De Lindenberg
Leukst dagattractie van Overijssel

Leukst dagattractie van Overijssel

volgens de ANWB

Kinderboerderij Dondertman Holten

 
  • Kinderboerderij met grote speeltuin en terras
  • Op fietsafstand
  • Ideaal uitstapje met kinderen

Kinderboerderij Dondertman

Komt u met uw kinderen of kleinkinderen naar vakantiepark De Lindenberg? Dan mag een bezoek aan kinderboerderij Dondertman zeker niet ontbreken. Want kijken naar de dieren, heerlijk spelen in de speeltuin of een lekker ijsje eten op het terras, dat wil toch ieder kind? Bij Dondertman kan het allemaal, en de kinderboerderij ligt ook nog eens op fietsafstand van ons gezellige park.

Kinderboerderij Dondertman is al twee keer verkozen door de ANWB tot het leukste uitje van Overijssel. En als u er een keer bent geweest kunt u zich dat heel goed voorstellen. Niet alleen zijn er namelijk konijnen, geiten en zelfs een paar Schotse Hooglanders, ze hebben er ook een grote speeltuin waar kinderen zich uren kunnen vermaken. En vanwege de mooie locatie, midden in de natuur, heeft u er zelf ook een leuke tijd.

Samen genieten bij kinderboerderij Dondertman

Als uw kinderen het leuk hebben op vakantie, dan heeft u dat ook. Dat is nou eenmaal zo. Nou vermaakt u zich beide natuurlijk opperbest op ons gezellige park. Maar een uitstapje naar Dondertman is ook een zeer goed idee. Want dat is namelijk veel meer dan alleen een kinderboerderij.

Maak een leuke huifkartocht door de omgeving, voer de dieren op de boerderij, speel uren in de speeltuin of laat uw kinderen meedoen aan één van de knutselmiddagen: bij kinderboerderij Dondertman kan het allemaal. En vanaf ons park bent u er binnen enkele minuten, zelfs op de fiets!

Kinderboerderij Dondertman
Kinderboerderij Dondertman