De Lindenberg
Vakantiehuis met veel privacy Nederland

Vakantiehuis met privacy Nederland

  • Vrijstaande vakantiehuizen
  • Met 400 m² eigen tuin
  • Midden in de natuur

Vakantiehuis met veel privacy in Nederland

U bent op zoek naar een vakantiehuis met veel privacy in Nederland? Bijna nergens vindt u zoveel rust, ruimte en privacy als bij Vakantiepark De Lindenberg. Verscholen in de bossen van Holten vindt u dit gemoedelijke en kleinschalige vakantiepark. Een echt familiebedrijf waar persoonlijke aandacht voor u, als gast, centraal staat. Een vakantiehuis met volledige privacy? Ja, die vindt u zeker bij ons! Onze vrijstaande en gelijkvloerse bungalows bevinden zich op ruime kavels van minimaal 400 m². Genoeg ruimte om lekker te genieten in uw eigen tuin dus! In alle stilte en rust, want van uw buren heeft u geen last in uw vakantiehuis met veel privacy in Nederland.

 

✔️ Altijd de laagste prijsgarantie
✔️ Veilig en eenvoudig online boeken

Vakantiehuis met volledige privacy

Onze vakantiehuizen zijn sfeervol ingericht en bieden met 1 tot 4 slaapkamers en 1 of 2 badkamers genoeg ruimte aan gezelschappen van maximaal 8 personen. Perfect voor een weekendje, midweek of langere vakantie met uw partner, gezin of vrienden. Wilt u uw huisdier ook laten genieten van een vakantiehuis met volledige privacy? Geen probleem, uw hond is van harte welkom! Bovendien beschikken alle bungalows over een grote tuin met terrasmeubilair en genoeg ruimte om uw auto te parkeren. 

De Lindenberg in het kort:

➤ Kleinschalig park met 60 bungalows
➤ Nabij de Sallandse Heuvelrug
➤ Vrijstaande en gelijkvloerse bungalows
➤ Geschikt voor 2 tot 8 personen
➤ Huisdieren zijn van harte welkom

 

Vier to do’s rondom uw vakantiehuis met veel privacy in Nederland

🍃 De natuur in
Tip nummer één is natuurlijk de prachtige natuur vlak bij uw vakantiehuis met veel privacy in Nederland ontdekken. De Lindenberg ligt vlak bij de Sallandse Heuvelrug, de Holterberg en natuurreservaat De Borkeld. Dé plek om eens uw wandelschoenen aan te trekken of op uw fiets te stappen. 

🏠 Musea bezoeken
Cultuurliefhebbers zitten zeker op de goede plek hier! Vanuit uw vakantiehuis met veel privacy in Nederland bezoekt u eenvoudig Natuurdiorama Holterberg, het Internationaal Brandweermuseum in Rijssen of het Bakkerij- en IJsmuseum in Hellendoorn. Voor ieder wat wils!

💦 Plonsen in het zwembad
Op een warme dag verkoeling zoeken? Dat kan uiteraard in het buitenzwembad op ons park. Zeker een aanrader wanneer u met uw kinderen een vakantiehuis met volledige privacy huurt. U geniet ondertussen van een verkoelend drankje op het zonneterras naast het zwembad.

🍹 Terrasje pakken
Over terrasjes gesproken: kom ook eens gezellig langs bij onze Huiskamer De Borkeld. Lekker uit eten op het terras midden in de natuur: dat is toch het ultieme vakantiegevoel? Natuurlijk kunt u ook gezellig een terrasje pakken in authentieke steden als Deventer en Zutphen.