De Lindenberg

Steden en dorpen

  • Deventer
  • Zutphen
  • Rijssen-Holten
  • Enschede

Steden en dorpen

Vakantiepark De Lindenberg is door haar centrale ligging en goede bereikbaarheid een perfecte uitvalsbasis voor het maken van dagtrips. Deventer is op 15 minuten.

Holten

Holten is één van de bekendste dorpen van Overijssel en staat met één been in Twente en het andere in Salland. U kunt dus optimaal profiteren van beide gebieden. Vakantie vieren op ons vakantiepark in Holten betekent dat u verzekerd bent van prachtige natuurgeweldige faciliteiten en unieke gastvrijheid. Holten met de Holterberg is van oudsher al een begrip en bekend om haar schitterende vergezichten en uitgestrekte heidevelden, natuurdiorama de Holterberg en de Canadese begraafplaats en de internationale triathlon. Het centrum van Holten biedt een gevarieerd winkelaanbod met o.a. Albert Heijn, CoOp, Aldi, Blokker, DA, HEMA, kruidvat, ect. Op vrijdagmiddag is er een gezellige markt. Het parkeren in Holten is GRATIS.

Rijssen

Rijssen is dé modestad van Twente en op 10 autominuten afstand van ons goedkope vakantiepark. Het centrum heeft een uitgebreid winkelaanbod met een groot divers aanbod. Er zijn ook tal van goede horecagelegenheden met gezellige terrassen. Het parkeren is gratis. Verder is de Pelmolen, het leemspoor, het Rijssens- en brandweermuseum het bezoeken waard. Vanaf ons vakantiepark bij Rijssen bent u binnen de kortste keren bij de Regge en de Rijssenseberg. Dat betekent genieten voor het hele gezin!

Hellendoorn

Bij ons vakantiepark in Hellendoorn vind je alles voor een ultiem ontspannen vakantie. Ook zijn er genoeg activiteiten om te doen in de omgeving van ons vakantiepark in de buurt van Hellendoorn, zoals diverse fiets- en wandeltochtenbezienswaardigheden en gastvrije steden en dorpen. Het avonturenpark is slechts 15 km verderop. Houden uw kinderen van stoere attracties zoals achtbanen en wildwaterbanen? Dan zijn ze bij Avonturenpark Hellendoorn helemaal op hun plek. Houdt u en uw gezelschap niet van halsbrekende toeren? Ook dan is het avonturenpark toch de moeite waard! Er zijn regelmatig leuke shows te zien en vaak organiseren ze ook leuke thema-avonden.

Raalte

Wie gaat voor een vakantie met veel rust, ruimte en vermaak heeft een perfect verblijf op ons vakantiepark bij Raalte! Raalte is 20 km verwijderd van ons bungalowpark. Zin om de omgeving te ontdekken tijdens uw vakantie in de buurt van Raalte? Rondom ons kleinschalig vakantiepark zijn er genoeg activiteiten om te ondernemen. Of je nu van rust houdt of meer van een actieve vakantie; er is genoeg te doen voor iedereen!

Deventer

Rondom ons vakantiepark omgeving Deventer is het hele jaar door van alles te beleven. Er zijn bekende evenementen waarvoor bezoekers uit binnen- en buitenland naar de regio komen. Het Charles Dickens Festival vindt plaats tijdens het tweede weekend van december. Wanneer u dit weekend in Deventer bent dan kunt u honderden figuranten aantreffen in historische kleding. Het Festival trekt jaarlijks zo’n 125.000 bezoekers. Tijdens Deventer op Stelten, dat wordt gehouden in juli, kunt u in de stad genieten van verschillende buiten theatervoorstellingen. Vanaf ons bungalowpark nabij Deventer kunt u ook diverse mooie tochten maken in de omgeving.

 
Rijssen
Fietsen