De Lindenberg
Huisje huren oud en nieuw

Huisje huren oud en nieuw

  • Vakantiehuis huren met oud en nieuw
  • Geschikt voor maximaal 8 personen
  • Ligging in de prachtige natuur

Huisje huren met oud en nieuw?

Wilt u lekker even op vakantie met oud en nieuw? De jaarwisseling even ergens anders vieren dan thuis? Kom dan naar Vakantiepark De Lindenberg en kies ervoor om met oud en nieuw een huisje te huren op ons kleinschalig vakantiepark in Twente waar rust en privacy erg belangrijk zijn. U profiteert niet alleen van de rust op ons vakantiepark in Salland, maar u doet ook uw huisdieren er een groot plezier mee. Ga even lekker weg met oud en nieuw en kies voor rust op ons vakantiepark. Alles is mogelijk, want ons vakantiepark is zeer geschikt voor zowel jonge gezinnen als voor senioren. Kies voor een huisje huren met oud en nieuw bij De Lindenberg en beleef een onvergetelijke jaarwisseling!

✓ Vakantiepark bij de Holterberg

✓ Voordelige prijzen in de kerstvakantie

✓ Veel rust, ruimte en privacy

Geniet van korting tot 25% tijdens oud & nieuw ⤵

Vakantiehuis met oud en nieuw

Wilt u tijdens oud en nieuw een huisje huren op ons vakantiepark? Dan verblijft u in een vrijstaande bungalow in Twente op een ruime kavel van minimaal 400 m². U kunt gemakkelijk parkeren bij uw huisje. Onze vakantiehuizen zijn gelijkvloers en knus ingericht, zodat u optimaal kunt genieten van warmte en gezelligheid tijdens de koude winterdagen. Viert u de jaarwisseling graag “thuis” in uw eigen bungalow? Bestel uw oliebollen gemakkelijk bij de een van Nederlands beste bakkers of maak een gezellig diner in de compleet uitgeruste keuken, koop een fles champagne en proost op het nieuwe jaar vanuit uw gezellige vakantiehuis. Wanneer u kiest voor een weekendje weg met oud en nieuw, kunt u profiteren van ons voordelige jaarwisseling arrangement. Boek tijdens de jaarwisseling en profiteer van korting en vele extra’s. Een vakantiehuis huren met oud en nieuw was nog nooit zo voordelig.

 

Weekendje weg met oud en nieuw

Een heerlijk weekendje weg met oud en nieuw beleeft u bij De Lindenberg. Van ervaring uit het verleden verloopt het vaak rustig met oud en nieuw (afhankelijk van waar uzelf woont). Zijn de kinderen zó enthousiast over vuurwerk en wilt u daarom toch het vuurwerk bewonderen tijdens de jaarwisseling? Bezoek de leuke plaatsen Raalte of Rijssen eens en geniet daar van de mooie kleuren van het vuurwerk of neem een kijkje bij het traditionele carbitschieten in de omgeving. Wanneer u kiest voor lekker een paar dagen weg met oud en nieuw, hoeft u zich zeker niet te vervelen bij vakantiepark De Lindenberg dankzij de prachtige omgeving. Breng een bezoekje aan de authentieke stad Deventer. Gegarandeerd dat je daar kunt genieten van een heerlijke oliebol. Oud en nieuw zonder oliebollen kan natuurlijk niet! Wilt u met oud en nieuw een huisje huren voor het hele gezin? De kinderen vermaken zich uitstekend op ons kindvriendelijke park dankzij de vele faciliteiten, waaronder onze indoorspeelplaats. Kortom, wilt u lekker op vakantie met oud en nieuw? Kom naar De Lindenberg en geniet van uw rust en privacy op een gezellig vakantiepark met oud en nieuw!

 
Ontdek de prachtige omgeving
 
Of bezoek ons tijdens de kerstdagen