1. Comfortabel vakantiehuis in Twente
  2. Verwarmd buitenzwembad
  3. Omgeving met prachtige natuur

Vakantiepark in Twente

Behoefte aan een paar dagen vakantie en vindt u het moeilijk om een passende bestemming te vinden? Kom dan eens naar ons vakantiepark in Twente! Twente voelt als thuiskomen, want de Twentse gastvrijheid en de afwisselende omgeving zijn uniek in Nederland. De Twentenaar staat er om bekend dat ze al het goede met iedereen wil delen die het weet te waarderen. Door de frisse omgeving van deze streek in Overijssel is elk bezoek weer anders en bijzonder. Twente is dus een ideale vakantiebestemming! En als u nog op zoek bent naar een vakantiepark in Twente, dan ben u bij De Lindenberg aan het juiste adres! 

Vakantiehuis Twente

Beleef Twente (opnieuw) tijdens uw verblijf in ons vakantiepark in Twente. Door onze centrale ligging kunt u de omgeving optimaal ontdekken. Vanuit uw vakantiehuis in Twente bent u zo in de natuur om een prachtige fiets- of wandeltocht te maken. Laat u verrassen door het afwisselende Twense landschap en de gastvrije steden en dorpen in de buurt. Deventer en Zutphen zijn bijvoorbeeld ideaal om te bezoeken tijdens een dagtrip. Wilt u uw hond meenemen op vakantie? In onze vakantiehuizen zijn honden toegestaan!

Wist u dat ons vakantiepark in Holten ligt? Dit gezellige dorpje is een leuke bezienswaardigheid tijdens uw vakantie. Wist u ook dat ons vakantiepark bij de Holterberg ligt? De Holterberg is een deel van de Sallandse Heuvelrug en is met ca. 35 één van de meest schitterende natuurgebieden van Nederland. Genoeg redenen dus om ons vakantiepark in Twente te bezoeken! 

 
Zoek & Boek
 

Bungalowpark Twente

Er is veel te beleven in de omgeving van ons vakantiepark in Overijssel. Maar een vakantie is natuurlijk niet compleet zonder veel comfort. Daarom zijn al onze bungalows op ons bungalowpark in Twente van alle gemakken voorzien, zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten. En ook op ons vakantiepark in Twente valt genoeg te beleven. Zo is er onder andere een verwarmd buitenzwembad, diverse binnen- en buiten speeltuinen, een tennisbaan, een midgetgolfbaan en een eigen fietsverhuur. Bovendien hebben we ook speciale faciliteiten voor specifieke doelgroepen. Wij zijn namelijk een kindvriendelijk vakantiepark en bovendien is ons vakantiepark voor senioren ook geschikt. Nog meer redenen om ons bungalowpark in Twente te bezoeken, hoeven wij vast niet meer te noemen! 

 
Boek nu een vakantie in Twente
 

Ligging vakantiepark in Twente