Vakantiepark De Lindenberg biedt vrijstaande, gelijkvloerse bungalows van 2 tot 8 personen op een kleinschalig park met o.a. verwarmd zwembad, overdekte en indoor speeltuin.

Vakantie voor jongegezinnen!
Vakantie voor jongegezinnen!

Wat is er nou mooier dan met de kinderen op vakantie gaan naar een gezellige plek waar het hele gezin een heerlijke tijd heeft? Waar uw kinderen lekker kunnen zwemmen en spelen en u helemaal tot rust kunt komen? In onze bungalows voor jonge gezinnen kan het allemaal. En dat is nog maar het begin. Want ook in de bosrijke omgeving van dit kindvriendelijke vakantiepark is er veel te beleven.
Maak vanuit ons vakantiepark voor jonge gezinnen bijvoorbeeld een mooie fiets- of wandeltocht. In de directe omgeving liggen namelijk drie schitterende natuurgebieden met elk een eigen karakter. En ook gezellige plaatsen als Holten, Rijssen en Deventer liggen in de buurt. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie in eigen land zijn dus aanwezig.

  • Vakantiepark voor jonge gezinnen
  • Verwarmd zwembad en (overdekte) speeltuinen
  • Gezellige brasserie de Borkeld
  • Veel fiets- en wandelroutes in de directe omgeving
  • Aantrekkelijke arrangementen en last minutes

Een bungalow voor jonge gezinnen boeken

Bij ons vindt u alle faciliteiten die u van een kindvriendelijk vakantiepark mag verwachten. Een verwarmd zwembad, uitgebreide speeltuin met o.a. een airtrampoline en een waterspeelplaats en lekker veel ruimte om te kunnen recreëren. Maar niet alleen voor de kinderen is er veel te beleven. Want vanuit uw comfortabele accommodatie kunt u ook zelf van een onvergetelijke tijd genieten.

En u hoeft nooit lang te zoeken naar een leuke activiteit. Met een schitteren openluchtzwembad als Twenhaarsveld, prachtige natuurgebieden zoals De Sallandse Heuvelrug en verschillende leuke musea als het Natuurdiorama De Holterberg in de buurt verveelt u zich geen moment. En dat alles gaat hand in hand met de gastvrijheid waar Twente en Salland bekend om staan.

Subtropisch zwemparadijs

Op slechts 15 autominuten van vakantiepark De Lindenberg vindt u subtropisch zwemparadijs De Scheg, het mooiste zwembad van Overijssel!

Uitgebreide speeltuin

Als u met kinderen op vakantie gaat is het natuurlijk erg leuk om een uitgebreide speeltuin op het bungalowpark te hebben. Daarmee weet u namelijk altijd zeker dat de kinderen zichzelf kunnen vermaken als u even lekker tot rust wilt komen bij uw accommodatie. Kies daarom voor een verblijf op bungalowpark De Lindenberg, want bij ons is er voor de kinderen altijd iets te beleven.

Airtrampoline

De hele dag lekker spelen en springen op de airtrampoline en daarna de dag afsluiten met lekker eten en een ijsje. Als het aan de kinderen ligt mag elke vakantiedag er wel zo uitzien. Nou, op ons park kan dat. Want bij De Lindenberg hebben we alle faciliteiten die uw kinderen lekker laten genieten, terwijl u helemaal tot rust kunt komen. Zo geniet u allebei optimaal van uw vakantie.

Indoor speelplaats

Voorafgaand aan een vakantie heeft u nooit zekerheid over het weer, of u nou naar het buitenland gaat of lekker in Nederland blijft. Maar een beetje regen hoeft het plezier van onze gasten op vakantiepark De Lindenberg niet in de weg te staan. Bijvoorbeeld omdat we op ons park een indoor speelplaats hebben. In deze overdekte speeltuin kunnen de kinderen ongehinderd spelen terwijl u heerlijk tot rust kunt komen.

Verwarmd zwembad

Tijdens een welverdiende vakantie op een vakantiepark mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Op vakantiepark De Lindenberg kunt u rond 1 mei tot half september genieten van een verward zwembad.

Kinderboerderij Dondertman Holten

Kinderboerdeij Dondertman is een activiteit voor elke leeftijd. Er zijn tal van dieren. Er is ook een groot dierenknuffelverblijf.

Tennisbaan

Op bungalowpark De Lindenberg is voor iedereen genoeg te beleven. Sportievelingen kunnen bijvoorbeeld lekker tennissen op onze all-weather tennisbaan. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich heerlijk uitleven op deze baan. En vanwege de speciale ondergrond van de tennisbaan kan dat bovendien het hele jaar.

Avonturenpark Hellendoorn

Dichtbij vakantiepark De Lindenberg vindt u één van de populairste pretparken van Nederland: Avonturenpark Hellendoorn.

Waterspeelplaats

Wat is er voor een kind nou mooier dan lekker met water spelen? Met name op een warme zomerdag zorgt het voor veel plezier en verkoeling. Daarom hebben we bij vakantiepark De Lindenberg een speciale waterspeelplaats gemaakt, waar onze jongste gasten zich naar hartenlust kunnen uitleven. En als uw kinderen het naar hun zin hebben, kunt u ook onbezorgd genieten. Want daar is het ons om te doen!

Tierpark Nordhorn in Duitsland

Tierpark Nordhorn ligt net over de grens in Duitsland en is ongeveer drie kwartiertjes rijden vanaf vakantiepark De Lindenberg.