Gezellig met kerst in een bungalow
 
Uitzicht op Holten met sneeuw

Heerlijk genieten met Kerst

Kerstmis is een feest om met de hele familie te vieren. Gezellig bij elkaar zijn, lekker eten: het is gewoon genieten. En wilt u dat eens op een originele manier doen, kom dan met kerst naar De Lindenberg. Wij hebben bungalows in verschillende prijsklassen waar u tijdens de kerstvakantie heerlijk kunt genieten met uw naasten. Wacht dus niet langer en boek direct een accommodatie.

Bij De Lindenberg hebben we alles wat een vakantiepark met kerst zo leuk kan maken. Zo kunt u er in uw eigen bungalow voor kiezen om in de keuken uw eigen diner te maken, maar kunt u natuurlijk ook in ons restaurant terecht. Waar u ook voor kiest, de sfeer van kerst absoluut voelbaar zijn. En zoekt u op kerstavond naar een leuke activiteit of wandeling? Ga dan met uw naasten naar de Canadese begraafplaats in Holten, waar ’s avonds honderden kaarsjes worden aangestoken voor de gesneuvelde soldaten die Nederland hebben helpen bevrijden. Er is rond de feestdagen dus genoeg te doen.

  • Kerst in een bungalow
  • Diner in ons restaurant of uit uw eigen keuken
  • Plezier voor het hele gezin - Bungalows voor alle gezelschappen
  • Prachtige natuur rond het park

Samen genieten met kerst

Als u aan kerstmis denkt dan gaat het al snel om een knusse en gezellige omgeving, die u bij ons zeker vindt. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle open haard in de woonkamer van uw bungalow, op een halfopen keuken die u tijdens het koken van het feestmaal in verbinding stelt met de rest van uw gezelschap. Bovendien zullen uw kinderen het heerlijk vinden op ons park, want er is zoveel te beleven. Zeker als er sneeuw ligt, maar dat hebben we niet in eigen hand.

Contact en boeken

Wilt u de kerstdagen doorbrengen op ons gezellige vakantiepark? Bekijk dan de prijs en beschikbaarheid. Hier vindt u altijd de scherpste tarieven en aanbiedingen. En heeft u nog een vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op.

Samen genieten met kerst

ls u aan kerstmis denkt dan gaat het al snel om een knusse en gezellige omgeving, die u bij ons zeker vindt. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle open haard in de woonkamer van uw bungalow, op een halfopen keuken die u tijdens het koken van het feestmaal in verbinding stelt met de rest van uw gezelschap. Bovendien zullen uw kinderen het heerlijk vinden op ons park, want er is zoveel te beleven. Zeker als er sneeuw ligt.