1. Vakantiehuis met Kerst in Overijssel
  2. Knus, warm en gezellig
  3. Profiteer van Kerstarrangementen

Huisje huren met Kerst in Overijssel?

Wilt u er lekker even tussenuit na een druk jaar en bent u hiervoor op zoek naar een vakantiehuis met Kerst? Dan is vakantiepark De Lindenberg dé perfecte bestemming voor u. Geniet van veel rust en privacy tijdens uw verblijf tijdens de Kerstdagen. De Lindenberg is een kleinschalig vakantiepark in Overijssel. Viert u Kerst graag met uw gezin? Of juist liever met uw ouders of grootouders? Alles is mogelijk bij De Lindenberg, want ons vakantiepark is leuk voor zowel jonge gezinnen als actieve senioren. Met een prachtige ligging vlakbij de Holterberg in Overijssel geniet u van winterse taferelen in de natuur. Wanneer het gesneeuwd heeft, kunt u een prachtige sneeuwwandeling maken en daarna lekker opwarmen onder het genot van een warme chocolademelk bij de brasserie midden op ons vakantiepark: Brasserie de Borkeld.

 

Profiteer van Kerstarrangementen

Wanneer u kiest voor een vakantiehuis tijdens Kerst, verblijft u in een vrijstaande bungalow op een ruime kavel van minimaal 400 m². U parkeert gemakkelijk bij uw huisje. Onze vakantiehuizen zijn gelijkvloers en knus ingericht, zodat u optimaal van een warme en gezellige Kerst kunt genieten. Wilt u graag een huisje huren met Kerst in Overijssel? Profiteer dan van onze voordelige Kerstarrangementen die u hieronder ziet.

 
Kerst
Kerst

20% korting tijdens Kerst

Wilt u een huisje huren met Kerst? Verblijf dan tussen vrijdag 21 december 2018 en vrijdag 28 december 2018 voor minimaal twee nachten en profiteer van 20% korting op uw verblijf!
 
Kerstvakantie
Kerstvakantie

Kerstvakantie 4 nachten

Op zoek naar een vakantiehuis met Kerst? Profiteer van ons 4-nachten arrangement van maandag 24 december 2018 tot vrijdag 28 december 2018 en vier uw Kerst in een gezellige bungalow met extra korting.
 
Kerstvakantie
Kerstvakantie

Kerstvakantie 7 nachten

Graag een huisje huren tijdens de kerstvakantie? Profiteer van ons 7-nachten arrangement van vrijdag 21 december 2018 tot vrijdag 28 december 2018 en vier uw Kerstmis in een gezellig huisje met extra korting.
 
Boek nu een vakantiehuis met Kerst

Vakantiehuis met Kerst

Wanneer u verblijft in een vakantiehuis tijdens de kerstvakantie, hoeft u zich geen moment te vervelen. Kerstmis is natuurlijk hét feest van lekker en uitgebreid eten. Bereid samen met uw gezin het kerstontbijt of kerstdiner voor in de keuken van uw eigen bungalow. Houdt u niet zo van koken? Geen probleem, want voor een uitgebreid kerstdiner kunt u op Tweede Kerstdag ook bij onze brasserie terecht. De kinderen vermaken zich uitstekend op ons kindvriendelijke vakantiepark dankzij de vele faciliteiten, zoals onze indoor speelplaats. Wilt u samen met de kinderen even ontsnappen aan de koude winter? Breng dan een bezoekje aan subtropisch zwemparadijs De Scheg, het mooiste overdekte zwembad van Overijssel. De omgeving van Holten heeft tijdens de kerstvakantie ook genoeg moois te bieden. Fiets of wandel door het prachtige natuurgebied De Sallandse Heuvelrug of proef de kerstsfeer in de authentieke steden Deventer en Zutphen. Tip: zoekt u op kerstavond nog een leuke activiteit? Ga dan met uw familie naar de Canadese begraafplaats in Holten, waar ‘s avonds honderden kaarsjes worden aangestoken voor de gesneuvelde soldaten die Nederland hielpen bevrijden. Kortom, wilt u een huisje huren met Kerst? Kies dan voor een vakantiehuis op vakantiepark De Lindenberg!

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waar ligt vakantiepark De Lindenberg?