Vakantiepark De Lindenberg biedt vrijstaande, gelijkvloerse bungalows van 2 tot 8 personen op een kleinschalig park met o.a. verwarmd zwembad, overdekte speeltuin.

Wat is er nou mooier dan met de kinderen op vakantie gaan naar een gezellige plek waar het hele gezin een heerlijke tijd heeft? Waar uw kinderen lekker kunnen zwemmen en spelen en u helemaal tot rust kunt komen? In onze bungalows voor jonge gezinnen kan het allemaal. En dat is nog maar het begin. Want ook in de bosrijke omgeving van dit kindvriendelijke vakantiepark is er veel te beleven.
Maak vanuit ons vakantiepark voor jonge gezinnen bijvoorbeeld een mooie fiets- of wandeltocht. In de directe omgeving liggen namelijk drie schitterende natuurgebieden met elk een eigen karakter. En ook gezellige plaatsen als Holten, Rijssen en Deventer liggen in de buurt. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie in eigen land zijn dus aanwezig.

  • Vakantiepark voor jonge gezinnen
  • Verwarmd zwembad en (overdekte) speeltuinen
  • Gezellig restaurant ’t Kuyerhuus
  • Veel fiets- en wandelroutes in de directe omgeving
  • Aantrekkelijke arrangementen en last minutes

Een bungalow voor jonge gezinnen boeken

Bij ons vindt u alle faciliteiten die u van een kindvriendelijk vakantiepark mag verwachten. Een verwarmd zwembad, professioneel recreatieteam (in het zomer seizoen) en veel ruimte om lekker te kunnen recreëren. Maar niet alleen voor de kinderen is er veel te beleven. Want vanuit uw comfortabele accommodatie kunt u ook zelf van een onvergetelijke tijd genieten.

En u hoeft nooit lang te zoeken naar een leuke activiteit. Met een schitteren openluchtzwembad als Twenhaarsveld, prachtige natuurgebieden zoals De Sallandse Heuvelrug en verschillende leuke musea als het Natuurdiorama De Holterberg in de buurt verveelt u zich geen moment. En dat alles gaat hand in hand met de gastvrijheid waar Twente en Salland bekend om staan.

Vakantie voor jongegezinnen!
Vakantie voor jongegezinnen!

Subtropisch zwemparadijs

Op slechts 15 autominuten van vakantiepark De Lindenberg vindt u subtropisch zwemparadijs De Scheg, het mooiste zwembad van Overijssel!