1. Centraal in Nederland
  2. Uitstekend openbaar vervoer
  3. 30 km van Duitsland
  4. 110 km naar Amsterdam
 

Bezoek Nederland

In het oostelijke gedeelte van Nederland ligt Vakantiepark de Lindenberg. Een kleinschalig vakantiepark met 60 vakantie woningen. Alle vakantiehuisjes staan vrijstaand en op ruime afstand van elkaar.

Vakantiepark de Lindenberg ligt op 1,5 km van het centrum van Holten. Met 8000 inwoners is het een klein dorpje met toch een uitstekend winkel aanbod en diverse goede restaurants.

De directe omgeving is omringt met schitterende natuur welke zich kenmerkt door bos en heide. Maar ook zijn er diverse leuke steden binnen een half uurtje rijden. Tevens zijn deze steden goed te bereiken met het openbaar vervoer. Holten heeft namelijk een eigen treinstation.

 

De Lindenberg als vertrekpunt

Door de centrale ligging in Nederland is vakantiepark De Lindenberg een idiaal vertrekpunt naar de hoogte punten van Nederland zoals:

Wereldsteden in onze buurlanden binnen Europa

Vanaf Vakantiepark De Lindenberg kunt u ook een aantal grote wereldsteden bezoeken.

  • Berlijn in Duitsland (5 u.)
  • Parijs in Frankrijk. (5 u. 45 min.) 
  • Brussel in Belgie (2 u. 45 min.)

Aankomst en verblijf

Indien u met het vliegtuig naar Nederland komt landt u waarschijnlijk op luchthaven Schiphol. Vandaar uit is het met de auto slechts 1, u 20 min rijden. Ook is er een uitstekende verbinden met de trein naar Holten. Vanaf station Holten wordt u gratis opgehaald door ons en naar Vakantiepark De Lindenberg gebracht. 

 
 
Keukenhof Lisse Nederland
 
Amsterdam Nederland
 
Kinderdijk windmolens
 
eiffeltoren Parijs

Vakantiehuizen