Openbaar vervoer

Wilt u reizen met het openbaar vervoer? vakantiepark De Lindenberg is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Holten heeft een eigen treinstation, dat zich tussen Deventer en Enschede bevindt en daarom gemakkelijk te bereiken is.

 
Op vakantie met openbaar vervoer
 

Gratis haal- en breng service

Op de geboekte aankomst- en vertrekdag wordt u GRATIS opgehaald bij het treinstation (Holten) of naar het treinstation gebracht. Bel de receptie (+31 (0) 548-365-365) en wij zorgen ervoor dat u en uw bagage zo snel mogelijk worden opgehaald

Bus

Naast vakantiepark De Lindenberg is er ook een bushalte. De halte wordt "Borkeld" genoemd. Deze bus rijdt naar Holten, Deventer, Rijssen, Markelo, Hengelo, Enschede etc. Zo kun je ook prima uitstapjes maken met het openbaar vervoer in Twente en Salland.

NIEUW! Buurtbus

Ook is er de mogelijkheid om via de buurtbus naar tal van bestemmingen te gaan in Rijssen-Holten. U bepaald zelf hoelaat en waar de bus naar welke halte de bus naar toe moet. Dus even lekker naar de markt in Rijssen of centrum van Holten of de Holterberg U bepaald. Rit is eenvoudig te boeken via de TwentsFlex app maar bellen kan ook.  Een rit kost slechts € 2,- . Kijk op www.twents.nl/twentsflex voor informatie.