De Lindenberg
Kasteel Twickel

Kasteel Twickel

 
 
  • Prachtig landgoed
  • Slechts 20 minuten rijden
  • Bijzondere natuurgebieden

Kasteel Twickel

Op één van de bekendste landgoederen van Twente biedt kasteel Twickel de perfecte uitvalsbasis voor een prachtige dag in de Twentse natuur. Het is niet alleen een schitterend kasteel dat zeker de moeite waard is om te bezichtigen, het wordt ook omringd door verschillende prachtige natuurgebieden. Het kasteel is erg gemakkelijk te bereiken vanaf ons vakantiepark in Overijssel; het is slechts 20 minuten rijden

Een rondleiding door het kasteel, een wandeling door de prachtige tuinen of een kijkje in de traditionele houtzagerij: kasteel Twickel en het omliggende landgoed hebben heel veel te bieden voor de natuurliefhebber. Want vergeet tijdens een bezoek ook niet een wandeling te maken door het naastgelegen bos, waar routes zijn uitgezet voor het hele gezin. En let tijdens een bezoek aan Twickel op de kenmerkende zwart-witte luiken naast de ramen. U zult ze op de terugweg overal zien op de originele Twickel-boerderijen!

Landgoed Twickel is goed met de auto te bereiken vanaf Vakantiepark De Lindenberg, en staat garant  voor een dag vol plezier. En daarna komt u terug in uw bungalow in Overijssel op ons park, waar u midden in de natuur heerlijk kunt nagenieten. Een mooiere vakantie in eigen land is niet denkbaar!

Kasteel Twickel Delden Twente
 
Wandelpad bij Kasteel Twickel Twente