De Lindenberg
Vakantie voor jonge gezinnen
Vakantie voor jonge gezinnen
Vakantie voor jonge gezinnen
Vakantie voor jonge gezinnen

Vakantie voor jonge gezinnen

  • Kindvriendelijk vakantiepark
  • Diverse (indoor) speeltuinen
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Orderly
  • Small-scale

Vakantie voor jonge gezinnen

Wat is er nou mooier dan met de kinderen op vakantie gaan naar een gezellige plek waar het hele gezin een heerlijke tijd heeft? Een bungalowpark in Overijssel waar uw kinderen lekker kunnen zwemmen en spelen en u helemaal tot rust kunt komen? In onze bungalows voor jonge gezinnen kan het allemaal. En dat is nog maar het begin, want ook in de bosrijke omgeving van dit kindvriendelijke vakantiepark is er veel te beleven. Zoekt u een geschikt kleinschalige en kindvriendelijk vakantiepark voor jonge kinderen tot 12 jaar? Dan is vakantiepark De Lindenberg in Holten een aanrader. Wij zijn een overzichtelijk vakantiepark in Holten met o.a. een verwarmd zwembad, animatieteam, overdekte en indoor speeltuinen.

Ideaal voor een vakantie voor jonge gezinnen

Maak vanuit ons vakantiepark voor jonge gezinnen bijvoorbeeld een mooie fiets- of wandeltocht. In de directe omgeving liggen namelijk drie schitterende natuurgebieden met elk een eigen karakter. En ook gezellige plaatsen als Holten, Rijssen en Deventer liggen in de buurt. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie voor jonge gezinnen in eigen land zijn dus aanwezig.

  • Vakantie voor jonge gezinnen
  • Verwarmd zwembad en (overdekte) speeltuinen
  • Gezellige Huiskamer de Borkeld
  • Veel fiets- en wandelroutes in de directe omgeving
  • Aantrekkelijke arrangementen en last minutes
 

Een bungalow voor jonge gezinnen boeken

Bij ons vindt u alle faciliteiten die u van een kindvriendelijk vakantiepark mag verwachten. Een verwarmd zwembad, uitgebreide speeltuin met o.a. een airtrampoline en een waterspeelplaats en lekker veel ruimte om te kunnen recreëren. Maar niet alleen voor de kinderen is er veel te beleven. Want vanuit uw goedkope vakantiehuisje kunt u ook zelf van een onvergetelijke tijd genieten.

En u hoeft nooit lang te zoeken naar een leuke activiteit in dit vakantiepark voor jonge gezinnen. Met een schitterend openluchtzwembad als Twenhaarsveld, prachtige natuurgebieden zoals De Sallandse Heuvelrug en verschillende leuke musea als het Natuurdiorama De Holterberg in de buurt verveelt u zich geen moment. En dat alles gaat hand in hand met de gastvrijheid waar Twente en Salland bekend om staan. En dat maakt het een perfecte plek voor een vakantie in Twente voor jonge gezinnen!

 
 

Ligging van Vakantiepark De Lindenberg