1. Voorjaarsvakantie in Overijssel
  2. Bungalows midden in de natuur
  3. Kleinschalig vakantiepark in Twente

Voorjaarsvakantie

Als de winter (bijna) is afgelopen en de krokussen weer uit de grond schieten, is het tijd om lekker met het gezin of uw partner te genieten! Beleef heerlijke dagen tijdens de voorjaarsvakantie bij Vakantiepark De Lindenberg in Holten. Dat is toch precies waar u na de koude wintermaanden zin in heeft?

Een voorjaarsvakantie op een vakantiepark nabij de Holterberg is de ideale mogelijkheid om lekker met zijn tweeën of met de kinderen op pad te gaan. Zeker op Vakantiepark De Lindenberg, aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Want voor jong en oud is van alles te beleven op ons kleinschalige vakantiepark in Twente, en in de nabije omgeving nog veel meer!

Laat de kinderen bijvoorbeeld lekker spelen in de compleet vernieuwde, overdekte speeltuin op het park. Hier kunnen ze zich uren vermaken, terwijl u compleet tot rust komt in uw comfortabele bungalow. En trek tijdens uw vakantie eens een dag de prachtige natuur in. Rondom ons vakantiepark liggen namelijk meerdere natuurgebieden, die garant staan voor vele mooie wandel- en fietskilometers. Boek nu een bungalow voor 2 personen of voor maximaal 8 personen in de voorjaarsvakantie!

 
 
 

Beleef een heerlijke voorjaarsvakantie

In de omgeving van ons park is nog veel meer te beleven voor het hele gezin. Zo kunt u als gast van De Lindenberg gezellig eten en drinken in een van de vele restaurants in de omgeving, een heerlijke middag kijken en spelen op Kinderboerderij Dondertman en met schaatsen en zwemmen in De Scheg in Deventer. Het is gewoon te veel om op te noemen! 

Maar natuurlijk hoeft u ons bungalowpark in Overijssel niet te verlaten om te genieten. Elke accommodatie beschikt namelijk over zo veel comfort, dat u er heerlijk tot rust kunt komen met het hele gezin. Wilt u dus genieten van een heerlijk en scherp geprijsd verblijf tijdens de voorjaarsvakantie? Boek dan gelijk een van onze bungalows. Dan heten we u binnenkort van harte welkom op vakantiepark De Lindenberg!

 
Boek uw voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie bij De Lindenberg