De Lindenberg
Vakantiehuisje huren Pinksteren

Huisje huren Pinksteren

  • Vakantiepark in Twente
  • Bungalows omringd door natuur
  • Pinksterweekend arrangement

Vakantiehuis huren in het Pinksterweekend

Wilt u een heelijk lang weekend weg met Pinksteren? De Lindenberg in Holten is een kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark waar u een vrijstaande bungalow kunt huren. Alle vakantiebungalows staan op ruime kavels op een ruime afstand van elkaar. Hierdoor heeft u veel privacy en kunt u optimaal genieten uw vakantie.

Vanaf De Lindenberg bent u binnen 5 minuten in prachtige natuurgebieden zoals Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, De Holterberg en natuurreservaat de Borkeld. De faciliteiten op Vakantiepark De Lindenberg zijn gericht op jonge gezinnen en (actieve) senioren. Zo is er onder andere een uitgebreide (overdekte) speeltuin, verwarmd buitenzwembad, midgetgolfbaan, gezellige huiskamer en eigen fietsverhuur te vinden. Tot gauw en geniet van een heelijk lang weekend weg met Pinksteren!

 

Pinksterweekend arrangement

De Lindenberg biedt u een heerlijke plek om te ontspannen tijdens Pinksteren. Boek het pinksterweekend arrangement en kom genieten in een vrijstaande, gelijkvloerse bungalow met eigen parkeerplaats. Of u nu kiest voor een comfortabele bungalow of juist een eenvoudig huisje, bij De Lindenberg beleeft u sowieso een heerlijke vakantie in de natuur. Ga er op uit en ontdek de afwisselende natuurgebieden in de buurt met bos en heide, de bruisende steden Deventer, Zutphen en Zwolle en tal van musea in Twente en Salland. Allemaal op korte afstand van Vakantiepark De Lindenberg in Holten.

Houdt u van fietsen en wandelen? Door het ideale knooppunten netwerk stelt u snel en eenvoudig uw routes samen. Ook zijn er uitgezette wandelingen van korte en lange afstanden vanaf het vakantiepark. Wilt u voordelig verblijven in een vakantiehuisje tijdens Pinksteren? Boek dan met korting uw verblijf en kom genieten tussen 7 en 11 juni op vakantiepark De Lindenberg in Holten!

Vakantiepark in Overijssel met Pinksteren

Pinksteren is de ideale gelegenheid om er lekker op uit te gaan, Heerlijk genieten van een lang weekend samen. Dat kan natuurlijk thuis, maar ook in een comfortabele bungalow in Overijssel. Vanaf Vakantiepark De Lindenberg kunt u zo de natuur in fietsen of prachtige wandelingen maken. Op het park kunt u fietsen huren, waaronder elektrische fietsen. Of wat dacht u van heerlijk mountainbiken op de uitdagende routes in de Sallandse Heuvelrug, de Holterberg en schwarzwald Rijssen? Ook hoort lekker eten bij een weekend weg. Zowel op het vakantiepark als in de directe omgeving zijn tal van restaurantjes en gezellige bistro's.