1. Nu 20% korting in de voorjaarsvakantie
  2. Bungalows midden in de natuur
  3. Kleinschalig vakantiepark in Twente

Voorjaarsvakantie

Als de winter (bijna) is afgelopen en de krokussen weer uit de grond schieten, is het tijd om lekker met het gezin of uw partner te genieten! Beleef heerlijke dagen tijdens de voorjaarsvakantie bij Vakantiepark De Lindenberg in Holten. Dat is toch precies waar u na de koude wintermaanden zin in heeft?

Een voorjaarsvakantie op een vakantiepark nabij de Holterberg is de ideale mogelijkheid om lekker met uw partner of de kinderen op pad te gaan. Zeker op Vakantiepark De Lindenberg, aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Want voor jong en oud is van alles te beleven op ons kleinschalige vakantiepark in Twente, en in de nabije omgeving nog veel meer!

Laat de kinderen bijvoorbeeld lekker spelen in de compleet vernieuwde, overdekte speeltuin op het park. Hier kunnen ze zich uren vermaken, terwijl u compleet tot rust komt in uw comfortabele bungalow. En trek tijdens uw vakantie eens een dag de prachtige natuur in. Rondom ons vakantiepark liggen namelijk meerdere natuurgebieden, die garant staan voor vele mooie wandel- en fietskilometers. Boek nu een bungalow in de voorjaarsvakantie met maar liefst 20% korting!

Actievoorwaarden:

  • Verblijf tussen 15 februari en 1 maart 
  • Verblijf minimaal 2 nachten
  • Geldig op alle bungalows
  • Eén keer gratis toegang tot De Scheg

De Scheg is een subtropisch zwembad en kunstijsbaan in Deventer. Dit complex ligt op slechts 15 minuten afstand van De Lindenberg. U krijgt 1x gratis entree per persoon en u kunt kiezen tussen schaatsen op de ijsbaan of zwemmen in het prachtige subtropisch zwembad.

Boek een vakantie met korting
 

Beleef een heerlijke voorjaarsvakantie

In de omgeving van ons park is nog veel meer te beleven voor het hele gezin. Zo kunt u als gast van De Lindenberg gezellig eten en drinken in een van de vele restaurants in de omgeving, een heerlijke middag kijken en spelen op Kinderboerderij Dondertman en met schaatsen en zwemmen in De Scheg in Deventer. Het is gewoon te veel om op te noemen! 

Maar natuurlijk hoeft u ons vakantiepark in Overijssel niet te verlaten om te genieten. Elke accommodatie beschikt namelijk over zo veel comfort, dat u er heerlijk tot rust kunt komen met het hele gezin. Wilt u dus genieten van een heerlijk en scherp geprijsd verblijf tijdens de voorjaarsvakantie? Boek dan gelijk een van onze bungalows. Dan heten we u binnenkort van harte welkom op vakantiepark De Lindenberg!

Boek een bungalow met 20% korting

Voorjaarsvakantie bij De Lindenberg

Ligging Vakantiepark De Lindenberg