1. Plek om je motor droog en veilig te stallen
  2. Prachtige routes in de buurt
  3. Centraal gelegen in Nederland

Op vakantie met de motor

Wil jij je motor droog, veilig, verwarmd en afgesloten stallen tijdens je vakantie in Twente? Dat kan bij vakantiepark De Lindenberg in Holten! Holten is perfect voor je vakantie met de motor. Het is een uitvalsbasis voor prachtige toertochten, omdat het centraal gelegen ligt in Nederland en uitstekend te bereiken is.

De omgeving van vakantiepark De Lindenberg is afwisselend te noemen met perfecte mogelijkheden voor het maken van tal van toertochten. De "Toeristenweg" over de Holterberg is voor elke motorrijder een prachtige ervaring. Bochtig met veel hoogteverschil. Ook Duitsland is binnen een halfuurtje bereikt. De omgeving van Bad Bentheim en Tekkelenburg zijn zeker met de motor meer dan de moeite waard. Wil je dus op vakantie met de motor? Kies voor vakantiepark De Lindenberg!

Perfecte plek voor een vakantie met de motor

De stalling van ons vakantiepark in Overijssel biedt ongeveer plek aan 10 tot 12 motoren. Reserveer dus tijdig als je op vakantie met de motor wilt, want er is maar beperkt plek. Aanvragen zullen in volgorde van binnenkomst behandeld worden. U kunt daarom het beste eerst bellen met 0548.365.65 om de mogelijkheden te bespreken.

Uiteraard bieden onze bungalows in Twente allemaal een volledig ingerichte keuken, maar wilt u zich het gemakkelijk maken op uw vakantie met de motor, dan kunt u ook terecht in brasserie 't Kuyerhuus op het vakantiepark. Hier kunt u genieten van een lunch, dinerbuffet of gewoon een drankje doen. Dit allemaal tegen een billeke prijs. De inrichting is compleet in de jaren '50-'60 inclusief een uitgebreide verzameling oude brommers.

Boek nu een vakantiehuis