De Lindenberg
Huisje huren met Kerst

Huisje huren met Kerst

  • Vakantiehuis met Kerst in Overijssel
  • Knus, warm en gezellig
  • Profiteer van Kerstarrangementen

Huisje huren met Kerst in Overijssel?

Wilt u er lekker even tussenuit na een druk jaar en bent u hiervoor op zoek naar een vakantiehuis met Kerst? Dan is vakantiepark De Lindenberg dé perfecte bestemming voor u. Geniet van veel rust en privacy tijdens uw verblijf tijdens de Kerstdagen. De Lindenberg is een kleinschalig vakantiepark in Overijssel. Viert u Kerst graag met uw gezin? Of juist liever met uw ouders of grootouders? Alles is mogelijk bij De Lindenberg, want ons vakantiepark is leuk voor zowel jonge gezinnen als actieve senioren. Met een prachtige ligging vlakbij de Holterberg in Overijssel geniet u van winterse taferelen in de natuur. Wanneer het gesneeuwd heeft, kunt u een prachtige sneeuwwandeling maken en daarna lekker opwarmen onder het genot van een warme chocolademelk bij de huiskamer midden op ons vakantiepark: Huiskamer de Borkeld.

Vakantiehuis met Kerst

Wanneer u verblijft in een vakantiehuis tijdens de kerstvakantie, hoeft u zich geen moment te vervelen. Kerstmis is natuurlijk hét feest van lekker en uitgebreid eten. Bereid samen met uw gezin het kerstontbijt of kerstdiner in de keuken van uw eigen bungalow. De kinderen vermaken zich uitstekend op ons kindvriendelijke vakantiepark dankzij de vele faciliteiten, zoals onze indoor speelplaats.

Wilt u samen met de kinderen ontsnappen aan de koude winter? Breng een bezoekje aan subtropisch zwemparadijs De Scheg, het mooiste overdekte zwembad van Overijssel. De omgeving van Holten heeft tijdens de kerstvakantie ook genoeg te bieden. Fiets of wandel door het prachtige natuurgebied De Sallandse Heuvelrug of proef de kerstsfeer in de authentieke steden Deventer en Zutphen of dorpjes zoals Nijverdal, Rijssen en Raalte. Tip: zoekt u op kerstavond nog een leuke activiteit? Ga dan met uw familie naar de Canadese begraafplaats in Holten, waar ‘s avonds honderden kaarsjes worden aangestoken voor de gesneuvelde soldaten die Nederland hielpen bevrijden. Kortom, wilt u een huisje huren met Kerst? Kies dan voor een vakantiehuis op Vakantiepark De Lindenberg!

 
 

Faciliteiten

Vakantiepark De Lindenberg biedt op het vakantiepark zeer veel faciliteiten aan. Voor jong en oud is er genoeg te doen en te beleven. Bekijk hier al onze faciliteiten!

Omgeving

Holten ligt op de grens van Salland en Twente en tegen de Achterhoek. Dit zogenaamde drie strekenpunt is een ideale start om de prachtige omgeving van De Lindenberg te verkennen!