1. Bungalow huren in de herfstvakantie
  2. Vakantiepark bij prachtig natuurgebied
  3. Profiteer van herfstaanbiedingen

Vakantiehuis huren in de herfstvakantie?

Bent u wel toe aan een weekje weg in de herfstvakantie? Profiteer van veel rust en privacy op een kleinschalig vakantiepark in Twente. Bij vakantiepark De Lindenberg verblijft u in gezellige bungalows op een gemoedelijk park. Ons vakantiepark wordt omringd door adembenemende natuurgebieden, die op zijn mooist zijn tijdens het herfstseizoen. Geniet van een prachtig kleurenpalet van bomen en bladeren wanneer u door de bossen van natuurreservaat de Borkeld wandelt of fietst. Profiteer van de ligging van ons vakantiepark bij een schitterend natuurgebied. In de herfstvakantie een huisje huren bij De Lindenberg is leuk voor jong en oud. Ons vakantiepark is zeer geschikt voor actieve senioren, maar ook jonge gezinnen vermaken zich uitstekend op ons kindvriendelijke vakantiepark in Overijssel. De familie van Lindenberg heet u van harte welkom op het vakantiepark. Geniet bij ons van een heerlijk weekje weg in de hersftvakantie.

Boek snel een van de laatste huisjes deze herfstvakantie ⤵️

Herfstvakantie aanbiedingen

Wanneer u kiest voor een vakantiehuis in de herfstvakantie, dan verblijft u in een gelijkvloerse en vrijstaande bungalow met minimaal 400 m² eigen tuin. Geniet van uw verblijf in een natuurhuisje in Overijssel! Beleef de prachtige natuur in uw eigen achtertuin. Heeft u geluk en laat het zonnetje zich zien tijdens de herfstvakantie? Maak dan gebruik van uw terras bij de bungalow en geniet van het najaarszonnetje onder het genot van een hapje of drankje. Is het toch te koud om buiten te genieten? Warm binnen op bij de heerlijke open haard, die meteen sfeer geeft aan de bungalows. U kunt gemakkelijk uw auto kwijt bij het vakantiehuisje en bij sommige huisjes kunt u uw elektrische fiets opladen in de fietsenberging. Wilt u een goedkoop vakantiehuis huren in de herfstvakantie? Profiteer dan van onze herfstvakantie aanbiedingen en ontvang 20% korting en gratis subtropisch zwemmen tijdens de herfstvakantie. Verblijf minimaal 1 nacht tussen 11 oktober en 25 oktober en geniet van een weekend weg in de herfstvakantie!

Vakantiepark in de herfstvakantie

Kiest u voor een huisje huren in de herfstvakantie? Op vakantiepark De Lindenberg is tijdens de herfst van alles te beleven. Ontdek al fietsend of wandelend de prachtige natuur vanuit ons vakantiepark in de herfstvakantie. Neem de kinderen mee en verzamel bladeren en kastanjes voor een leuke herfsttafel. U huurt gemakkelijk een fiets op ons vakantiepark. De sportievelingen onder ons kunnen zich helemaal uitleven tijdens een potje tennis, volleybal of korfbal. De kids vermaken zich uitstekend op onze speeltuin of indoor speelplaats of gaan lekker knutselen, sporten en mountainbiken. Tip: neem de kinderen ook eens mee naar Avonturenpark Hellendoorn. Wedden dat zij de dag van hun leven beleven! Regent het de hele dag? Geniet in subtropisch zwembad De Scheg, het mooiste overdekte zwembad van Overijssel op slechts 15 autominuten van De Lindenberg, of kom helemaal tot rust in uw eigen bungalow. U hoeft niet eens zelf te koken, want u kunt altijd terecht bij Brasserie de Borkeld. Kortom, wilt u in de herfstvakantie een huisje huren? Kom dan naar vakantiepark De Lindenberg en bezorg uzelf en uw gezin of familie een onvergetelijk weekend weg in de herfstvakantie!

 
Boek uw weekend weg in de herfstvakantie
 
Of kies voor een midweek deze herfstvakantie