De Lindenberg

Voorjaarsvakantie

  • Voorjaarsvakantie in Overijssel
  • Bungalows midden in de natuur
  • Kleinschalig vakantiepark in Twente
 
 
 

Vier de voorjaarsvakantie in het natuurrijke Twente

Als de winter (bijna) is afgelopen en de krokussen weer uit de grond schieten, is het tijd om lekker met het gezin of uw partner te genieten! Beleef een heerlijkenvoorjaarsvakantie bij Vakantiepark De Lindenberg in Holten. Een voorjaarsvakantie op een vakantiepark nabij de Holterberg aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug is de ideale mogelijkheid om op pad te gaan. Voor jong en oud is van alles te beleven op ons kleinschalige vakantiepark in Twente, en in de nabije omgeving nog veel meer! Laat de kinderen lekker spelen in de overdekte speeltuin op het park, terwijl u compleet tot rust komt in uw comfortabele bungalow. En trek eens de prachtige natuur in. Rondom ons park liggen namelijk meerdere natuurgebieden, die garant staan voor vele mooie wandel- en fietskilometers. 

Beleef een heerlijke voorjaarsvakantie

In de omgeving van ons park is nog veel meer te beleven voor het hele gezin. Zo kunt u als gast van De Lindenberg gezellig eten en drinken in een van de vele restaurants in de omgeving, een heerlijke middag kijken en spelen op Kinderboerderij Dondertman en met schaatsen en zwemmen in De Scheg in Deventer. Het is gewoon te veel om op te noemen! 

Maar natuurlijk hoeft u ons bungalowpark in Overijssel niet te verlaten om te genieten. Elke accommodatie beschikt namelijk over zo veel comfort, dat u er heerlijk tot rust kunt komen met het hele gezin. Wilt u dus genieten van een heerlijk en scherp geprijsd verblijf tijdens de voorjaarsvakantie? Boek dan gelijk een van onze bungalows. Dan heten we u binnenkort van harte welkom op vakantiepark De Lindenberg!

 
Boek uw voorjaarsvakantie
 
 

Hier vindt u De Lindenberg ⤵︎