1. Uniek wandelevenement
  2. Routes van 12 tot 40 km per dag
  3. Dichtbij Vakantiepark de Lindenberg

Sallandse Wandelvierdaagse

Wilt u in oktober heerlijk wandelen in de mooiste natuurgebieden van Nederland? Dan is de Sallandse Wandelvierdaagse voor u het perfecte evenement. Vier dagen lopen over routes van 12 tot 40 kilometer, met ons vakantiepark in Overijssel als perfecte uitvalsbasis!

Tijdens de Sallandse Wandelvierdaagse kunt u met het hele gezin genieten van wandelroutes in natuurgebieden, langs kanalen en door prachtige stadjes. Elke dag loopt u door een ander gebied in Twente, met elk zijn eigen karakter. Onderweg passeert u natuurlijk de gezelligste rustpunten, waar u even op adem kunt komen.

Dit jaar zijn er ook weer speciale kidsroutes van 8 kilometer, zodat uw kinderen samen met leeftijdsgenootjes mooie en toegankelijke routes kunnen lopen. En wilt u zelf wel lekker wandelen, maar zijn lange routes voor u te zwaar? Dan biedt de organisatie dit jaar voor het eerst tochten van 12 kilometer.

Boek uw verblijf

Overnachten nabij de Sallandse Wandelvierdaagse

Het is nog niet bekend wanneer de Sallandse Wandelvierdaagse in 2021 wordt gehouden, naar verwachting is dit in oktober. Wacht daarom niet te lang met het boeken van een startbewijs. Wilt u graag in de buurt van de wandelvierdaagse overnachten? Vakantiepark de Lindenberg is de ideale uitvalsbasis, omdat dit park in de buurt ligt van het meerdaagse evenement. Loop overdag de mooiste routes door Salland en kom daarna helemaal tot rust in een bungalow in Twente voor 1 tot 4 personen op ons prachtige vakantiepark. 

Sallandse wandelvierdaagse