1. Goede aansluiting
  2. Holten heeft eigen NS treinstation
  3. Halte flexbus (208) op het park

Openbaar vervoer

Wilt u reizen met het openbaar vervoer? vakantiepark De Lindenberg is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Want Holten heeft een eigen treinstation, dat zich tussen Deventer en Enschede bevindt en daarom gemakkelijk te bereiken is. Tevens is er een halte bij het vakantiepark van de flexbus.

NIEUW! de flexbus

Ook is er de mogelijkheid om via de buurtbus naar tal van bestemmingen te gaan in Rijssen-Holten. De lindenberg heeft een eigen bushalte (halte 208) U bepaald zelf hoelaat en naar welke andere halte de bus naar toe moet.
Dus even lekker naar de markt in Rijssen of centrum van Holten of de Holterberg U bepaald. Rit is eenvoudig te boeken via onze receptie, de TwentsFlex app, maar bellen kan ook.  Een rit kost slechts € 2,- p.p.
(ook rolstoelen kunnen mee) 

Meer informatie over de flexbus
 

Gratis haal- en breng service

Op de geboekte aankomst- en vertrekdag wordt u GRATIS opgehaald bij het treinstation (Holten) of naar het treinstation gebracht. Bel de receptie (+31 (0) 548-365-365) en wij zorgen ervoor dat u en uw bagage zo snel mogelijk worden opgehaald

Bus

Naast de klexbus is er ook de bus als openbaar vervoersmiddel. Op korte afstand van vakantiepark De Lindenberg is deze bushalte.  De halte wordt "Borkeld" genoemd. (Dit is dus niet dezelfde halte als die van de flexbus!) Deze bus rijdt naar Holten, Deventer, Rijssen, Markelo, Hengelo, Enschede etc. Zo kun je ook prima uitstapjes maken met het openbaar vervoer in Twente en Salland.

 
Op vakantie met openbaar vervoer