1. Vakantiepark in de buurt van Deventer
  2. Kindvriendelijk
  3. Overnachten tijdens een evenement

Vakantiepark Deventer

In de regio Deventer vindt u vakantiepark De Lindenberg, een fraai en ruim opgezet vakantiepark met prachtige ruime bungalows voor 1 tot 8 personen. Een prachtig vakantiepark in de regio Deventer met uitgebreide faciliteiten voor de gasten. Het is een zeer kindvriendelijk vakantiepark en is dus ook bij uitstek geschikt voor een vakantie met uw jonge gezin. Maar ook senioren komen graag in dit mooie vakantiepark in de regio Deventer. U vindt hier rust, ruimte en vermaak in een comfortabele bungalow met uitstekende voorzieningen.

Evenementen in Deventer

Heeft u een comfortabele bungalow gehuurd op ons vakantiepark in omgeving Deventer? Dan kunt u natuurlijk de gelegenheid gebruiken om een bezoek te brengen aan één van de bekende evenementen in Deventer. Het Charles Dickens Festival vindt plaats tijdens het tweede weekend van december. Wanneer u dit weekend in Deventer bent dan kunt u honderden figuranten aantreffen in historische kleding. Het Festival trekt jaarlijks zo’n 125.000 bezoekers. Tijdens Deventer op Stelten, dat wordt gehouden in juli, kunt u in de stad genieten van verschillende buiten theatervoorstellingen. Er is altijd een uitgebreid programma dat ruim van tevoren op de website van het festival wordt geplaatst. Als u tijdens dit festival beide dagen wilt meemaken dan is een bungalow huren op een vakantiepark nabij Deventer natuurlijk een prima idee!

 
Zoek & Boek
 

Bungalowpark bij Deventer

Rondom ons vakantiepark omgeving Deventer is het hele jaar door van alles te beleven. Er zijn bekende evenementen waarvoor bezoekers uit binnen- en buitenland naar de regio komen. U kunt in ons vakantiepark nabij Deventer een comfortabele bungalow huren als u uw verblijf met een paar dagen wilt verlengen als u deze regio bezoekt. De Deventer Boekenmarkt is de grootste boekenmarkt van Europa. Hier vindt u kilometerslange rijen kraampjes met nieuwe en tweedehands boeken. Struin er heerlijk rond, op zoek naar een bijzondere eerste druk of dat ene boek uit een serie dat u nog mist. Rust daarna weer heerlijk uit in uw vakantiehuis in de buurt van Deventer!

Wat is er te doen in de omgeving?

Wanneer u een royale vakantiewoning in de omgeving van Deventer boekt, heeft u volop de gelegenheid om van de fraaie omgeving te genieten. Vanaf ons bungalowpark nabij Deventer kunt u diverse mooie tochten maken in de omgeving. Wist u dat De Lindenberg ook in de buurt van Hellendoorn, RaalteRijssen en Holten zit? Tijdens een fiets- of wandeltocht kunt u uw eigen fiets meenemen, op het park zijn er oplaadpunten beschikbaar voor elektrische fietsen. U kunt ook een fiets huren voor een mooie tocht in de omgeving. Ook voor wandelaars zijn er volop mogelijkheden om de omgeving te verkennen. 

 
Boek een vakantiehuis bij Deventer