Weekendje weg met Pasen

Verblijf in een vakantiebungalow op De Lindenberg

Weekendje weg met Pasen? Kom naar Overijssel en overnacht in een vakantiebungalow. Er is tijdens de Paasdagen van alles te beleven. Bekijk ons aanbod

Met Pasen heeft u waarschijnlijk lekker een paar dagen vrij. Dus heeft u de tijd te genieten van uw gezin. Dat kan natuurlijk thuis, maar het is veel leuker om met zijn allen naar een vakantiepark te gaan. Vier daarom dit jaar eens Pasen op ons vakantiepark, en geniet van al het moois dat Twente en Salland te bieden hebben. Natuurlijk is er tijdens de Paasdagen van alles te beleven, zowel op ons park als in de nabije omgeving. Pasen valt dit jaar op 1 en 2 april 2018.

 
 

Pasen hoort natuurlijk bij de lente. De kans is dan ook groot dat het weer tijdens het paasweekend goed is, waardoor u lekker veel buiten kunt zijn. Op ons kindvriendelijke vakantiepark kunt u ongedwongen spelen met de kinderen, en in de omgeving van ons vakantiepark kunt u mooie wandel- en fietstochten maken door prachtige natuurparken.
Maar als het weer toch iets minder blijkt is er ook genoeg te doen. Op ons park hebben we bijvoorbeeld een emaillemuseum en een overdekte en indoor speeltuin voor de kinderen, en in de buurt kunt u subtropisch zwemmen in een overdekt zwembad. Hoe het weer ook is, tijdens een verblijf op De Lindenberg hoeft u zich dus niet te vervelen!

  • Vier dit jaar Pasen op ons vakantiepark
  • Geniet van een sfeervolle accommodatie
  • Volop prachtige natuur in de omgeving
  • Binnenzwembad in de buurt
  • Eigen restaurant op het park

Pasen op ons vakantiepark viert u met het hele gezin

Of u nou komt voor de overdekte en de indoor speeltuin, het overdekt zwembad of gewoon lekker de natuur in wilt: vakantiepark De Lindenberg is een heerlijke vakantiebestemming. En ook tijdens de Paasdagen kunt u van al deze activiteiten genieten. En wilt u ook gezellig blijven eten? In onze brasserie "De Borkeld" staan we elke dag voor u klaar.

Reserveren?

Het boeken van een accommodatie is heel eenvoudig: op deze website vindt u alle informatie over onze kindvriendelijke bungalows. Zo kunt u altijd de bungalow kiezen die het beste bij uw gezelschap past. Vervolgens kunt u ook direct online boeken, want op onze site vindt u altijd de scherpste tarieven en arrangementen.

 
Prijs en beschikbaarheid