Voorjaarsvakantie

Want als de winter is afgelopen en de krokussen weer uit de grond schieten, is het tijd om lekker met het gezin te genieten! Heerlijke dagen tijdens de voorjaarsvakantie, op een volledig vernieuwd vakantiepark. Dat is toch waar u na de koude wintermaanden zin in heeft?

Een voorjaarsvakantie op een vakantiepark bij de Holterberg is de ideale mogelijkheid om lekker met de kinderen op pad te gaan. Zeker op Vakantiepark De Lindenberg, aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Want voor jong en oud is van alles te beleven op ons kleinschalige vakantiepark in Twente, en in de nabije omgeving nog veel meer!

Laat de kinderen bijvoorbeeld lekker spelen in de compleet vernieuwde, overdekte speeltuin. Ze kunnen zich er uren uitleven, terwijl u compleet tot rust komt in uw comfortabele accommodatie. En trek eens een dag de prachtige natuur in. Rond ons vakantiepark nabij Hellendoorn liggen namelijk meerdere natuurgebieden, die garant staan voor vele mooie wandel- en fietskilometers.

  • Scherpe tarieven tijdens de voorjaarsvakantie
  • Compleet vakantiepark, omringd door prachtige natuur
  • Het gezellige dorp Holten ligt op loopafstand
  • Eén keer gratis schaatsen of zwemmen in De Scheg.
  • Comfortabel verblijf op een kindvriendelijk vakantiepark
 
Zoek & Boek
 

Een heerlijke voorjaarsvakantie op een vakantiepark in Salland

In de omgeving van ons park is nog veel meer te beleven voor het hele gezin. Zo kunt u als gast van De Lindenberg gezellig eten en drinken in een van de vele restaurants in de omgeving, een heerlijke middag kijken en spelen op Kinderboerderij Dondertman en met korting schaatsen en zwemmen in De Scheg in Deventer. Het is gewoon te veel om op te noemen, zeker tijdens de voorjaarsvakantie.

Maar natuurlijk hoeft u ons vakantiepark in Overijssel niet af om te genieten. Elke accommodatie beschikt namelijk over zo veel comfort, dat u er heerlijk tot rust kunt komen met het hele gezin. Wilt u dus genieten van een heerlijk en scherp geprijsd verblijf tijdens de voorjaarsvakantie? Boek dan gelijk een van onze accommodaties via de website. Dan heten we u binnenkort van harte welkom op vakantiepark De Lindenberg, op de grens van Twente en Salland.

 
Bekijk onze arrangementen
 

Ligging Vakantiepark De Lindenberg