1. Vakantiehuis huren met oud en nieuw
  2. Vuurwerkvrij vakantiepark
  3. Ligging in prachtige natuur

Huisje huren met oud en nieuw?

Wilt u lekker even op vakantie met oud en nieuw? De jaarwisseling even ergens anders vieren dan thuis? Kom dan naar vakantiepark De Lindenberg en kies ervoor om met oud en nieuw een huisje te huren op ons kleinschalige vakantiepark in Twente waar rust en privacy erg belangrijk zijn. Bent u wel klaar met het geknal van het vuurwerk tijdens de jaarwisseling? Dan bent u bij ons vakantiepark op de juiste plek. Tijdens de vakantie zijn wij een vuurwerkvrij vakantiepark, wat betekent dat er tijdens de kerstvakantie 2018 geen vuurwerk wordt afgestoken op ons vakantiepark. Niet alleen u profiteert van de rust op ons vakantiepark in Salland, maar u doet ook uw huisdieren er een groot plezier mee. Ga even lekker weg met oud en nieuw en geniet van de stilte en rust op ons vakantiepark. Begin het nieuwe jaar gezellig met je gezin of met de hele familie! Alles is mogelijk, want ons vakantiepark is zeer geschikt voor zowel jonge gezinnen als voor senioren. Kies voor een huisje huren met oud en nieuw bij De Lindenberg en beleef een onvergetelijke jaarwisseling!

✓ Weekendje oud en nieuw: vrijdag 28 december 2018 t/m dinsdag 1 januari 2019

 
Boek nu uw vakantiehuis met oud en nieuw

Vakantiehuis met oud en nieuw

Wilt u tijdens oud en nieuw een huisje huren op ons vakantiepark? Dan verblijft u in een vrijstaande bungalow in Twente op een ruime kavel van minimaal 400 m². U kunt gemakkelijk parkeren bij uw huisje. Onze vakantiehuizen zijn gelijkvloers en knus ingericht, zodat u optimaal kunt genieten van warmte en gezelligheid tijdens de koude winterdagen. Viert u de jaarwisseling graag “thuis” in uw eigen bungalow? Maak uw eigen oliebollen in de compleet uitgeruste keuken, koop een fles champagne en proost op het nieuwe jaar vanuit uw gezellige vakantiehuisje. Wilt u toch liever op pad? Kom heerlijk genieten bij ons buffetrestaurant: Brasserie De Borkeld. Wanneer u kiest voor een weekendje weg met oud en nieuw, kunt u profiteren van ons voordelige jaarwisseling arrangement. Boek tijdens de jaarwisseling 2018-2019 en profiteer van korting en vele extra’s. Een vakantiehuis huren met oud en nieuw was nog nooit zo voordelig.

 
Oud en nieuw aanbieding
Oud en nieuw aanbieding

Jaarwisseling arrangement

Vier gezellig de jaarwisseling op een vuurwerkvrij vakantiepark
 
Vakantiehuizen
Vakantiehuizen

Bekijk onze vakantiehuizen

Verblijf op een gemoedelijk vakantiepark met oud en nieuw
 

Weekendje weg met oud en nieuw

Wij zijn dan wel een vuurwerkvrij park, maar dit betekent niet dat er in de verdere omgeving geen vuurwerk wordt afgestoken. Wij zijn een vuurwerkvrij park in een vuurwerkluwe omgeving. Geluid kent helaas geen grenzen, waardoor er op het park wel vuurwerkgeluiden te horen zijn. De ervaring uit het verleden is dat het zeer rustig verloopt met oud en nieuw. Zijn de kinderen zó enthousiast over vuurwerk en wilt u daarom toch het vuurwerk bewonderen tijdens de jaarwisseling? Bezoek de leuke plaatsen Raalte of Rijssen eens en geniet daar van de mooie kleuren van het vuurwerk. Wanneer u kiest voor lekker een paar dagen weg met oud en nieuw, hoeft u zich zeker niet te vervelen bij vakantiepark De Lindenberg dankzij de prachtige omgeving. Breng een bezoekje aan de authentieke stad Deventer. Gegarandeerd dat je daar kunt genieten van een heerlijke oliebol. Oud en nieuw zonder oliebollen kan natuurlijk niet! Wilt u met oud en nieuw een huisje huren voor het hele gezin? De kinderen vermaken zich uitstekend op ons kindvriendelijke park dankzij de vele faciliteiten, waaronder onze indoorspeelplaats. Kortom, wilt u lekker op vakantie met oud en nieuw? Kom naar De Lindenberg en geniet van uw rust en privacy op een gezellig vakantiepark met oud en nieuw!

 
Ontdek de prachtige omgeving