De Lindenberg
Meivakantie 2019

Meivakantie | De Lindenberg

  • Kleinschalig vakantiepark
  • Enthousiast animatieteam
  • Voordeel in de meivakantie

Meivakantie in Twente

Dit jaar de meivakantie op een vakantiepark in Twente doorbrengen, dat is misschien wel het beste idee van het jaar. Want de prachtige voorjaarsperiode zorgt natuurlijk voor aangenaam weer en een ontluikende natuur, waardoor u echt niet naar het buitenland hoeft om met uw gezin te genieten. Bij ons op Vakantiepark De Lindenberg ligt zo’n kindvriendelijke vakantie namelijk om de hoek.

 
 

Meivakantie in Twente en Salland

Ons vakantiepark nabij Rijssen ligt aan de voet van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Een natuurpark dat zeker tijdens de meivakantie in volle bloei staat en daardoor garant staat voor tientallen prachtige fiets- en wandelkilometers. En met de nabijheid van het gezellige dorp Holten – op loopafstand van het park – kan de meivakantie op ons vakantiepark alleen maar een succes worden! Voor jong en oud, want we zijn echt een vakantiepark voor jonge gezinnen.

 
 
Genieten met het gezin op vakantie
 
Met het gezin naar de Sallandse heuvelrug
 

Iedereen geniet tijdens de meivakantie op Vakantiepark De Lindenberg

Maar naast de prachtige omgeving, biedt ons bungalowpark met zwembad natuurlijk ook alles om van uw vakantie een succes te maken. Een uitgebreide, overdekte speeltuin bijvoorbeeld, maar ook een tennisbaan en zelfs een verwarmd buitenzwembad. En in de buurt van ons vakantiepark voor jonge gezinnen vindt u naast drie grote natuurparken een groot zwemparadijs, de gezellige kinderboerderij Dondertman en natuurlijk Avonturenpark Hellendoorn. U hoeft zich dus geen dag te vervelen met het gezin!

Ook in uw accommodatie ontbreekt het u aan niets. Alle huisjes op ons kindvriendelijke vakantiepark in Overijssel zijn namelijk van alle gemakken voorzien. En zit het weer in de meivakantie een beetje mee, dan beschikt u zelfs over een groot privéterras waarop u lekker tot rust kunt komen en genieten van het zonnetje in de meivakantie. Alles is dus aanwezig om van uw meivakantie op Vakantiepark De Lindenberg een groot succes te maken. Het enige wat u hoeft te doen is uw verblijf boeken!