De Lindenberg
Senioren vakantie Nederland

Senioren vakantie Nederland

  • Kleinschalig vakantiepark voor senioren
  • VĆ©Ć©l rust en privacy
  • Nabij de Sallandse Heuvelrug

Senioren vakantie in Nederland

Als u op zoek bent naar een geschikt vakantiepark voor senioren, dan is Vakantiepark De Lindenberg in Holten precies wat u zoekt. Wij zijn een kleinschalig vakantiepark in Twente met comfortabele gelijkvloerse bungalows en met een prachtige bosrijke omgeving van de Sallandse Heuvelrug. Wat heeft u nog meer nodig voor een zorgeloze vakantie? Als u verblijft in ons vakantiepark voor ouderen, dan vindt u het allemaal! Alle bungalows hebben een ruimte tuin vanĀ minimaal 400 m2. Meer rust en privacy kunt u zichĀ niet wensen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze gezellige brasserie in de stijl van de jaren '60 en '70 en de uitstekende fiets- en wandel mogelijkheden die er in de omgeving zijn. Onze accommodaties zijn zeer geschikt voor een 50 plusĀ vakantie in Nederland en zijn ook toegankelijk voor mindervaliden.

 
 

Vakantiepark voor ouderen

Ook als u persoonlijke wensen heeft, kunt u bij ons vakantiepark voor senioren terecht. We beschikken over een aantal aangepaste bungalows en vakantiehuisjes, en verzorgen in overleg alles wat u nodig heeft. Zo kunt u optimaal genieten in de natuur, waarbij het u aan niets ontbreekt. En neemt u de kleinkinderen mee? De Lindenberg is een vakantiepark metĀ zwembad enĀ ook hebben wij een tennisbaan en zelfs een overdekte speeltuin. Deze vakantie met opa en oma zullen ze dus niet snel vergeten!Ā Bent u op zoek naar een vakantie voor senioren of gaat u met ouderen op vakantie? BoekĀ direct een accommodatie op ons vakantiepark in Twente en verzeker uzelf van een geweldige vakantieĀ in de buurt van de HolterbergĀ en Raalte!

Vakantiepark De Lindenberg in het kort:

  • Kleinschalig vakantiepark voorĀ ouderen
  • Ideale plek voor een vakantie voor senioren
  • Eigen fietsen meenemen of huren bij onze fietsverhuur
  • Prachtige omgevingĀ aan de rand van een natuurgebied
  • Veel mogelijkheden om te fietsen of te wandelen
 

Wat te doen tijdens uw 50 plus vakantie?

Zoekt u een plek voor een senioren vakantie of gaat u met ouderen op vakantie? De Lindenberg is een vakantiepark voor senioren en ligt aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Dat betekent dat u tijdens uw vakantie met senioren uw hart kunnen ophalen met tientallen kilometers aan fiets- en wandelroutes. Zodra u het park af gaat kunt u al beginnen. En heeft u geen fiets meegenomen? U kunt altijd terecht bij onze fietsverhuur in ons vakantiepark in Holten, nabij Twenhaarsveld. Maar ook senioren zijn wel eens toe aan een dagje rust. Ook dan ontbreekt het u tijdens uw vakantie met ouderen aan niets. Want ons buitenzwembad met zonneterras is de ideale plek om te ontspannen. En houdt u van wat meer privacy? Onze vakantiehuisjes in ons vakantiepark voor ouderenĀ liggen in een bosrijke omgeving. Daar heeft u dus van niemand last.

 
 

šŸ“ Waar kan ik een leuke 50 plus vakantie in Nederland boeken?

U bent hiervoor bij Vakantiepark De Lindenberg aan het juiste adres. Dit vakantiepark voor ouderen biedt alle ingrediƫnten voor een zorgeloze vakantie. De gelijkvloerse bungalows en de bosrijke omgeving bezorgen u het optimale vakantiegevoel. Ervaar het zelf tijdens uw weekendje weg of langere vakantie in Overijssel.

šŸ“† Op welk vakantiepark voor ouderen kan ik een last minute boeken?

Op het laatste moment ertussenuit? Bij De Lindenberg kunt u een last minute naar Overijssel boeken. Maak uw keuze uit het aanbod bungalows geschikt voor 2 tot 8 personen en geniet van uw last minute vakantie op ons vakantiepark voor senioren.

āœ… Welk vakantiepark biedt gelijkvloerse bungalows?

De bungalows van De LindenbergĀ zijn allemaal gelijkvloersĀ en er zijn ook een aantal aangepaste bunglaows zodatĀ mindervaliden of senioren die slecht ter been zorgeloos kunnenĀ genietenĀ van hun seniorenĀ vakantie in Twente.

šŸš¶ā€ā™€ Waar kan ik een actieve vakantie voor senioren boeken?

Voor een actieve vakantie is De Lindenberg the place to be. Ons vakantiepark in Salland ligt aan de rand van de Sallandse Heuvelrug waardoor u gemakkelijk lange fiets- of wandeltochten kunt maken door de natuur. Aan het einde van de dag komt u heerlijk tot rust in een van onze comfortabele bungalows.Ā 

šŸš² Welk vakantiepark voor ouderen beschikt over een oplaadpunt voor mijn fiets?

Alle vakantiehuizen in Overijssel van De Lindenberg zijn voorzien van een fietsenberging met oplaadpunt. Zo kunt u tijdens uw senioren vakantie in Nederland gemakkelijk uw eigen e-bike meenemen en dit vervolgens opladen bij uw vakantiehuis.Ā