1. Zoek & Boek
  2. Home
  3. Vakantiehuizen
  4. Faciliteiten
  5. Activiteiten
  6. Omgeving
  7. Brasserie het Kuyerhuus
  8. Contact

Op vakantie met de motor

 
Motorrijden in Holten Overijssel
 

Nieuw! Bungalowpark de Lindenberg biedt nu aan motorrijders de mogelijkheid om hun motor droog, veilig, verwarmd en afgesloten te stallen tijdens de vakantie.

Uitvalsbasis voor prachtige toertochten

Holten met de Holterberg is centraal gelegen in Nederland en uitstekend te bereiken. De omgeving van vakantiepark De Lindenberg is afwisselend te noemen met perfecte mogelijkheden voor het maken van tal van toertochten. De "Toeristenweg" over de Holterberg is voor elke motorrijden een prachtige ervaring. Bochtig met veel hoogteverschil.

Duitsland

Ook Duitsland is binnen een halfuurtje bereikt. De omgeving van Bad Bentheim en Tekkelenburg zijn meer dan de moeite waard.

Reserveer tijdig

De stalling biedt ongeveer plek aan 10 tot 12 motoren. Reserveer dus tijdig want er is maar beperkt plek. Aanvragen zullen in volgorde van binnenkomst behandeld worden. U kunt daarom het beste eerst bellen met 0548.365.65 om de mogelijkheden te bespreken.

Brasserie op vakantiepark De Lindenberg

Uiteraard bieden onze bungalows allemaal een volledig ingerichte keuken, maar wilt u zich het gemakkelijk maken dan kunt u ook terecht in restaurant 't Kuyerhuus op het vakantiepark. Hier kunt u genieten van een lunch, diner of gewoon een drankje doen. Dit allemaal tegen een billeke prijs. De inrichting is compleet in de jaren '50-'60 inclusief een uitgebreide verzameling oude brommers.