De Lindenberg

Mountainbike vakantie Rijssen-Holten

  • Meer dan 70 km bewegwijzerde MTB routes
  • Mountainbike verhuur
  • Special cleaning area

Mountainbiken op vakantie

Weekend mountainbiken? Kies voor Nederlands mooiste mountainbike omgeving met routes die als beste bekroond zijn. Vakantiepark De Lindenberg biedt volop faciliteiten voor mountainbikers. Uiteraard is midweek, of volle week verblijven ook mogelijk. Of u nu een fanatiek mountainbiker bent of het gewoon een keer voor de aardigheid een mtb weekend wilt proberen, op en rondom ons vakantiepark met zwembad zijn uitstekende faciliteiten voor iedere mountainbiker. U kunt uw fiets veilig opbergen, er is een speciale afspuitplaats en voor klein onderhoud kunt u onze werkplaats gebruiken. Natuurlijk zijn er ook goede professionele mountainbike fietsen te huur. (Oók elektrisch!)

Omgeving

De omgeving van vakantiepark De Lindenberg in Rijssen-Holten is bij uitstek geschikt voor een vakantie met mountainbike. Er zijn goede mountainbike voorzieningen zoals aangegeven mountainbikeroutes. Deze worden goed onderhouden door de verschillende wielerverenigingen. Sommige routes in Rijssen-Holten worden als beste van Nederland bekroond. Dit komt door het afwisselende karakter, het vele natuurlijke hoogte verschil en het goede onderhoud, waardoor elke route een ware uitdaging is. Bijna alle MTB routes zijn ook onderdeel van het MTB netwerk Twente.

Vanaf het vakantiepark bent u in een mum van tijd op deze verschillende speciaal aangelegde mountainbikeroutes op de Holterberg, Sallandseheuvelrug, natuurreservaat de Borkeld, Nijverdal en het Schwartzwald in Rijssen. De routes zijn vaak gescheiden van de tourfietsers en de wandelaars, Zo bent u elkaar niet tot last. Een mtb weekend of mountainbikevakantie in de omgeving van Rijssen-Holten staat garant voor uren/dagen fiets plezier.

Speciaalzaken

De mountainbike sport veel bedreven wordt in de omgeving van Rijssen-Holten in combinatie met een weekend weg. Daarom vindt u hier juist de gespecialiseerde fietsenzaken. Deze hebben een grote voorraad onderdelen en de specialistische kennis in huis om uw fiets in top conditie te houden. 

Contact en boeken

Wilt u een actieve vakantie en heerlijk mountainbiken in mooiste omgeving van Nederland? Boek dan een bungalow op ons kindvriendelijk vakantiepark en go for it!

 
weekend Mountainbiken in Rijssen-Holten