De Lindenberg
Paasweekend Vakantiehuisje

Pasen in een vakantiebungalow

  • Kleinschalig vakantiepark in Twente
  • Boek een speciaal paasarrangement
  • Bungalows midden in de natuur

Weekendje weg met Pasen in Overijssel

Weekendje weg met Pasen? Kom naar ons vakantiepark in Overijssel! Er is tijdens de Paasdagen van alles te beleven. Met Pasen heeft u waarschijnlijk lekker een paar dagen vrij. Dus heeft u de tijd te genieten van uw gezin. Dat kan natuurlijk thuis, maar het is veel leuker om met zijn allen naar een vakantiepark te gaan. Vier daarom dit jaar eens Pasen op ons vakantiepark nabij Rijssen, en geniet van al het moois dat Twente en Salland te bieden hebben. Natuurlijk is er tijdens de Paasdagen van alles te beleven, zowel op ons park als in de nabije omgeving. 

Of u nou komt voor de overdekte en de indoor speeltuin, het overdekt zwembad of gewoon lekker de natuur in wilt: vakantiepark De Lindenberg is een heerlijke vakantiebestemming. En ook tijdens de Paasdagen kunt u van al deze activiteiten genieten. Voor een gezellig drankje met wat lekkers of koffie of thee met gebak kunt u terecht bij Huiskamer De Borkeld.

Ontdek onze accommodaties

Het boeken van een accommodatie is heel eenvoudig: op deze website vindt u alle informatie over onze kindvriendelijke bungalows. Zo kunt u altijd de bungalow kiezen die het beste bij uw gezelschap past. Vervolgens kunt u ook direct online boeken, want op onze site vindt u altijd de scherpste tarieven en arrangementen.

Pasen hoort natuurlijk bij de lente. De kans is dan ook groot dat het weer tijdens het paasweekend goed is, waardoor u lekker veel buiten kunt zijn. Op ons kindvriendelijke vakantiepark in Overijssel kunt u ongedwongen spelen met de kinderen, en in de omgeving van ons vakantiepark kunt u mooie wandel- en fietstochten maken door prachtige natuurparken.

Maar als het weer toch iets minder blijkt is er ook genoeg te doen. Op ons park hebben we bijvoorbeeld een emaillemuseum en een overdekte en indoor speeltuin voor de kinderen, en in de buurt kunt u subtropisch zwemmen in een overdekt zwembad. Hoe het weer ook is, tijdens een verblijf op De Lindenberg hoeft u zich dus niet te vervelen!

  • Vier dit jaar Pasen op ons vakantiepark
  • Geniet van een sfeervolle accommodatie
  • Volop prachtige natuur in de omgeving
  • Binnenzwembad in de buurt
  • Eigen horeca op het park

Of u nou komt voor de overdekte en de indoor speeltuin, het overdekt zwembad of gewoon lekker de natuur in wilt: ons vakantiepark in Twente is een heerlijke vakantiebestemming. En ook tijdens de Paasdagen kunt u van al deze activiteiten genieten. 

 

Ligging Vakantiepark De Lindenberg