• Prachtig fietsevenement
  • Bungalow voor kleine en grote groepen
  • Theo de Rooij Classic op 4 juni 2022

Theo de Rooij Classic

Deelnemen aan een prachtig fietsevenement in de schitterende natuur van Salland en Twente? De Theo de Rooij Classic heeft voor elke fietser iets te bieden. En combineert u uw tocht met een verblijf op ons vakantiepark, dan krijgt u ook direct het vakantiegevoel te pakken!

De Theo de Rooij Classic is in het oosten van ons land al jaren een begrip. En met meerdere tochten voor mountainbikers, racefietsers en gezinnen is dat ook niet zo gek. Iedereen kan namelijk deelnemen aan dit fietsfeest. Dit jaar vindt het evenement plaats op 4 juni 2022, de perfecte tijd voor een korte vakantie.

Voor een kindvriendelijke vakantie is er bijvoorbeeld de gezinstocht van 30 kilometer. Een prachtige route door de glooiende natuur. Wie weet ziet u onderweg wel wilde dieren! En voor de ervaren fietser zijn er tochten tot wel 150 kilometer. Heeft u uzelf dit jaar al uitgedaagd?

  • Deelnemen aan de Theo de Rooij Classic
  • Voor gezinnen, mountainbikers en wielrenners
  • Verblijf op ons vernieuwde vakantiepark
  • Het hele gezin kan genieten
 
Zoek & Boek

Samen genieten van de Theo de Rooij Classic

Als u een deelname aan de fietstocht combineert met een verblijf op ons park, dan weet u zeker dat het hele gezin kan genieten. Want als de kinderen niet mee willen doen, maar liever willen spelen of zwemmen, dan is dat natuurlijk geen probleem. En ziet u uzelf na een lange fietswedstrijd al uitpuffen op uw eigen buitenterras? Bij De Lindenberg komt u helemaal tot rust. De Theo de Rooij Classic biedt u als recreant of sportfietser het beste wat Nederland te bieden heeft: lekker buiten zijn in de prachtige natuur, terwijl u ondertussen samen met duizenden deelnemers een heerlijke tocht aflegt. Want wie zegt dat je tijdens een vakantie stil moet zitten? Wij niet!

 
Theo de Rooij Classic