden, op slechts 14 km van ons vakantiepark. De golfclub kenmerkt zich door een prachtige omgeving met jeneverbessen, oude inheemse bomen en dankzij de zanderige ondergrond is de baan vrijwel het gehele jaar goed bespeelbaar. Zowel leden als gastspelers worden hier hartelijk ontvangen. Wilt u na uw dagje golfen even uitrusten en ontspannen? Dat kan bij restaurant Salute waar u geniet van een lekker hapje en drankje met een prachtige natuurrijke omgeving om u heen. 

Dankzij onze samenwerking met Golfclub De Koepel kunt u als gast van ons vakantiepark tegen een aantrekkelijke prijs spelen op deze mooie golfbaan. Wij reserveren graag voor u een starttijd!