• Uniek wandelevenement
  • Routes van 12 tot 40 km per dag
  • Dichtbij Vakantiepark de Lindenberg

Sallandse Wandelvierdaagse

Wilt u in oktober heerlijk wandelen in de mooiste natuurgebieden van Nederland? Dan is de Sallandse Wandelvierdaagse voor u het perfecte evenement. Van 18 t/m 21 oktober 2022 vier dagen lopen over routes van 12 tot 40 kilometer, met ons vakantiepark in Overijssel als perfecte uitvalsbasis!

Tijdens de Sallandse Wandelvierdaagse kunt u met het hele gezin genieten van wandelroutes in natuurgebieden, langs kanalen en door prachtige stadjes. Elke dag loopt u door een ander gebied in Twente, met elk zijn eigen karakter. Onderweg passeert u natuurlijk de gezelligste rustpunten, waar u even op adem kunt komen.

Dit jaar zijn er ook weer speciale kidsroutes van 8 kilometer, zodat uw kinderen samen met leeftijdsgenootjes mooie en toegankelijke routes kunnen lopen. En wilt u zelf wel lekker wandelen, maar zijn lange routes voor u te zwaar? Dan biedt de organisatie dit jaar voor het eerst tochten van 12 kilometer.

Boek uw verblijf

Overnachten nabij de Sallandse Wandelvierdaagse

Wilt u graag in de buurt van de wandelvierdaagse overnachten? Vakantiepark de Lindenberg is de ideale uitvalsbasis, omdat dit park in de buurt ligt van het meerdaagse evenement. Loop overdag de mooiste routes door Salland en kom daarna helemaal tot rust in een bungalow in Twente voor 1 tot 4 personen op ons prachtige vakantiepark. Wees gegarandeerd van een fijne plek om te overnachten en boek uw bungalow!

Sallandse wandelvierdaagse